Nurol ve Murat ın (Damast) Macerası Istanbul (07 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan damast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 80
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,928
Ynt: Nurol ve Murat ın (Damast) Macerası Istanbul (07 Şubat 2010)

selamlar saygılar herkese :smiley:
baran54 benim niyet kartepeydi aslında ama o tarafa giden kimseyi bulamadım. boş geçirecektim nerdeyse pazar gününü ama cumartesi akşam hasan abi tarafından gelen davetle son anda çıktı program.
serkan abi bu mevsimde boş durursak yazın napçaz. şimdiden hevesimizi alalım di mi ama? :smiley: bu arada biz sizin oralara geliyoruz sizi de buralara bekleriz.
sinan abi sorma ya adrenalini bulduk ki hemde nasıl.. 6 aylık off-road hayatımda böyle zor parkur görmemiştim :smiley: Allahtan murat abi (damast) yetişti. onun t-shirtle ve çorapla çamura karşı savaşını izlemek bozulan moralimizi yerine getirdi.

Etiketler

Paylaşım için teşekkürler, tişört yakışmış. Nural arkadaşımızın caraskarla esas duruştaki fotoğrafı da gözümüzden kaçmadı. Selamlar.

arkadaşım bi gömlek falan giy hasta olcan sen ya ,diğer gezide böyleydi karlar içinde falan,,,
şaka bir yana iyi eğlenmişiniz helal olsun,

murat hocam siz kışın böylesiniz yazın nasıl yapıyorsunuz :smiley: klima karşısından ayrılmazsınız artık :smiley:

ne geziydi be yaww anlatılmaz yaşanır, finalide hasan abinin şanına yakışır mükemmel bitti, herkese bu güzel gezi için teşekkürler

expres' Alıntı:
ne geziydi be yaww anlatılmaz yaşanır, finalide hasan abinin şanına yakışır mükemmel bitti, herkese bu güzel gezi için teşekkürler

Tek kelime ilr hersey çok güzeldi.En önemlisi sizlerle tanıştim.tabii sucuk ve köfteler de çok güzeldi.

selamlar

hasan uyg' Alıntı:
muratcım resimlerin ve dün bize olan yardımların için teşekkür ederim.
ama sana hayretle bakıyorum tişörlesin ve bir ara çizmeleride çıkarttığını gördüm çamurun içinde
çoraplala dolaşıyodun yanılmadıysam fotosunu çekmek isterdim ama o anki halimle fotoyu falan düşünemedim.

Bu da 6 sene öncesinden bir kar macerası yine ;)

Buz.jpg

damast' Alıntı:
Bu da 6 sene öncesinden bir kar macerası yine ;)
ya valla nasıl kanın kaynıyo bilmiyorum ama 6 senedir zature olmadıysan daha sorun olmaz bence . ;) :D ;D

Baran 54' Alıntı:
ya valla nasıl kanın kaynıyo bilmiyorum ama 6 senedir zature olmadıysan daha sorun olmaz bence . ;) :D ;D

Bende kar ve soğuk maceraları çok anlatsam inanmazsınız,ama bilen bilir benle yasayan ;)
Bu çilgin günler :D

Altdaki resim 1 saat Explorer arka tamponunda yolçuluk resmi.

selam

Explorer.jpg

hocam sen boyut atlamışsın :smiley: daha sana birşey olmazkii :smiley:

Serkan Yayla' Alıntı:
hocam sen boyut atlamışsın :smiley: daha sana birşey olmazkii :smiley:

Evdeki zaten deli diyor ;D bana

Bence adrenalın,nasıl futbolcu karda kışta üşümüyor severek oynuyorsa .Bende de durum aynı.

Çok anormal birsey değil yani. Amaç ve sevgi her güçlüğü yener. ;)

Güzel macera olmuş, paylaşım için teşekkürler. Yardımdan dostluk doğmuş :smiley: ...

murat hocam hakikaten maşallah allah nazarlardan saklasın bol sağlıklı günler :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR