Ynt: Neden Dacia Duster?
Ümit bey size daha öncede söylemiştim, bir üst yazıda Serkan beye de tavsiyelerimi yazdım. Siz herşeyi buraya yazdıkça kaynak yada bilgi alışveri yapmak yerine bilgi kirliliği yapıyorsunuz sadece. Duster forum ana başlığında bunların herbirisini ayrı başlıklar halinde açmalısınız. Ve artık Dacia Duster zaten kendisini ispatlamış bir araç, onu ispat etme çabasına girmenizede gerek yok, aldınız kullanın keyfini çıkartın. Tecrübelerinizi deneyimlerinizi modifiyelerinizi gezilerinizi ayrı başlıklarda paylaşın.
Bu başlık altında artık hiçbir aranılan bilgiye ulaşılamaz hale geldi , ben Duster alıcak olsam oturup şu 70 sayfayı okuyup içinde yararlı bilgi aramaya üşenirim
umiterkan' Alıntı:Kürşad Bey haklısınız Nedenler kısmı 10-15 sayfada biter ama bu başlık altında sadece nedenler yazılmadı ki. Ana başlık olduğu için haberler güncel bilgiler vs. ler burada paylaşılmaya başlandı. Moderatör biz olsak kilitleriz konuyu kimse de birşey yazamaz. Bence başlığa fazla takılmamak lazım. İyisiyle kötüsüyle Duster kullanıcıları bilgilerimizi burada paylaşıyoruz. Qashqai ne ise Duster da öyledir diyoruz. Arazide de gider diyoruz. Duster'ın abilerini sevmekle birlikte onlara saygı duyuyuyoruz, idealimizdeki araçlar olarak görüyoruz. Ama birileri çıkıp da başlık offroadçu duster diye, yok neymiş duster'dan offroadçu olmazmış, Biz sadece o başlıkta yurt dışında olan offroad uygulamlarını paylaşıyoruz ve tartışıyoruz. Türkiye'de aynısını uygulamıyoruz. Gidip de diğer forumdaki 4x4 kullananlara çamur atmıyoruz aksine saygı duyuyoruz, sizleri üstad olarak görüp sizlere soru sorup tecrübelerinizden istifade edip, sizlerin tavsiyelerine uyuyoruz. Sonra da birileri çıkıp forumu kirletiyor. Söyleyin Kürşad Bey biz nerede hata yapıyoruz? Kendimizi ifade mi edemiyoruz yoksa yanlış mı anlaşılıyoruz. Gerçekten aynı şeyleri yazmaktan sıkılıyoruz artık
Ümit bey size daha öncede söylemiştim, bir üst yazıda Serkan beye de tavsiyelerimi yazdım. Siz herşeyi buraya yazdıkça kaynak yada bilgi alışveri yapmak yerine bilgi kirliliği yapıyorsunuz sadece. Duster forum ana başlığında bunların herbirisini ayrı başlıklar halinde açmalısınız. Ve artık Dacia Duster zaten kendisini ispatlamış bir araç, onu ispat etme çabasına girmenizede gerek yok, aldınız kullanın keyfini çıkartın. Tecrübelerinizi deneyimlerinizi modifiyelerinizi gezilerinizi ayrı başlıklarda paylaşın.
Bu başlık altında artık hiçbir aranılan bilgiye ulaşılamaz hale geldi , ben Duster alıcak olsam oturup şu 70 sayfayı okuyup içinde yararlı bilgi aramaya üşenirim