hayatın çok rahat demekki diye bir varsayımda bulunacağım ama bu topiktekleri yaşayan herhangi biri 10 yaş birden ihtiyarlardı.
demekki yüreğin geniş ve stresli bir adam değilsin diye bağlayıvereyim.
hayatın çok rahat demekki diye bir varsayımda bulunacağım ama bu topiktekleri yaşayan herhangi biri 10 yaş birden ihtiyarlardı.
demekki yüreğin geniş ve stresli bir adam değilsin diye bağlayıvereyim.
Ben ailemden , büyüklerimden bu yazdıklarınızın tam tersini öğrendim. Sanırım bu son dönem Türkiye'si için geçerli bazı değerlerimizi kaybettik. Ben kendime bişey alırken daha az kontrol ederim ve düşünürüm, sonuçda sorumluda benim parada benim. Ama bir başkasına bir dostuma onun parası ile bişey alıcaksam, yada onun parası ile kendime bişey alıcaksam 3 kere düşünürüm , bana laf getirecek, kul hakkı yedirecek bişey olmasın diye. Yoksa içim rahat etmez.
BURAVO KARDEŞ TEKKELİMEYLE.Herkez seningibi bizimgibi düşünse hayat ne kadar güzel olurdemi artık insanlarda şunu görüyorum haram kul hakkı yeme kıybet vs helaalin tamamen ününde gidiyor.bozulma bozulmayalım hepböyle kalalım......
maşallah kürşat abi cok emek var beyeni ile izledim yaptıklarını ustalarının ellerine sağlık inşallah keyif ile iyi günlerde kulanırsın bol camurlu yıllar sana abi..
Merhabalar arkadaşlar,
Kürşat beyi hiç tanımıyorum ilk İstanbul seyahatimde kendileride uygunsa gidip tanışmayı istiyorum.Çoğunluk gibi sadece yaptığı araçlardan tanıyorum.Bu araçları görünce bende diyorumki (tabiki kendiside kabul ederlerse) Kürşat yaparsa iyisini yapar.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Merhabalar arkadaşlar,
Kürşat beyi hiç tanımıyorum ilk İstanbul seyahatimde kendileride uygunsa gidip tanışmayı istiyorum.Çoğunluk gibi sadece yaptığı araçlardan tanıyorum.Bu araçları görünce bende diyorumki (tabiki kendiside kabul ederlerse) Kürşat yaparsa iyisini yapar.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
çok iyi oluyor bu araba şimdiye kadar yaptıklarımın en iyisi. Türkiyede kendi kasa ve motorunda tek, dünyada da benim gördüklerim içinde temizlikde ilk 3 e girer, off road modifiyedede takdir kazanır
Hatta o kadar abarttıkki sanırım sert off roada sokamıycam kıyıp