Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 210,289
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

ccanlioglu' Alıntı:
Audi ibis beyazını da bir görün derim... Benim CJ8 e attık, sonuçta o da iri bir araç...
Gerçi foto cep telefonu ile ve gece floresan ampulde çekildi idare ediver

Güzel görünüyor ama dışarıda gün ışığında görmek lazım

Etiketler

çok içime sinen bir renk buldum, plastik gibi duran yada çok krem rengi gibi olan sedef renklerinden daha farklı.

Aston Martin Beyazı bir parça denemek için boyuyoruz eğer şişede durduğu gibi durursa boya renk budur.

kürşat,,şöyle bir araç var.yedek parça olarakmı kullanırsın,satın alıp yaparmısın bilmem.satılık..çoook uygun fiyata..ilgilenirsen fiyatını ve sahibinin telefonunu özelden atarım..motorunda biyel kolu kırmış galiba ,gerisi gördüğün gibi.

Haluk bu bitmiş okeye dönüyor, gerçi bunuda alıp toplasam benimkiyle aynı olur daha ucuza gelirdi

şu an bir parça ihtiyacım yok ama motoru neymiş bunun belki ileride aks difransiyel yada ıvır zıvır ihtiyaç olursa sahibi ile iletişime geçerim.

devam...fiyatını ve sahibini özelden atıyorun..muhtemelen pazarlık payı vardır..kasasının ve şasisinin daha düzgün olduğunu düşünüyorum..tabi ,gelip bakman lazım..

Keşke bu tarz araçların değerini bizler gibi bilen olsa ve yeniden hayat verilse Kürşad bey..
Ama çok büyük emek ve sabır gerektiren bir uğraş bu hepimizin gayet iyi bildiği gibi..

yanlış anlaşılmasın..gezenbilir ailesinden biri olarak böyle bir aracın varlığından haberdar olmanızı istedim..bilgiler kürşatta ,..ve bende.. ilgilenen olursa ulaşabilir..nissancılarıda haberdar etmek gerekir..

internette görüntüsü benimkindne çirkin olsada bitmiş halini buldum ;D

http://www.youtube.com/watch?v=HHU_oZ0oEMc

Renk konusunda aston martinden vaz geçerseniz. aşağıdaki rengide değerlendireilirsiniz.
Boya çizikleri yutuyor ve araca muhteşem bir görüntü sağlıyor

2009 Honda s2000 Platinum White
Kod: NH609P