Nissan Patrol'umu Aldım - Trabzona Geldim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omnitemporal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,939
harika bir gezi ve kamp yapmışsınız,anlatımda çok güzel,elinize sağlık
bu gezi hangi tarihte gerçekleşti,hala karlar varmı yaylalarda

Etiketler
3 hafta önce gerçekleşti şuanda kar vardır mutlaka temmuzda bile bağzı yerlerinde kar kalıyormuş
belki şu an göle kadar araçla çıkamazsınız ama şimdi oralar yemyeşil olmuştur

omnitemporal' Alıntı:
eeee uşağım kim beni troff'a üye edecek,yaylalara ne zaman gideceğiz :smiley:

Troffa üye olmak istiyorsanız mümkünse Cumartesi günü, Trabzon Değirmendere'de Sözenler keresteye gelip Kulüp başkanı Emir Sözen ile iletişime geçebilirsiniz.

Başvuru formunu doldurup muvafakatnameleri imzaladıktan sonra 2 aylık bir süreçte üyeliğiniz onayda bekler.Bu süreçte bizle gezilere katılıp, guruba uyumluluğunuzun yönetim kurulu tarafından olumlu bulunmasının ardından üyeliğiniz onaylanır.Detayları başkanla görüşebilirsiniz.

murat bey aracınız çok yakından tanıdığım bir araç.hayırlı uğurlu olsun çok isabetli bir karar çok keyif alacağınızdan eminim.iyi günlerde kullanmanız dileğiyle :smiley:

güle güle binin, kazasız, belasız sürüşler dilerim ve sizin adınızaböyle bir araçtan dolayı çok sevindim....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR