Hakkaten yaa, Verilmiş sadakamız varmış demek ki... Herkes mutlaka okusun da ne numaralar dönüyormuş görsün...Biz de ucuz kurtulmuşuz, buraya da gelmişti
HOCAM SANA BİR SORU GÖNDERDİYDİM AMAHakkaten yaa, Verilmiş sadakamız varmış demek ki... Herkes mutlaka okusun da ne numaralar dönüyormuş görsün...
Gelmedi.HOCAM SANA BİR SORU GÖNDERDİYDİM AMA
tamam hocam diğer forma yazmışın sonra farkettim kusura bakmaGelmedi.
Ok.tamam hocam diğer forma yazmışın sonra farkettim kusura bakma
Haklısınız hocam.Okuduğum bu ibret verici konudan (Bkz. Turbolinea meselesinin iç yüzü) sonra aklıma geldi ki, aslında size hakaret edilse bile hakaret etmemek üzere kendinizi programlamalısınız. Bence herkese küçük yaşlarda birinin bir şey demesiyle bir şey olamayacağı öğretilmeli. Kendiniz sinirlerinizi bozmazsanız aslında hiçbir hakaret size bir şey olmasına neden olacak bir olay değil. Olay siz de hakaret etmeye başladığınızda çıkıyor aslında. Antiparantez yaşadığım bazı dedikodu tarzı olaylar sonucu bu işlerin de boş işler olduğunu gördüm ve yaşadım ben. Yine trollük veya çakallık peşindekilere en iyisi hiçbir şey söylememek oluyor bazen.
ben kendilerini teşekkürlüyorum ve yüceltiyorum allah yollarını açık etsin boşa vakit harcayamam hayat kısa yaş kemale geldiOkuduğum bu ibret verici konudan (Bkz. Turbolinea meselesinin iç yüzü) sonra aklıma geldi ki, aslında size hakaret edilse bile hakaret etmemek üzere kendinizi programlamalısınız. Bence herkese küçük yaşlarda birinin bir şey demesiyle bir şey olamayacağı öğretilmeli. Kendiniz sinirlerinizi bozmazsanız aslında hiçbir hakaret size bir şey olmasına neden olacak bir olay değil. Olay siz de hakaret etmeye başladığınızda çıkıyor aslında. Antiparantez yaşadığım bazı dedikodu tarzı olaylar sonucu bu işlerin de boş işler olduğunu gördüm ve yaşadım ben. Yine trollük veya çakallık peşindekilere en iyisi hiçbir şey söylememek oluyor bazen.
hocam senin mesai bitmiştir hafta sonu başladımıArkadaşlar,
Pek çok mesele erkeğin annesine bir şey denmesi yüzünden çıkıyor, Bunun için insanlar ölüyor, ocaklar sönüyor.
Çünkü çok düşük seviye toplumsal korkularla ve kabullerle ilkel olarak yönetilen bir robota dönüşüyoruz. Oysa yurdum delikanlısı bir kez Halit Refik Karay'ın Yatık Eminesini ve/veya Kemal Tahir'in Karılar Koğuşu'nu okusa, ahh bir okusa... Sıklıkla aşağılanan ve adından dahi öcü gibi korkulan o bireylerin de insan olduğunun farkına varmak zorunda kalacak belki de..
Toplum olarak ilerlememizin en pratik yollarından bir tanesi bireylerimizin okuması.
Bayaa bir konunun dışına çıktım biliyorum ama bu konuda konuşmanın tam da yeri gelmişti.
Pardon.
ok mutlu hafta sonlarıBugün çalışmadım. Ablamdayım. Burası Sokullu Mehmet Paşa. Haftasonu benim için çoktan başladı...
Çok teşekkürler, Bütün forumdaşlara, Aynı dileklerle...ok mutlu hafta sonları