bu mevsimde belediye ve yerel halk temizlik yaptığından,çer,çöp olmaz sadece piknik değil tam tersine kamp bölgesi.gece çakallar çadırınızı ziyaret edebilir.yanlızlık sessizlik adına yazdım sadece öneri olarak sundum yeri.esen kal.o bölgeyi iyi bilirim fakat kamp bölgesinden çok piknik bölgesi olmasından dolayı çok kalabalık oluyor (bu mevsimde olmaz) güzellik olarak mukemmel fakat insanlarımız yüzünden çok pis
yer olarak asla lafım olmaz her türlü imkan var balık tutma, yüzme, dalga sesi, iyotlu hava sessizlik ama dediğim gibi sadece çekincelerim çöp ve haftasonu piknikçileri onlarda yok diyorsanız bence iyi bir alternatif olabilirbu mevsimde belediye ve yerel halk temizlik yaptığından,çer,çöp olmaz sadece piknik değil tam tersine kamp bölgesi.gece çakallar çadırınızı ziyaret edebilir.yanlızlık sessizlik adına yazdım sadece öneri olarak sundum yeri.esen kal.
yer olarak asla lafım olmaz her türlü imkan var balık tutma, yüzme, dalga sesi, iyotlu hava sessizlik ama dediğim gibi sadece çekincelerim çöp ve haftasonu piknikçileri onlarda yok diyorsanız bence iyi bir alternatif olabilirbu mevsimde belediye ve yerel halk temizlik yaptığından,çer,çöp olmaz sadece piknik değil tam tersine kamp bölgesi.gece çakallar çadırınızı ziyaret edebilir.yanlızlık sessizlik adına yazdım sadece öneri olarak sundum yeri.esen kal.
Gezenbilir olarak en son nisanda bir organizasyon yaptık.. yine bir organizasyon yapmanın vakti geldi bence en son ercovada ki çok güzeldi.. tekrar kimler gelir veya önerileriniz var mı ?
Son etkinliğe geldim ama malesef ilk günü önemli bir işim çıktığından dönmek zorunda kalmıştım. Bir hafta sonu etkinliği süper olurdu. Yılda en az 4 etkinlik iyidir