Nerelerde Mola Verirsiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalgıç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,821

şehirler arası yollarda nerelerde mola verirsiniz?

• dinlenme tesislerinde

Kullanılan: 49 59.0%
  • alışveriş merkezlerinde

Kullanılan: 4 4.8%
  • büyük yerleşim merkezlerinde

Kullanılan: 1 1.2%
  • kamyoncuların durduğu yerlerde

Kullanılan: 15 18.1%
  • köy kahvelerinde

Kullanılan: 14 16.9%

• Kullanılan toplam oy
    83
Ynt: Nerelerde Mola Verirsiniz?

: =) ilk sehirler arası arac kullanırken babamda yanımdaydı
mola için bi benzinlikte dururuz yandaki lokantadanda bişeyler yeriz dedim
babam kamyoncunun durmadığı yerde durma onlar agızlarının tadını bilirler demişti

Etiketler

013641' Alıntı:
abdi uçar beye bende eski tırcıyım yeni karavancılığa başladım adanalıyım
şayet yolunuz butarafa düşerse erzin halk plajı var
iiskenderun otobanından serbest bölge diye çıkın toros gügreye gelince sola dönün 4km sonra sağda günlük konaklama dörtbuçuk elektrik alırsanız7tl.denizi kumu eşi emsali yok.ağaçlık su her 20metrede çeşme,market duş wc etraf narenciye bahçeleri tutarsanız balık bol.girişte alabalık çiftliği vs vs buram buram anadolu. her sabah akşam taze süt etraf köylerden susuz süt.dvamlı esinti. kumu denizidünyada eşi yok altın kum. mercimek büyüklüğünde taş yok.benim evim adanada canım sıkıldımı gidip bir kaç gün kalıyorum burası gibi yeri avrupada görmedim.
.
Güzel bir yere benziyor ana yerini tam anlayamadım. Aşağıdaki yer mi?
[attachment=1]

untitled.jpg

abdi bey adana mafesığmazda oturuyorum.ismim ahmet işsever60 yaşımdayım.2002de tırcılıktan emekli oldum.enson erhanlarda10yıl çalıştım.adanaya geldim büfe iddaa bayiliği yaptım.5ay önce bıraktım.geçen yıl kalp ameliyatı oldum.yanlız yapamadım.2çocuk var evliler.çekme karavanım vardı,sattım 1995model bmc marka motokaravan aldım. yenge hanım hemşerimizmiş selamlar saygılar neresinden. adanaya beklerim.erzin plajı deniziyle kumuyla gerçek doğa harikası denize sıfır içme suyuçıkıyor.yumurtalık sarımazı toros gübre çevredeki köylerin içme suyu buradan gidiyor ağaçlık erzin diye girin internette görürsünüz.görüşmek üzere,saygılar,iyi günler..

Sn. Sebiha33, Ne kadar doğru söylüyorsunuz. Kaç kez kamyoncuların tırcıların konakladığı yerlerde kaldık karavanımızla.. Herhangi bir sorunla karşılaşmadığımız gibi hep güleryüz ve dostluk gördük. Sizi de bu yürekli ve dost bakışınız nedeniyle kutluyorum. Ben de bir kadın karavancı olarak ülkemin hiçbir yerinde en küçük endişe duymadığım için sizi çok iyi anlıyorum. Sevgiler:smiley:

SDC13290.jpg

O tür yerlerde neden yemek zorunda olalım. Zaten evimiz yanımızda değilmi?Amaç güvenli olabilecek bir yerde yorgunluk atmaksa.

Gözümüze güzel görünen, bize huzur veren her yerde mola verebiliriz...

''kamyoncuların durmadığı yerde durma onlar ağızlarının tadını bilirler'' artık bu söylentininde suyu çıktı arkadaşlar, kamyoncular para kazanabilmek için mazot yerine 10 numara yağ kullanıyorlar, para olmayınca onlarda artık neresi ucuzsa orada mola veriyorlar

Avrupa turlarimizda M.Karavanlara gore yapilmis hususi konaklama yerlerinde kaliriz.Turkiye'mizde ise her yerde konaklariz.Bilhassa sakin orman icleri
ve deniz kenarlari,koylar.Memleketimiz her bakimdan Avrupa ulkelerinden daha emniyetlidir.

En güzeli arkadaşın dediği gibi köy kahvelerinde durmak. Olmadı yola çıkarken evden hazırlanan bişeyleryemek. En olmadı adam akıllı temizliğinden şüphe etmeyeceğimiz nezih bir yerde mola vermek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR