Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 208,488
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Daha çok para ve servet kazanmak için kafayı yemiş kayışı kopmuş o kadar çok kişi varki çevremizde bunu herkes biliyor değilmi?
Acaba bir çoklarının paslı teneke dediği demir parçalarına can verebilmek için kafayı yiyen veya kayışı kopartan (bir dönem bende öyleydim) kaç mutlu kişi var kimbilir.
En azından bizlerin kimseye bir zararı olmaz, ya onların.
Yinede ben sizin gibi kafayı yiyenlerin önünde şapkamı çıkartıyorum.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Etiketler

son 10 senedir sanayilerde ustalarla ugrasmakdan bıktım ( 10 tane kamyonum vardı ) motor sanzıman saft enjektor pompa ...allahim daha neler neler ... sukur allaha kurtuldum :smiley: arabacılık zor iş hele hele duzgun usta ve servis bulmak hepden zor ..birde anlamıyorsanız motordan aracdan hic sansınız yok :smiley: ... tekrar kolay gelsin

sisdagili61' Alıntı:
Daha çok para ve servet kazanmak için kafayı yemiş kayışı kopmuş o kadar çok kişi varki çevremizde bunu herkes biliyor değilmi?
Acaba bir çoklarının paslı teneke dediği demir parçalarına can verebilmek için kafayı yiyen veya kayışı kopartan (bir dönem bende öyleydim) kaç mutlu kişi var kimbilir.
En azından bizlerin kimseye bir zararı olmaz, ya onların.
Yinede ben sizin gibi kafayı yiyenlerin önünde şapkamı çıkartıyorum.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

VAY BENİM ŞAİR TOPRAĞIM:smiley:
ne güzel demis ne güzel yazmıssın..
harfi harfine katılıyorum

Tempus' Alıntı:
Neyse, artık sessizliğimizi bozalım ufakdan, araba sanırım 1-2 ay içinde tamamen biticek. Tatsız aşamaları bitmek üzere. Bundan sonra toplaması boyası ıvır, zıvır kaldı.

Öncelikle arabanın içler acısı durumunu daha iyi anlamanız için son bir örnek :smiley:

Arabanın kupa bağlantıları böyleydi, yenileri yapıldı.

Arabanın içinde çürük yerlere köpük sıkılıp üstüne bildiğiniz asfalt yol zifti dökülüp üstünede keçeler yapıştırılımış. Üstten bakınca iyi görünsede altı içler acısı çıktı. Kupayı tutan hiçbirşey kalmamış, sadece dökülen zift araya girip yapışkan gibi tutuyormuş :smiley:

[attachment=1]

Kürşat Bey,

Kolay gelsin, baştan sona okudum Patrol en sevdiğim araçtır, babam uzun yıllar kullanmıştı, ailemizin ilk aracıydı, o yüzden ilgiyle okudum.

Nazicane tavsiyem yeni yaptığınız kupa bağlantılarındaki kaynaklar resimdeki gibiyse, siz gene altını bolca ziftletin :smiley:

Arkadaşlar o kupa bağlatılarındaki kaynaklar sadece tesbit amaçlıdı bu kadar masrafla araba yapıp o kaynaklarla konurmu buna aklınız kesiyormu :smiley:

günaydın. Amerikan araçlarının restarasyon işi vardı. Paylasıyordunuz. ne oldu acaba ?

Trail Master 60mm kit ısmarlandı...

[attachment=1]

S13219.jpg

Arabanın son çürük yerleri olan arka çamurluklar basıldı ve takıldı, dodikler ayarlandı, astar ve boyaya geçiyoruz.

[attachment=1]

IMG_0719.JPG

sy ERGAN
Heyecanla ve zekle yaptıklarızı izledim,çıkan problerler nedeniyle çok sıkıldığınız anlaşılıyor.
Heyecanla yeniden araçı toplamaya başladığınıza sevindim.Bundan sonra hiç bir problem çıkmaması dileğimle.
(en iyi sonuca ulaşmanızı heyecanla ve ümitle bekliyoruz.)

Saygılar

Batuhan Tüten
ANKARA

Tempus' Alıntı:
arabanın ve benim son durumumuz bu :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=A2OKia-QuWM

konuşan beyin sesi Acun Ilıcalıya ne kadar çok benziyor .bi Acun ılıcalı konuşuyor sandım.. :smiley:

kürşat bey allah yardımcın olsun huni vs vs yandan çarklı aynalar galiba arabayı size vermeyi düşünmüyorlar :smiley:)))

Takip: akıl vermek değil ama şu nu hakketti arac tam bittiğinde şampiyonlara yakışır sağın da solunda şampanya patlat gersöl 10 numara olsun....... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR