Ynt: Nerelerde Mola Verirsiniz?
Merhaba arkadaşlar,
Firma ve lokanta ismi vermeyeceğim olay benim başımdan geçmiştir, birinden dinlemedim birinden duymadım.
Olay yeri Bolu - Kaynaşlı da bir tesis.Harem otogardan otobüse binidim otobüs kaptanı ve aynı zamanda mal sahibi iyi tanıdığım bir abim ve arkadaşım, huyumdur eğer otobüse binmişsem ve personel tanıdığım biriyse molalarda görünmeden kaçar, açsam bir yere oturup çabucak birşeyler yer kalkarım yük olmak istemem.Yine aynısını yaptım hiç unutmam istediğim tavuk sote den içinde olmaması gereken ve başka bir hayvana ait olan birşey çıktı, garsonu çağırıp içindekini gösterdim ve yemeği aşcıbaşına yedirmesini söyledim hesap istedim ve bana dedilerki <<abi başka verelim>> çıldırdım çabucak dışarı çıktım otobüs yabancı olmadığı için onlar mahcup olmasın diye sesimi çıkarmadım fakat masalarındaki tavuk soteyi geri aldırdım.Yola çıkınca olayı konuştuk ve ben olayı firmaya mail olarak bildirdim 2 sene oldu tık yok aynı yerde mola devam.Çünkü enfazla parayı o lokanta veriyor firmaya.Benim arkadaşım olan kaptanlar kendileri o lokantada sadece kaşar, ekmek, çay üçlüsüyle işi idare ediyorlar.
Bu olay nasıl,aynen şöyle;A bankası B kurumundaki personelin maaşını ödemek için o kuruma bir miktar para veriyorya sistem aynen öyle işliyor.Otobüsü satın al o lokantaya uğramadan boş olarak geç lokantacı hemen firmayı arayıp şikayet eder, firma sahibi otobüsü arayıp niye uğramadın diye hesap sorar.Çünkü para azalır.
Kalın sağlıcakla.