Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,175
Günlerden rot & balans
beb4dea918ca5dd5055d39da5f122aa6.jpg
5effbc222b80d8c2acae2cf11cd6fe45.jpg
27d52149cc7e7d807724603d67f328b9.jpg

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler

arkadaşlar merhaba sayfa bir ara amacından kopup bir iki kişinin sayfanın amacına uymayan kişisel muhabbetleri yüzünden uzun zamandır forum'a girmiyordum; gördümki tekrar bilgi paylaşımı teknik muhabbet amacına dönüş yapılmış birkaç gün içinde resimlerle paylaşımlarda bulunarak muhabbete ortak olacağım; hepinize iyi günler dilerim

Valla ben 1.5 snedir gayet keyifle kullanıyorum. 17 yaşında olan aracım 17 yaşındaki bir araa göre gayet diri, arada ufak-tefe problemler çıkıyor tabii ki ama bu normal. Mesela 3 hafta önce dağda 4x2 bir araç (jip, binek araç değil, marka yazmıyorum ayıp olmasın) tırmanamayınca onu da kendimi de gayet dik ve gevek zemine sahip bir yokuşta 4L modunda sürükleye sürükleye çıktım. Aracımı seviyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 52233
Ekli dosyayı görüntüle 52234
Ekli dosyayı görüntüle 52235
Ekli dosyayı görüntüle 52236
Hocam bu bagaji nasil oturttunuz tavanimi deldiniz acaba

Valla ben 1.5 snedir gayet kkullanıyorum. Hocaaracım 17 yaşındaki bir araa göre gayet diri, arada ufak-tefe problemler çıkıyor tabii ki ama bu normal. Mesela 3 hafta önce dağda 4x2 bir araç (jip, binek araç değil, marka yazmıyorum ayıp olmasın) tırmanamayınca onu da kendimi de gayet dik ve gevek zemine sahip bir yokuşta 4L modunda sürükleye sürükleye çıktım. Aracımı seviyorum.
Hocam us
Valla ben 1.5 snedir gayet keyifle kullanıyorum. 17 yaşında olan aracım 17 yaşındaki bir araa göre gayet diri, arada ufak-tefe problemler çıkıyor tabii ki ama bu normal. Mesela 3 hafta önce dağda 4x2 bir araç (jip, binekHoca araç değil, marka yazmıyorum ayıp olmasın) tırmanamayınca onu da kendimi de gayet dik ve gevek zemine sahip bir yokuşta 4L modunda sürükleye sürükleye çıktım. Aracımı seviyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR