Nissan Patfinder 2.5 Tdi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TB2NDY Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,611

TB2NDY

Ana Kamp
Selamlar,

Aslında konuyu nereye açacağımı çok düşündüm ve en çok haraketin olduğu GARAJ bölümüne açmayı uygun gördüm, eğer hatalı davrandıysam peşinen özür diliyorum.

Epeyce bir süredir 2005-2007 arası dizel bir Nissan Pathfinder almak istiyorum, bu araçla ilgili Türkçe pek bir kaynak ve yorum bulamadım, ARAÇLAR bölümünde de çok doyurucu bir yorum ve araştırma yok açıkçası.

Siz üye arkadaşlarımdan Pathfinder sahibi olan var mı? memnun musunuz?, kronik sıkıntıları var mı?, fiziksel olarak yıpranmamış, km'si önemli olmamak kaydı ile itinalı kullanılmış bir araç arıyorum.
Bu aracı günlük şehir içi ve şehirler arası kullanım amaçlı alacağım, kısacası aile aracı olacak, doğa, av, kamp amaçlı kullandığım ve kendim topladığım bir Suzuki Samurai aracım var.

Değerli, yorum ve gözlemlerinizi yazarsanız memnun olurum.

Herkesin Kurban Bayramını kutlar, esenlikler dilerim.

Elgin SAYINALP
Astana-Kazakistan

IMG_0583 - Kopya.JPG

Etiketler
nissan

Ynt: Nissan Patfinder 2.5 Tdi

samurai çok hoşuma gitti, pire gibi bişi olmuş :smiley: satmayı düşünürseniz ilgilenebilirim, iyi forumlar.

Sayın Huntingmaster,
(Adınızı bilemediğim için nickname ile hitap ettim kusura bakmayın)

Bana esayinalp@yahoo.com adresine kontak bilgilerinizi bırakırsanız karşılıklı konuşabiliriz.

Selamlar.

Elgin SAYINALP

Erhan Bey,
Suzuki'ye zaten ihtiyacım yok, o benim stress ilacım, ilk aldığım hali ile son hali arasında dünya kadar fark var her civatasını tek tek kendim garajımda söktüm topladım, samu ve pathfinder elmalar ve armutlar gibi birbirinbe karıştırılacak cinsden değil ancak samurainin arazi performansı çoğu yerde şaşırtıcıdır, pathfinder da göremeyeceğiniz hünerleri vardır :smiley: her neyse kafaya taktım pathfinder'ı da garaja dahil edeceğim nasip olursa.
Selamlar.

Astana-KAZAKHSTAN

ben 8 yıldır kullanıyorum, tık demedi :smiley: şehirde , uzun yolda konfor, karda çamurda bırakmaz, biraz sesi fazla çıkar ama o da benim hoşuma gidiyor. :smiley: umarım keyfinize göre bir tane bulur ve tadını çıkarırsınız :smiley:

Bende çok beğeniyorum bu araçları anca, Otomatik şanzumanda belli kilometreden sonra sorun çıkardığını duymuştum. Varmıdır böyle birşey...

byseyyah' Alıntı:
Bende çok beğeniyorum bu araçları anca, Otomatik şanzumanda belli kilometreden sonra sorun çıkardığını duymuştum. Varmıdır böyle birşey...
valla bildigim kadariyla Nissanlarin oto. sanjzimani biraz narindi.

Merhaba konu açılalı uzun zaman olmuş ama bende bir iki şey yazmak istedim.
Uzun zaman bineklerde Nissan otomatikler kullandım,hiç problem yaşamadım.
Üstelik otomatik şanzımanı son derece aktif kullanmama rağmen ben memnundum.

Hata yapmadan kullanırsanız,ustanız da bakımını iyi yaparsa sağlam şanzımanlardır.
Anlamayan ustaya denk gelirseniz yandınız,gerçekten canınızdan bezdirir.
Fakat bu tüm otomatik şanzımanlar için geçerlidir.

Şahsi fikrimi sorarsanız arazide her zaman düz vitesi tercih ederim.
Yaş iyice ilerleyince belki fikrim değişir ama şimdilik düşüncem böyle.

Patrol,Pathfinder,Terrano hepsinin otomatik olanları da arazide iyi iş görmektedir.
Arıza çıkarıp arazide kalanı pek görmedim ama asfaltta şanzıman arızası yapan bir kaç tane gördüm.
Anlamayanların elinde üzer ama anlayan usta ikinci,üçüncü gün aracınızı tertemiz teslim eder.

Şahsi bilgi ve tecrübelerimden bazılarıdır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR