Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 208,471

Etiketler
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Tamamen mekanik.....güçlü ve efsane olmuş bir araç...Karizması bence tartışılmaz...Üstelikte A dan Z ye adam akıllı elden geçiyor...daha ne olsun...Bunca zahmet boşa değil...Birazda Patrol görsün camiamız.....Emeklerine sağlık Kürşad kardeşim....Saygılarımla..

kardesim camurlukları cok guzel kesmissin kesemeyende var ;D

Dur daha Bayram henüz kesmedik daha kesicez

[attachment=1]

Merakla bekliyorum, takip ediyorum. Son haline geldiğinde, görünüş ve performans olarak çok iyi olacağına şüphem yok. Merak ettiğim şey , neden AT lastik taktınız, MT lastik tercih etmediniz. (Son resimde gördüğüm lastik, silverstone at tip lastik.).

BF AT lastik üstündeki, extreme MT 2. jant seti ile takılıcak ama önce 35 performansını bu lastikle görüp ölçüye karar vericem.

hadi bitir bir an önce de bunu da ben alayım

ihg70' Alıntı:
Ne zaman çıkacak bu araba?

Çürük çarık bitti kesme biçme bitti şu an boya ve motor toplama aşamasında normalde 1 haftalık iş ama Türkiye sanayisinde 2 ayda biterse şaşırmam

Tempus' Alıntı:
Çürük çarık bitti kesme biçme bitti şu an boya ve motor toplama aşamasında normalde 1 haftalık iş ama Türkiye sanayisinde 2 ayda biterse şaşırmam
Kürşad tyt ile takas adelim. tyt yı da topla sonra yine takas edelim.

Tempus' Alıntı:

acele etmeyin Kürşad bey sindire sindire..

2006 model dizel Hyundai Getz var. 60 binde. kazasız, tertemiz. Hani takas düşünürsen diye şeyettim ;D

sokrat gandiya' Alıntı:
Kürşad tyt ile takas adelim. tyt yı da topla sonra yine takas edelim.

abi süper fikirmiş ben bunu nasıl daha önce düşünemedim ;D ;D

turkakreb' Alıntı:
acele etmeyin Kürşad bey sindire sindire..

yok zaten ben ustalara dedimki sizin bana teslim etme sürenizde paranızı ödiycem ondan rahatım umrumda diil

ihg70' Alıntı:
2006 model dizel Hyundai Getz var. 60 binde. kazasız, tertemiz. Hani takas düşünürsen diye şeyettim ;D

Defender la takas teklif etmenden iyidir ;D