Niva'ya Elektronik Ateşleme?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feyzullah efe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,920
Ynt: Niva'ya Elektronik Ateşleme?

kıymetli kardeşim yazını yeni gördüm,
İzmirde olsan çok kolay seni lada doktoruna (Erco)ya emanet ederdik
kafan dinç olurdu niva tr com bu adreste istanbul civari çok nivacı ve tecrübeli arkadaşlar var
bu gurubun dayanışması iyidir selamlar.

Etiketler

çok acil yardım bekliyorum ;1990 model klasik ateşleme sistemi olan lada'mı elektronik ateşleme sistemine dönüştürmek istiyorum .Afyonkarahisar'dayım , Eskişehir,Denizli,Kütahya,Isparta yani komşu illerde bu işi yapan usta arıyorum.Eskişehir' de bu işi yapan usta varsa acil cvp bekliyorum.yarın getirebilirim Lada'mı...

arkadaşlar o dediğiniz orjinal olmuyor ben 131 doğanlarınkini yaptım çok memnunum bursaya gelirseniz yaptırırım

Evet bendede doğanlarınkinden takılı 11 yıldır kullanıyorum memnunum.
iyi akşamlar.

evet arac ilk aldığımda 230 gibi yakıyordu hemde LPG bakım ve elektironikten sonra 192 kuruş,a düştü rolantide saat gibi oldu

hayırlı olsun güle güle kulanın.
platinli distribütörü ve bobini takım halinde bagajda bulundurun. elektronik atesleme sorun yaratırsa yolda tamir etme imkanınız olmaz. fakat yolda bulabileceğiniz herhangi bir usta platınlı distiribütörü 10 dakika içinde tekrar montaj yapabılır.

festival çocuğu aleykümselam
öte yandan o kadar şey yerine yeni takım taşırız
senin yok diye çamur atma

Ynt: Niva'ya Elektronik Ate?leme?

Saol burhan amca.
Ben 4 yil kadar vosvosta elektronik atesleme kullandim.
Bir defa bobini yakti. Platinli bobin farkli oldugu icin yalnizca bobini degistirip calistiramadim.
Platinli distributoru takip yola devam ettim.ayni elektronik distributoru
landa uydurdum. Bu sefer avans tutturamadik. Soktum platinliye devam.
Elektronikten hep korkarim.o zaman iki takim elektronik distributor almak lazim. :smiley:elektronik ateslemenin tadi baskadir.:smiley:

bana göre sadece okuyucu arıza yapar onuda yedek almakta fayda diye düşünüyorum ben 78 model anadol taktım hatta aynı zamanda 2 araca elektironik taktık arkadaşımın okuyucu arıza yaptı yeni taktık hala kullanıyor hemde 2004 bu yana korkacak bişey yok neden daha önce yapmadım diye kızıyorum kendime

katılyorum arıza bilgisi olmayanlara ideal
birçok teferruat ortadan kalkıyor
selamlar

güven oto lada sizin tlf laraulaşamadıjm bir kaç kez aradım tlflar degişti ise yenileri yazın size ulaşmamzı gerikir belki bize lazım olur elektorişnik ateşlem servisinizde varsa bazı işler için size gele bliriz

ben üstü doğan slx altı orjinal niva yı kullandım araya tornacı ayarladı dışardan ilave bişey olmadı bir elektironik bobin bağladım elekrik kablosunu bastık marşa yeni modellerde fazla teferruat var en basit böyle bursa ya yakın olan arkadaşlar gelirse yardımcı olur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.