Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 199,768
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Tempus' Alıntı:
dahamı büyük olmam lazımdı dahamı küçük
vallahi videoda daha düşük gösteriyorsun,

benden sadece 2 yaş küçüksün : :

hayatın çok rahat demekki diye bir varsayımda bulunacağım ama bu topiktekleri yaşayan herhangi biri 10 yaş birden ihtiyarlardı.
demekki yüreğin geniş ve stresli bir adam değilsin diye bağlayıvereyim.

Etiketler

BURAVO KARDEŞ TEKKELİMEYLE.Herkez seningibi bizimgibi düşünse hayat ne kadar güzel olurdemi artık insanlarda şunu görüyorum haram kul hakkı yeme kıybet vs helaalin tamamen ününde gidiyor.bozulma bozulmayalım hepböyle kalalım......

maşallah kürşat abi cok emek var beyeni ile izledim yaptıklarını ustalarının ellerine sağlık inşallah keyif ile iyi günlerde kulanırsın bol camurlu yıllar sana abi..

Hepinize tekrar teşekkürler

az kaldı artık zaten bundan sonra ben geç verin desemde vermezler bir an önce dükkandan atmak için

Tempus' Alıntı:
az kaldık her yeni nesilde daha azalıyoruz , bazı dostlarımızın yetiştirdiği çocuklarındada aynı ahlakı görmek benide umutlandırıyor ama
yakında böyle nesili KELAYNAK kuşları gibi koruma altına alacaklarmış çevre bakanlığının proje çalışmaları devam ediyor,diye duydum ;D ;D ;D

Ne zaman çıkacak bu tekerlekli konserve kutusu?
Önümüzdeki Noel'e yetişir mi?

ihg70' Alıntı:
Ne zaman çıkacak bu tekerlekli konserve kutusu?
Önümüzdeki Noel'e yetişir mi?

yok daha 6 ayda Orhan ustada roll cage yaptırıcam senin gibi ;D

Merhabalar arkadaşlar,
Kürşat beyi hiç tanımıyorum ilk İstanbul seyahatimde kendileride uygunsa gidip tanışmayı istiyorum.Çoğunluk gibi sadece yaptığı araçlardan tanıyorum.Bu araçları görünce bende diyorumki (tabiki kendiside kabul ederlerse) Kürşat yaparsa iyisini yapar.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Teşekkürler Niyazi bey

çok iyi oluyor bu araba şimdiye kadar yaptıklarımın en iyisi. Türkiyede kendi kasa ve motorunda tek, dünyada da benim gördüklerim içinde temizlikde ilk 3 e girer, off road modifiyedede takdir kazanır

Hatta o kadar abarttıkki sanırım sert off roada sokamıycam kıyıp

SON KONULAR - FORUM