Nurol ve Murat ın (Damast) Macerası Istanbul (07 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan damast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 80
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,928
Ynt: Nurol ve Murat ın (Damast) Macerası Istanbul (07 Şubat 2010)

Hasan'ım geçmiş olsun ama süper adrenalin olmuş, bravo oraya girme cesaretini gösterdiğiniz için
Ayrıca ak sakallı dede gibi yetişip saatlerce sizlerle birlikte mücadele eden arkadaşlarıda tebrik ediyorum
Bizde uzakta değildik, Ömerli taraflarındaydık, öğlen 13:30'da etaptan çıkalımda gözlemecilerde karnımızı doyuralım dedik ama akşam 19:00 gibi çıkabildik, yani bizim girdiğimiz yerde cehennem gibiydi, akşam gözlemecilere geldiğimizde hepimiz birer çamurdan adam gibiydik

Etiketler

BULUTBEY' Alıntı:
güzel bir gezi olmuş batan bilir.

Batanbilir :D doğru
hasan abide sucuk köfte de yiyen bilir :D süper bir akşam yemeği idi

İstanbul'un çamuru gerçekten imrenilecek kadar var :smiley: Biz İzmirde böyle çamur bulamıyoruz gün olurda benim series 3 ile İstanbul'a gelirsem 1 hafta oradaki çamurun başında nöbet tutcam :smiley:

ufuk28' Alıntı:
Hasan'ım geçmiş olsun ama süper adrenalin olmuş, bravo oraya girme cesaretini gösterdiğiniz için
Ayrıca ak sakallı dede gibi yetişip saatlerce sizlerle birlikte mücadele eden arkadaşlarıda tebrik ediyorum
Bizde uzakta değildik, Ömerli taraflarındaydık, öğlen 13:30'da etaptan çıkalımda gözlemecilerde karnımızı doyuralım dedik ama akşam 19:00 gibi çıkabildik, yani bizim girdiğimiz yerde cehennem gibiydi, akşam gözlemecilere geldiğimizde hepimiz birer çamurdan adam gibiydik

ufuk abi oraya gelene kadar toriosla beraber sudan geçtikten sonra indiğimiz rampa varya ordan çıktık ilk önce.

ufuk abi siz gözlemecilere giderken sağ tarafamı girdiniz?
baraja kadar indinizmi?

Hasan Koçullu tarafından girip baraja kadar indik, daha sonra barajdan yukarı asfalta dediğin yerden çıktık

ufuk28' Alıntı:
Hasan Koçullu tarafından girip baraja kadar indik, daha sonra barajdan yukarı asfalta dediğin yerden çıktık

bizim ilk yaptığımız program gözlemeciye gelmeden sağ tarafta şu an çalışmayan piknik alanından girip baraja gitmekti.
kahvaltıda programı değiştirdik. demekki uygulasaydık karşı karşıya gelecekmişiz.

çok keyifli ve maceralı bir gezi olmuş.
paylaşım için teşekkürler...

keyif almışsınız daim olsun.
darısı başımıza. ;D ;D

Selamlar ey güzel insanlar....
Ancak gelebildim malum hafta sonları çamura bulanabilmek,çaresizliği,yalnızlığı,karanlığı daha iyi anlamak ve yaradana şükretmeyi bilmek için çalışma kzorundayız da ayrıca...
Görüyorsunuz bu tutkuyu yaşayabilmek için de nelere yapmak durumundayız:smiley:
Arkadaşlar sağolsunlar anlatmışlar, olanı biteni ama bir de benden dinlemelisiniz...
Sağ gözüme G3 mermisi gibi gelen çamur topağının göz bebeğimin kenarından göz çukurunu bir tutkal hüzmesi gibi nasıl akar ben bilirim.
Ama ben bilmezdim bu ortamla ve sizlerle tanışmadan önce bunun bile bana bu kadar haz verebileceğine...
Hasan bey sağolsun, bize çok iyi tarifledi yolu, güzergahı ve tecrübeleri ile de ışık tuttu yaklaşık 5 saat çekmeye çalıştık arabasını...:smiley:
Hele akşam yaptığı jest, günümüzde ancak Türk filmelerinde tanık olduğumuz bir misafirperlikti.Kendisine ve ailesine kendim ve arkadaşlarım adına bir kez daha teşekkür ederim.
Misafir olduğumuz köy, eşinin köyü imiş sonradan öğrendim.Kendi köyünde de aynı güzelliği yaşayabileceğimizi söylemedi ama ben anladım:smiley:
Okuyan arkadaşlar sahi sizler nerelerdeydiniz o gün:smiley:

MaGNETICMAN' Alıntı:
Selamlar ey güzel insanlar....
Ancak gelebildim malum hafta sonları çamura bulanabilmek,çaresizliği,yalnızlığı,karanlığı daha iyi anlamak ve yaradana şükretmeyi bilmek için çalışma kzorundayız da ayrıca...
Görüyorsunuz bu tutkuyu yaşayabilmek için de nelere yapmak durumundayız:smiley:
Arkadaşlar sağolsunlar anlatmışlar, olanı biteni ama bir de benden dinlemelisiniz...
Sağ gözüme G3 mermisi gibi gelen çamur topağının göz bebeğimin kenarından göz çukurunu bir tutkal hüzmesi gibi nasıl akar ben bilirim.
Ama ben bilmezdim bu ortamla ve sizlerle tanışmadan önce bunun bile bana bu kadar haz verebileceğine...
Hasan bey sağolsun, bize çok iyi tarifledi yolu, güzergahı ve tecrübeleri ile de ışık tuttu yaklaşık 5 saat çekmeye çalıştık arabasını...:smiley:
Hele akşam yaptığı jest, günümüzde ancak Türk filmelerinde tanık olduğumuz bir misafirperlikti.Kendisine ve ailesine kendim ve arkadaşlarım adına bir kez daha teşekkür ederim.
Misafir olduğumuz köy, eşinin köyü imiş sonradan öğrendim.Kendi köyünde de aynı güzelliği yaşayabileceğimizi söylemedi ama ben anladım:smiley:
Okuyan arkadaşlar sahi sizler nerelerdeydiniz o gün:smiley:

Ama süper bir gündü çamur deryası çamurlar hava uçustu :D

Buda temizleme faslı :D Spor ayakkabılarını direkt çöpe attım ;D

1.jpg

2.jpg

paylasım ıcın tesekkurler,zorlu bır gun yasamıssınız...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR