Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,239

Etiketler

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

slm...discovery ye biniyorum ama hala nissan cıyım....

arkadaşlar elimde terrano 2 için ön hub kilit tamır takımı var sıfır....hiç takılmadı... ürünu gres yağının içinde saklıyorum..

dizel 2.7 terranolar için kablolu enjektör de mevcut...

ihtiyacı olan arkadaşlar arasın.... bu ürünler servislerde yok...almanyadan getirmiştim...yedek dursun diye... ama kullanmadan aracımı sattım...
merhaba orjinal kablolu enjektör ve devir sensörü diğer adıyla açı sensörü lazım , elinizde varsa telefondan ulaşabilir misiniz ? 5302806872

merhaba benimki 100kmde 13 litre yakıyor karışık.

merhaba cihaza taktigimizda 1. enjektör değişecek dedi serviste usta . 1. enjektör sanırm bahesettiğiniz kablolu encektör. halen mevcut mu sizinki se bir süre sonra arıza yapar mı acaba ?
05302806872
560tl yenisi, üstat bir pompacıda tamir ettirebilirsiniz.
Ben öyle yaptım.
Adapazarı traktör sanayii pompacı nedret ust

kablolu enjektörü mü tamir ettiler ?
yenisini almak istiyorum ama istanbulda birisi orjinali 900 tlye satıyor. devir sensörünü de 550 tl diyorlar.
daha uygun aalaibleceğim bir yer biliyormusnuz ?

kablolu enjektörü mü tamir ettiler ?
yenisini almak istiyorum ama istanbulda birisi orjinali 900 tlye satıyor. devir sensörünü de 550 tl diyorlar.
daha uygun aalaibleceğim bir yer biliyormusnuz ?
Devir sensorunden kastınız krank pozisyon sensörü ise aloparça sitesinde bosch marka 187 tl olması lazım. Aksaray daki parcacilardan sipariş ile de temin edebilirsiniz.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok teşekkür ederim bu numara kullanılmıyor ama netten baktım. başka numaradan ulaştım. devir sensörüne 385 tl dediler. kablolu enjektör 465 tlmiş yarıyarıya fark var çok teşekkür ederim.
ama ellerinde kalmamış başka bildiğiniz yer varmıdır acaba ?

Haftasonu kampından 700cf277f564c19185509cf69bc62fd7.jpg a19a901764c8c451217af5d95a6f299a.jpg 0b7eae34a9cfbab19e14f1a60b36c8e6.jpg bdfb42c0ee8196ca4c3c6aec34afd83e.jpg 7b50ba829b46c5f2e83caf282bd006fb.jpg

Arkadaslar merhaba bende terrano alarak araniza katilmis bulunmaktayim ufak bi sorum olacak arac 2.7tdi 2001 model sabahlari motor sogukken ilk marsta alirken isindiktan sonra cok gec aliyor bunun sebebi nedir bileniniz varmidir

Arkadaslar merhaba bende terrano alarak araniza katilmis bulunmaktayim ufak bi sorum olacak arac 2.7tdi 2001 model sabahlari motor sogukken ilk marsta alirken isindiktan sonra cok gec aliyor bunun sebebi nedir bileniniz varmidir
Aracınız hayırlı olsun
Aynı sorunu bende uzun süre yaşadım ve geçen cumartesi çözdük çok şükür. Benim sorunum marş motoru ile ilgili çıktı. Akünün şase kablolarından motora gideni kopukmuş. Yeni kablo çektik şimdi sorun yok çok şükür.
Buradan başlamanızı tavsiye ederim.
Fb da nissan terrano türkiye sayfası var ordan daha hizli yardımcı olabilirler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR