Nevşehir - Göreme için Tenteli Pick - UP (Fıstık Yeşili)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takoser Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,029
.

SDC13069.JPG

SDC13071.JPG

SDC13072.JPG

Etiketler

topladığınız araçlar hep standart ve sanıyorum hepsi müşterilerin araçları. Araç sahiplerinin bu konulardan bilgisi var mı? Mesela ben araç toplatsam burada yayınlanmasından hoşlanmayabilirim. Sonuçta benim paramla kendi reklamınızı yapıyorsunuz. Kullanacak arkadaşlarda bu aracı para kazanmak için toplatıyorlar. Tabi bu sadece aklıma takılan bir soru. Eleştiri olarak görmeyin lütfen..

jeep' Alıntı:
topladığınız araçlar hep standart ve sanıyorum hepsi müşterilerin araçları. Araç sahiplerinin bu konulardan bilgisi var mı? Mesela ben araç toplatsam burada yayınlanmasından hoşlanmayabilirim. Sonuçta benim paramla kendi reklamınızı yapıyorsunuz. Kullanacak arkadaşlarda bu aracı para kazanmak için toplatıyorlar. Tabi bu sadece aklıma takılan bir soru. Eleştiri olarak görmeyin lütfen..

Merhabalar,
Evet bu araçlar hep müşterilerimizin ve tabiki yayınlandığından kesinlikle bilgisi vardır müşteri tarafından yayınlanması istemezsede yayınlanmaz, ayrıca bu araçları toplatanlar genelde binmek için toplatan kişilerdir ve alıp toplatıp satmak isteyen kişiler zaaten bu şekil detay yaptırmaz yüzeysel ister ve bizde TAKOSER olarak o tür çalışmalara girmiyoruz ve dolayısıyla yayınlanmaz.
Birde şehir dışından olan müşterilerde özellikle yayınlanmasını istiyor sebebide her zaman aracı yakından göremedikleri için günü birlik ne yapılmış nerelere detay çalışılmış takip etme açısından.
İlgilerinizden dolayıda teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız.

jeep' Alıntı:
Cevabınız için teşekkürler.. Medeni bir şekilde yanıt verdiniz. Kızmadınız ;D
Merhabalar,
Estağfurullah bunda kızacak bir durum yokki beyefendi ayrıca haklısınızda bi açıdan ama aracı satmak için yaptıran kişi yayınlanmasını daha çok ister araç referansı için.
Neyse konu bitmez sayglar sevgiler bizden.

Ynt: Nevşehir - Göreme için Tenteli Pick - UP (Fıstık Yeşili)

Her Renge boyadık bi fıstığın yeşili kaldıydı :smiley:
Güzel olmuş araç , heralde sıfırdan yapılsa bundan kolay olurdu.
Hayırlı işler.

Ynt: Nevşehir - Göreme için Tenteli Pick - UP (Fıstık Yeşili)

diablo2barbar' Alıntı:
Her Renge boyadık bi fıstığın yeşili kaldıydı :smiley:
Güzel olmuş araç , heralde sıfırdan yapılsa bundan kolay olurdu.
Hayırlı işler.
Merhabalar,

Bu DEFENDER lere ne boyansa yakışır beyefendi :smiley:, araç tamamlanmış olup16.08.2012 tarihi itibarı ile asıl yerine gitmiştir, allah kazasız belasız gezmeler yaptırsın inşallah.
İlgi duyan tüm arkadaşlara teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız, bundan sonraki projelerde görüşmek ümidiyle. saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR