dadak_e' Alıntı:gardaş yardımın için tşk ler
emmy' Alıntı:kusura bakmayın damdan düşer gibi konuya girdim ama..yukarıdaki resimlerde mekanizmayı görür görmez içime sinmedi derken, aklımdan geçenleri cenk bey yazı vermiş bile ..
ama illada böyle birşey yapıcam derseniz köpeğinizi aracınızda, eşyalarınızı yaptığınız römorkta taşımanız daha iyi olacaktır..sadece bir fikir..
cenkcc' Alıntı:guzel ve kullanıslı bir alet fakat bazı yanlıslar var ve ölümcül sonuçlar çıkabilir
1- Köpeklerin giriş kapısı yanda ve havalandırma için izgara yapılmış yolda seyir halindeyken gelen ruzgar dırek köpeklerde çarpacaktır ve hastalanıp olume kadar sebebıyet verebılir.Acil olarak ızgaranın kapatılması yada yola bakan kısıma alınması gerekır.
2- sandık sanırım bir cıvata yada 1 lama ile sabıtlenmiş o parca cıkınca arkaya doğru yatıyor.bence arazıde bu tarz sabıtleme hatalı herhangi bir hendek çukur yada tepe geçişinde sandığı tutan parca çıkabilir sandık arkaya yatabılır içindeki kopekle beraber menteşelerden kurtulabilir yaralanmaya ve olume sebebıyet verebılır.Sandığın arkaya değilde yana doğru acılması hem guvenlık ıcın hemde bagaja yukleme bosaltma acısından daha faydalı olacaktır.
Kusura bakmayın akıl vermiş gibi oldumda bende avcıyım ve 3 lada eskittim deneme yanılma yontemı sonucunda bu yazıyı yazma gereği duydum.benim başıma gelmedi ama bir arkadaşım boyle bır sandık yuzunden kopeğını kaybetti ve yıllardır vıcdan azabı çekıyor..