Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,993
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Konuyu uzun uzun okuyamadım.
Tecrübenize dayanarak soruyorum. Gördüğüm kadarıyla Motor, Şase ve Kupa problemli Bu aracı bu şekilde neden aldınız.

Etiketler

whiteagle' Alıntı:
Konuyu uzun uzun okuyamadım.
Tecrübenize dayanarak soruyorum. Gördüğüm kadarıyla Motor, Şase ve Kupa problemli Bu aracı bu şekilde neden aldınız.

Dostlar temiz dedi ondan aldım :smiley:

mdr' Alıntı:
Bayagı zahmeti oluyor-olacak size Kürşat bey ,

Ama sonunda gönlünüzden geçen araca kavuşursunuz inşallah..

Teşekkürler inşallah bakalım. En kötü ihtimalle başkalarının pisliğini temizleyip tertemiz ve sağlam bir araba koyucam ortaya.

Bitince harika olacak merak etmeyin çok kolay gelsin;
Sökmeye başlayınca hep görülenin en az iki katı kötü çıkıyor bende benim CJ8 i soydum içinden hiç bir şey çıkmadı :smiley: Kalmamış içinde bir şey :D
C.C.

Kürşad Bey selam,
Kupa içi çürükleri ve yapılanları gördüğümde inanın aracımı özlediğim aklıma geldi..
Ben izmirde Patrolüm Karadeniz Ereğlide..
Kolaylıklar ve sabır diliyorum sizlere..
sevgilerimle..

PatrolCat' Alıntı:
Kürşad Bey selam,
Kupa içi çürükleri ve yapılanları gördüğümde inanın aracımı özlediğim aklıma geldi..
Ben izmirde Patrolüm Karadeniz Ereğlide..
Kolaylıklar ve sabır diliyorum sizlere..
sevgilerimle..

Teşekkürler Murat Bey, bu kadar uğraşınca bende sizin gibi bağlanıcam arabaya sanırım :smiley:

Bu arada bu araçlarla ilgili bişey farkettik ki, kupaları çok ağır, muhtemelen normal araçlardan çok daha kalın saçdan yapıldıkları için. Aynı kaportacıda 2.8 hilux çift kabin yapılıyor . Aynı durumda. Ve 2 kişi ile neredeyse kupayı kaldırıp yer değiştiriyorlar. Benim arabanın sadece önünü takoza koyup kaldırmak için 4 kişi gerekmiş ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Bu arada bu araçlarla ilgili bişey farkettik ki, kupaları çok ağır, muhtemelen normal araçlardan çok daha kalın saçdan yapıldıkları için. Aynı kaportacıda 2.8 hilux çift kabin yapılıyor . Aynı durumda. Ve 2 kişi ile neredeyse kupayı kaldırıp yer değiştiriyorlar. Benim arabanın sadece önünü takoza koyup kaldırmak için 4 kişi gerekmiş ;D ;D ;D
Kupayı kalın yapacaklarına kulakları ve şaseyi daha kalın yapsalarmışya:smiley::smiley::smiley::smiley:

yavuz-çelikel' Alıntı:
Kupayı kalın yapacaklarına kulakları ve şaseyi daha kalın yapsalarmışya:smiley::smiley::smiley::smiley:

Aslında kulaklar ve şase de sağlam ama benim aldığım araba hem kötü bakılmış, hemde gümrükde yatınca çürümüş. Daha eski araçları inceledim şaseleri taş gibi duruyor. Ama bencede kaporta ve kupa tabanını bu kadar kalın ve ağır yapmaya gerek yok boşa ağırlık :smiley:

Kürşad kardeşim...Sen.. sıra dışı ,,kemikli ve güçlü ..gerçek arazi araçlarına karşı müthiş bir şekilde ilgi ve sevgi duyuyorsun....Bir çok araç yaptın ve hepsi birbirinden güzel ve zevkli oldu...Bizlerlede onların fotolarını paylaşarak bizleride mutlu ettin...Bu seferki aracın malesef seni biraz uğraştırıyor olsada..bizlerde biraktığın izlenime göre ortaya müthiş bir PATROL çıkacak...Bu araçlarda olmayacak şeyler yaşıyorsanda sen bizim Kürşad kardeşimizsin ve süper bir çalışma ile o aracı hayata döndüreceksin..Bende yıllarca ..8 yıl Patrol sd 33 5 kapı yüksek tavan turbosuz olanını kullandım...O aracı bilen bilir...Kıymetli bir araç...Biter bitmez onun önünde resim çektiricem müsadenle.....Hoşçakal ALLAH ikolaylık versin....

sisdagili61' Alıntı:
Kolay gelsin, bunuda diğer araçlarınız gibi yapacak olduğunuz belli.
Keyifle zevkini çıkararak binin, çamurunuz bol olsun.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Çok teşekkürler :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR