ilk mesajım yakıtla ilgili olan yalnış olmuş kusura bakmayın . kablolu enjektör duruyormu halenmerhaba cihaza taktigimizda 1. enjektör değişecek dedi serviste usta . 1. enjektör sanırm bahesettiğiniz kablolu encektör. halen mevcut mu sizinki se bir süre sonra arıza yapar mı acaba ?
05302806872
merhaba orjinal kablolu enjektör ve devir sensörü diğer adıyla açı sensörü lazım , elinizde varsa telefondan ulaşabilir misiniz ? 5302806872Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
slm...discovery ye biniyorum ama hala nissan cıyım....
arkadaşlar elimde terrano 2 için ön hub kilit tamır takımı var sıfır....hiç takılmadı... ürünu gres yağının içinde saklıyorum..
dizel 2.7 terranolar için kablolu enjektör de mevcut...
ihtiyacı olan arkadaşlar arasın.... bu ürünler servislerde yok...almanyadan getirmiştim...yedek dursun diye... ama kullanmadan aracımı sattım...
560tl yenisi, üstat bir pompacıda tamir ettirebilirsiniz.merhaba benimki 100kmde 13 litre yakıyor karışık.
merhaba cihaza taktigimizda 1. enjektör değişecek dedi serviste usta . 1. enjektör sanırm bahesettiğiniz kablolu encektör. halen mevcut mu sizinki se bir süre sonra arıza yapar mı acaba ?
05302806872
kablolu enjektörü mü tamir ettiler ?
yenisini almak istiyorum ama istanbulda birisi orjinali 900 tlye satıyor. devir sensörünü de 550 tl diyorlar.
daha uygun aalaibleceğim bir yer biliyormusnuz ?
EGE NİSSAN 0534 273 0456kablolu enjektörü mü tamir ettiler ?
yenisini almak istiyorum ama istanbulda birisi orjinali 900 tlye satıyor. devir sensörünü de 550 tl diyorlar.
Devir sensorunden kastınız krank pozisyon sensörü ise aloparça sitesinde bosch marka 187 tl olması lazım. Aksaray daki parcacilardan sipariş ile de temin edebilirsiniz.kablolu enjektörü mü tamir ettiler ?
Salata tek başına mahsun kalmis masada Tekirdagdan misafir olsa ne güzel olurmuş
Arkadaşı yalnız bırakmadık tabi ki masa daSalata tek başına mahsun kalmis masada Tekirdagdan misafir olsa ne güzel olurmuş
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracınız hayırlı olsunArkadaslar merhaba bende terrano alarak araniza katilmis bulunmaktayim ufak bi sorum olacak arac 2.7tdi 2001 model sabahlari motor sogukken ilk marsta alirken isindiktan sonra cok gec aliyor bunun sebebi nedir bileniniz varmidir