orası öyle tabi... ama kafa dağıtmakta lazım hava değişimi şart oluyor hele ki stres altında çalışanlar için bunu yapmanın en ekonomik yolu da kamp benceartan mazot ve benzin fiyatlarından sonra organizsayon sayısı düşmesi normal.. daha 1 sene önceye kadar her petrole girdiğimde depoyu fulleyip çıkardım.. şimdi az az alıyorum.. geçen seneki gezilerimi bu sene yapmak iki kat fiyata mal oluyor.. tabiki içimizde ekonomik durumu çok iyi olup etkilenmeyenler de vardır. fakak çok kişi artan fiyatlardan etkilenmiştir..
Kesinlikle katılıyorum. Güzel bir sonbahar etkinliğini sabırsızlıkla bekliyorum.orası öyle tabi... ama kafa dağıtmakta lazım hava değişimi şart oluyor hele ki stres altında çalışanlar için bunu yapmanın en ekonomik yolu da kamp bence
Ben fikrinize katılıyorum. hatta her ay mevsime uygun yerlerde organizasyonların düzenlenerek ilan edilmesi iyi olur diye düşünüyorumGezenbilir olarak en son nisanda bir organizasyon yaptık.. yine bir organizasyon yapmanın vakti geldi bence en son ercovada ki çok güzeldi.. tekrar kimler gelir veya önerileriniz var mı ?
tabiki çok güzel olur hem arkadaşlar tanışmış olur hemde hoşça bir hafta sonu olmuş olur.benim önerim var.izmit kandıra sarısu beldesi ,deniz mevsimi geçmiş gibi gözüksede deniz havası solumak iyidir.hem deniz,dağ,orman bayağı büyük dere nehir karışımı ve denizde karıştığı için balık tutmak isteyenler için tabiki orman yürüyüşleri yapılabilir.küçükte olsa ekmek vs temel gıda maddeleri alınabilecek bir bakkal mevcut.gözleme istenirse yapıyorlar pratik yemek açısından belirttim.kısacası güzel dinlenilecek bir yer.İstanbulda oturan varsa organize olabilinirse ben iki kişi aracıma alır,yeri gösrerinceye kadar öncülük yaparım.istenirse tel.no verebilirim.kısa olarak bir iki resim ekliyorum.anlaşılması babından.Gezenbilir olarak en son nisanda bir organizasyon yaptık.. yine bir organizasyon yapmanın vakti geldi bence en son ercovada ki çok güzeldi.. tekrar kimler gelir veya önerileriniz var mı ?