Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,239

Etiketler
Nissan Terrano 2 Sigorta Şeması
196da41bdbfaa02b2073f5a926c01661.jpg

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracınız çok güzel oluyor. zevkle kullanırsınız inşallah.
Vinç için araca 2. bir akü taktınız mı acaba? yoksa standart aküye mi bağladınız?
Teşekkürler. Şu an 94 amper standart aküye bağlı. 2. Akü yapılacaklar listemde mevcut. Yavaş yavaş topluyoruz

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süper yyzmışım :smiley:
selam arkadaşlar,
2001 2.7 TDI radyatör fan davlumbazı ihtiyacım için yardımcı olabilecek var mı?
05325815434

Hocam bu bagaji nasil oturttunuz tavanimi deldiniz acaba?

Merhaba, sorunuz gözümden kaçmış.

Tavan sepetini monte etmek için kapı fitillerinin takıldığı çıkıntılara uygun olarak 3mm sertleştirilmiş çeikten
özel olarak lazer ile kestirip, şekil verdirttiğim özel ayaklar vasıtası ile montaj yaptım, çok çok sağlam oldu...

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

slm...discovery ye biniyorum ama hala nissan cıyım....

arkadaşlar elimde terrano 2 için ön hub kilit tamır takımı var sıfır....hiç takılmadı... ürünu gres yağının içinde saklıyorum..

dizel 2.7 terranolar için kablolu enjektör de mevcut...

ihtiyacı olan arkadaşlar arasın.... bu ürünler servislerde yok...almanyadan getirmiştim...yedek dursun diye... ama kullanmadan aracımı sattım...

Merhabalar 2.7 td terranolar km de ne kadar yakıyor bilgilendirirseniz sevinirim
merhaba benimki 100kmde 13 litre yakıyor karışık.

arkadaşlar elimde terrano 2 için ön hub kilit tamır takımı var sıfır....hiç takılmadı... ürünu gres yağının içinde saklıyorum..

ihtiyacı olan arkadaşlar arasın.... bu ürünler servislerde yok...almanyadan getirmiştim...yedek dursun diye... ama kullanmadan aracımı sattım...

Merhabalar 2.7 td terranolar km de ne kadar yakıyor bilgilendirirseniz sevinirim
merhaba benimki 100kmde 13 litre yakıyor karışık.

merhaba cihaza taktigimizda 1. enjektör değişecek dedi serviste usta . 1. enjektör sanırm bahesettiğiniz kablolu encektör. halen mevcut mu sizinki se bir süre sonra arıza yapar mı acaba ?
05302806872

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR