Nefes Kesen Toyota Reklamı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,019

Ynt: Nefes Kesen Toyota Reklamı

Teorik olarak birisi frene basarsa (el freni o eğimde hayatta tutmaz) bende inip devreye LTK sistemini devreye soksam bir ihtimal geri giderim...

Orkun düşünsene,
Tam aşağı inmişin uçurumun dibindesin,
Bi dakka abi diyip iniyorsun, el ile manual hub'ları kitliyorsun,
Tam geri vitase takarken çartlıyor, çift debriyaj iki gaz pompa derken ;D ;D ;D
..........vay be iyi çocuktu.. ;D

o kadar da değil hub'lar kitli çıkarız rampaya, HTC'nin karşılığına gelen sistem CJ'de LTK (Lastiğe Takoz Koy ::smiley: )

Jeepcj7' Alıntı:
o kadar da değil hub'lar kitli çıkarız rampaya, HTC'nin karşılığına gelen sistem CJ'de LTK (Lastiğe Takoz Koy ::smiley: )

bu LTK CJ lerde standart mıydı orkun abi ;)
bende bi ara LKY kullanmıştım abi tam otomatik inmeye falan gerek kalmıyo çok memnun kaldım tavsiye ederim
(LKY : lastiği kaldırıma yasla ;D )

Yil 1995 Küçükyali'da arkadaşimi bekliyorum 55 model M38A1'im var Alev Firtinasi Kirmizisi..... Jeep'i rampada biraktip caddeye indim ama LKY sistemini açmamişim, viteste birakmisim. Bir yandan yola bakiyorum gözüm ucunda birşey hareket ediyor kafaya çeviriyorum hareket yok, sonra birbaktim bizimki geliyor, neyse mi otomatik LKY varmiş 3-5 metre sonra kaldirima dayandi ;)

LKY ve LTK hahhaa... benim pajeroyad akoymam lasım bunlardan :smiley:))

öne giderken 4L çalışıyor ama geride sadece 4H çalışıyor. 4L girmiyor. o sebeple ben o rampayı sorunsuz çıkar sorunsuz enerim. ama enmeye devam ederim herhalde :smiley:)))

bu arada pradosu olan arkadaşım var. gözünüzde fazla abartmayın arkadaşlar... ;) ama land crueser e lafım yok bilesiniz...

Merhabalar,

Yeni land cruiser ların kaya sürüşü reklamı varmış, gören ya da görüntüleri elinde olan varmı?

Teşekkürler, Saygılar...

land cruse resmi yok KAYA resmi var.%100 yerli %100 otokar eğim yüzde70 yazıyo.çıkarkenki resmi bulamadım ama inerkenki var

IMG_1622.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
gezenadams

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR