KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bitince harika olacak merak etmeyin çok kolay gelsin;
Sökmeye başlayınca hep görülenin en az iki katı kötü çıkıyor bende benim CJ8 i soydum içinden hiç bir şey çıkmadı Kalmamış içinde bir şey
C.C.
Kürşad Bey selam,
Kupa içi çürükleri ve yapılanları gördüğümde inanın aracımı özlediğim aklıma geldi..
Ben izmirde Patrolüm Karadeniz Ereğlide..
Kolaylıklar ve sabır diliyorum sizlere..
sevgilerimle..
Kürşad Bey selam,
Kupa içi çürükleri ve yapılanları gördüğümde inanın aracımı özlediğim aklıma geldi..
Ben izmirde Patrolüm Karadeniz Ereğlide..
Kolaylıklar ve sabır diliyorum sizlere..
sevgilerimle..
Bu arada bu araçlarla ilgili bişey farkettik ki, kupaları çok ağır, muhtemelen normal araçlardan çok daha kalın saçdan yapıldıkları için. Aynı kaportacıda 2.8 hilux çift kabin yapılıyor . Aynı durumda. Ve 2 kişi ile neredeyse kupayı kaldırıp yer değiştiriyorlar. Benim arabanın sadece önünü takoza koyup kaldırmak için 4 kişi gerekmiş ;D ;D ;D
Bu arada bu araçlarla ilgili bişey farkettik ki, kupaları çok ağır, muhtemelen normal araçlardan çok daha kalın saçdan yapıldıkları için. Aynı kaportacıda 2.8 hilux çift kabin yapılıyor . Aynı durumda. Ve 2 kişi ile neredeyse kupayı kaldırıp yer değiştiriyorlar. Benim arabanın sadece önünü takoza koyup kaldırmak için 4 kişi gerekmiş ;D ;D ;D
Aslında kulaklar ve şase de sağlam ama benim aldığım araba hem kötü bakılmış, hemde gümrükde yatınca çürümüş. Daha eski araçları inceledim şaseleri taş gibi duruyor. Ama bencede kaporta ve kupa tabanını bu kadar kalın ve ağır yapmaya gerek yok boşa ağırlık
Kolay gelsin, bunuda diğer araçlarınız gibi yapacak olduğunuz belli.
Keyifle zevkini çıkararak binin, çamurunuz bol olsun.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Kürşad kardeşim...Sen.. sıra dışı ,,kemikli ve güçlü ..gerçek arazi araçlarına karşı müthiş bir şekilde ilgi ve sevgi duyuyorsun....Bir çok araç yaptın ve hepsi birbirinden güzel ve zevkli oldu...Bizlerlede onların fotolarını paylaşarak bizleride mutlu ettin...Bu seferki aracın malesef seni biraz uğraştırıyor olsada..bizlerde biraktığın izlenime göre ortaya müthiş bir PATROL çıkacak...Bu araçlarda olmayacak şeyler yaşıyorsanda sen bizim Kürşad kardeşimizsin ve süper bir çalışma ile o aracı hayata döndüreceksin..Bende yıllarca ..8 yıl Patrol sd 33 5 kapı yüksek tavan turbosuz olanını kullandım...O aracı bilen bilir...Kıymetli bir araç...Biter bitmez onun önünde resim çektiricem müsadenle.....Hoşçakal ALLAH ikolaylık versin....
Kolay gelsin, bunuda diğer araçlarınız gibi yapacak olduğunuz belli.
Keyifle zevkini çıkararak binin, çamurunuz bol olsun.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.