Neden Organİzasyon Yok !?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ygttt54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,112
OdfgkYzPPBZykQmGvdMqhpvY8hqXcF5RbxbYk3PuwJ9R6YJKXcz4hOuG4mKFz4JCeGQn-hOdw5FdCNXIjXTD1W9-j7wqg5IfMklZnJgllT0jPjFVbW08-lUBpq0xUwq2asU5QcLVk97V6uXDg0kHZ5fPiznCKIXylCqI05RDrlqPlJzvzWLICFwa3mLJyUhrufs_4K2gSVp0nB9XTEC6FcpDoaSIoFV8mH9WCBs8ORACMrCeRgWsCKZy7yJqNVZWqR6sl5K2bq0bKxv7sJa8OiAyCriKfRlPet5EqcbA9qShU_wvVrRhLat88NBgw3aj5t3JW0eHzppQiQV6_x_wLmgPFIhanU29yV1DBn3H0Cd8wsiv-1chnW7cfEaFc18lGCEwlmFxd74ZCB2lteL3bktwlfYj0_xlVSR-bmGU-tqfjfuCmA1Ehi-pklzeqcEbOrmd-s0xG3adT5qFaLqo18opFLS-YbvyZE40ycjWlYQWgrV8zglnQTC65KSPuu73xh2Tm0PHUltX58oCd4VsEpAUANOhBanHIq5awTdajJ0B2EGi-Qxvue_dR114mYElqhhhtO9zwoChOuCNLCKxZqynLYMMLbIIc-vmKCa-aEyB-FwBKv39QJNaaVrB_mti=w1177-h662-no

Etiketler

o bölgeyi iyi bilirim fakat kamp bölgesinden çok piknik bölgesi olmasından dolayı çok kalabalık oluyor (bu mevsimde olmaz) güzellik olarak mukemmel fakat insanlarımız yüzünden çok pis :(

o bölgeyi iyi bilirim fakat kamp bölgesinden çok piknik bölgesi olmasından dolayı çok kalabalık oluyor (bu mevsimde olmaz) güzellik olarak mukemmel fakat insanlarımız yüzünden çok pis :(
bu mevsimde belediye ve yerel halk temizlik yaptığından,çer,çöp olmaz sadece piknik değil tam tersine kamp bölgesi.gece çakallar çadırınızı ziyaret edebilir.yanlızlık sessizlik adına yazdım sadece öneri olarak sundum yeri.esen kal.

bu mevsimde belediye ve yerel halk temizlik yaptığından,çer,çöp olmaz sadece piknik değil tam tersine kamp bölgesi.gece çakallar çadırınızı ziyaret edebilir.yanlızlık sessizlik adına yazdım sadece öneri olarak sundum yeri.esen kal.
yer olarak asla lafım olmaz her türlü imkan var balık tutma, yüzme, dalga sesi, iyotlu hava sessizlik ama dediğim gibi sadece çekincelerim çöp ve haftasonu piknikçileri onlarda yok diyorsanız bence iyi bir alternatif olabilir :smiley:

yer olarak asla lafım olmaz her türlü imkan var balık tutma, yüzme, dalga sesi, iyotlu hava sessizlik ama dediğim gibi sadece çekincelerim çöp ve haftasonu piknikçileri onlarda yok diyorsanız bence iyi bir alternatif olabilir :smiley:

Gezenbilir olarak en son nisanda bir organizasyon yaptık.. yine bir organizasyon yapmanın vakti geldi bence en son ercovada ki çok güzeldi.. tekrar kimler gelir veya önerileriniz var mı ?

Selam Yiğit,
Biz senin Ercova’dan bildiğin ekiple 26-28 Ekim tarihine bir plan yapıyoruz. Eğer bir planın yoksa sen dahil buradaki tüm arkadaşlar davetlidir.

Yiğit ve tatlı ailesiyle kış kampından tanışıyoruz tanımayanlar için ekip ile ilgili şöyle bir bilgi vermekte fayda var. Biz 4- 5 yaşlarında birer çocuğu olan 3 aile ve 7-8 üniverisite öğrencisi kuzenlerimiz ve arkadaşlarından oluşan yaklaşık 15 kişilik genç bir grubuz.

88E85A00-2688-4985-9BD6-0F382C633870.jpeg

9F9BE43A-1626-46B0-BEB9-9193365525E5.jpeg

ED834D9F-7D90-42DB-BCB2-B2FDE035095D.jpeg

Fatih kardeşim.
Bizde kamp için araştırıyorduk. Yedigöllerde ateş yakmak yasaklandığından beri gitmedim ama grup ne derse uyarım. Hep birlikte çok güzel vakit geçireceğimiz kesin :smiley:. Geçen sene Aladağlar kampı ne güzel olmuştu. Gündüz günlük güneşlikti ama sabah kalktığımızda her yer bembeyazdı. Tarih olarakta 27-29 Ekim herkese daha uygun olacaktır.

Görüşmek üzere tüm arkadaşlara selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR