Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 532,411
Ynt: Neden Dacia Duster?

umiterkan' Alıntı:
Kürşad Bey haklısınız Nedenler kısmı 10-15 sayfada biter ama bu başlık altında sadece nedenler yazılmadı ki. Ana başlık olduğu için haberler güncel bilgiler vs. ler burada paylaşılmaya başlandı. Moderatör biz olsak kilitleriz konuyu kimse de birşey yazamaz. Bence başlığa fazla takılmamak lazım. İyisiyle kötüsüyle Duster kullanıcıları bilgilerimizi burada paylaşıyoruz. Qashqai ne ise Duster da öyledir diyoruz. Arazide de gider diyoruz. Duster'ın abilerini sevmekle birlikte onlara saygı duyuyuyoruz, idealimizdeki araçlar olarak görüyoruz. Ama birileri çıkıp da başlık offroadçu duster diye, yok neymiş duster'dan offroadçu olmazmış, Biz sadece o başlıkta yurt dışında olan offroad uygulamlarını paylaşıyoruz ve tartışıyoruz. Türkiye'de aynısını uygulamıyoruz. Gidip de diğer forumdaki 4x4 kullananlara çamur atmıyoruz aksine saygı duyuyoruz, sizleri üstad olarak görüp sizlere soru sorup tecrübelerinizden istifade edip, sizlerin tavsiyelerine uyuyoruz. Sonra da birileri çıkıp forumu kirletiyor. Söyleyin Kürşad Bey biz nerede hata yapıyoruz? Kendimizi ifade mi edemiyoruz yoksa yanlış mı anlaşılıyoruz. Gerçekten aynı şeyleri yazmaktan sıkılıyoruz artık

Ümit bey size daha öncede söylemiştim, bir üst yazıda Serkan beye de tavsiyelerimi yazdım. Siz herşeyi buraya yazdıkça kaynak yada bilgi alışveri yapmak yerine bilgi kirliliği yapıyorsunuz sadece. Duster forum ana başlığında bunların herbirisini ayrı başlıklar halinde açmalısınız. Ve artık Dacia Duster zaten kendisini ispatlamış bir araç, onu ispat etme çabasına girmenizede gerek yok, aldınız kullanın keyfini çıkartın. Tecrübelerinizi deneyimlerinizi modifiyelerinizi gezilerinizi ayrı başlıklarda paylaşın.

Bu başlık altında artık hiçbir aranılan bilgiye ulaşılamaz hale geldi , ben Duster alıcak olsam oturup şu 70 sayfayı okuyup içinde yararlı bilgi aramaya üşenirim

Etiketler

Tempus' Alıntı:
Ümit bey size daha öncede söylemiştim, bir üst yazıda Serkan beye de tavsiyelerimi yazdım. Siz herşeyi buraya yazdıkça kaynak yada bilgi alışveri yapmak yerine bilgi kirliliği yapıyorsunuz sadece. Duster forum ana başlığında bunların herbirisini ayrı başlıklar halinde açmalısınız. Ve artık Dacia Duster zaten kendisini ispatlamış bir araç, onu ispat etme çabasına girmenizede gerek yok, aldınız kullanın keyfini çıkartın. Tecrübelerinizi deneyimlerinizi modifiyelerinizi gezilerinizi ayrı başlıklarda paylaşın.

Bu başlık altında artık hiçbir aranılan bilgiye ulaşılamaz hale geldi , ben Duster alıcak olsam oturup şu 70 sayfayı okuyup içinde yararlı bilgi aramaya üşenirim

İyi de Kürşad Bey zaten öyle yapıyoruz. Neden Duster başlığı sadece Duster muhabbet köşesine dönüştü. Diğer bütün yeni konular alt başlıklar halinde var. 70 sayfalık konu dağıtılıp ayrı ayrı başlıklar halinde zaten foruma eklenmiş durumda Kürşad Bey. Artık o başlıkta aracı kanıtlama çabasına gidilmiyor yani

umiterkan' Alıntı:
İyi de Kürşad Bey zaten öyle yapıyoruz. Neden Duster başlığı Duster muhabbet köşesine dönüştü. Diğer bütün konular alt başlıklar halinde var ve yenileri de ekleniyor

o zaman moderatörlere söyleyelim bu başlığın adı değişsin Dusterciler Kahvesi gibi bişey yapın, böylece kimsede gelip başlıkdan gaz alıp size sataşmaz :smiley:

Tempus' Alıntı:
o zaman moderatörlere söyleyelim bu başlığın adı değişsin Dusterciler Kahvesi gibi bişey yapın, böylece kimsede gelip başlıkdan gaz alıp size sataşmaz :smiley:

Haklısınız ama insanımız önyargılı Kürşad Bey, ne etsek boş. Başlığa takan gelip çamur atıp gidiyor. Adı değişse ne olacak ki sanki. Eski adıyla kalsa muhabbet köşesi olduğunu çağrıştırmaz mı ki. Okusalar herşeyi görecekler zaten ama Bektaşi gibi başını okumadan hep sonunu okuyorlar :smiley: okumuyoruz, okuyamıyoruz sıkıntı burda ;)

umiterkan' Alıntı:
Haklısınız ama insanımız önyargılı Kürşad Bey, ne etsek boş. Başlığa takan gelip çamur atıp gidiyor. Adı değişse ne olacak ki sanki. Eski adıyla kalsa muhabbet köşesi olduğunu çağrıştırmaz mı ki. Okusalar herşeyi görecekler zaten ama Bektaşi gibi başını okumadan hep sonunu okuyorlar :smiley: okumuyoruz, okuyamıyoruz sıkıntı burda ;)

70 sayfanın hangi birisinin başını okusun :smiley:

Sohbet , muhabbet bölümüne taşınmasını isteyin bu başlığın yada orda yeni bir başlık açıp genel sohbete orda devam edin bence.

Tempus' Alıntı:
70 sayfanın hangi birisinin başını okusun :smiley:

Sohbet , muhabbet bölümüne taşınmasını isteyin bu başlığın yada orda yeni bir başlık açıp genel sohbete orda devam edin bence.
Yeni muhabbet köşemize bekleriz Kürşad Bey :smiley:

Tempus' Alıntı:
Daha 20 li sayfalardayken ben bu muhabbet saçma yerlere gidiyor diye uyarmıştım, ama dinletemedim Duster sevenlere. sonunda iş çığrından çıktı. Etki tepki doğurur .

Neden Dacia Duster? çünkü kahve kupası aparatı takabiliyorum, neden daica Duster çünkü kliması var gibi şeyler yazıldıkça Neden Dacia Duster başlığının ciddiyetini malesef yine Duster cilar bozdu.

Oysa ben sadece 1 satfa yazı ile neden Dacia Duster i anlatırdım çok mantıklı şekilde :smiley: Duster çok sempati duyduğum almayı düşüneceğim bir araçken sırf bu forum yüzünden antipati duyamaya başladım. Bir ara ben oturum 4x4dergi için duster yazısı yazıcam .

bir kişi bunu beğendi

bu konuda size katılıyorum biz datsır ile olumsuz bir yorum yaptığımızda kişiliğimize saldırı yapıldı

herkeze iyi günler

Anlam veremediğim, Forum genelinde ki tüm diğer başlıklar seviyeli insan kaynarken, dacia markası içinde geçen heryerinde bi ukalalık, bir savsaklık, bi kendini bilmemişlik hakim.

tüm forumun özeti

st' Alıntı:
Anlam veremediğim, Forum genelinde ki tüm diğer başlıklar seviyeli insan kaynarken, dacia markası içinde geçen heryerinde bi ukalalık, bir savsaklık, bi kendini bilmemişlik hakim.

tüm forumun özeti

Özeleştiri yapmanız bizi memnun etti doğrusu Tuncay Bey ;D Muhabbet köşemize bekleriz sizi orada devam edelim isterseniz ;)

prepared by Renault Sport Technologies. Jean-Philippe Dayraut

0.jpg

Renault

zati orada yazışıyoruz ( gerçi sizleri kişisel olarak tanısam bu kadar hararetli bir tartışma olurmuydu bilemem ama eminim doğayı seven bir insan kesinlikle ince gönüllüdür. yazıya mimikler ve vücut dilini kullanamadığımızdan bazen istemediğimiz halde yazılar biraz düşüncemizden biraz daha farklı şeyler ifade edebiliyor yada kırıcı olabiliyor)

neden datsır konusuna bir maddede ben ekliyeyim 80 cm karda gidebilmesi

sürekli aracı kötüleyecek değilizya birazda biz övelim

bence çok yönlü bir araç da demek lazım.
mesela hem arazi aracıdır hem değildir
hem off road yapılır hem yapılmaz
hem landların gittiği yerlere gider hem gidemez.

Kısacası Duster şudur; Nissan X-Trail'in(Çekiş Sistemi Olarak) aynısı ama Duster 1500cc dizel ve 1. vitesi ağır devir. Olay budur, X-Trail'i nasıl bir araç biliyorsanız Duster da öyle bir araç

umiterkan' Alıntı:
Kısacası Duster şudur; Nissan X-Trail'in(Çekiş Sistemi Olarak) aynısı ama Duster 1500cc dizel ve 1. vitesi ağır devir. Olay budur, X-Trail'i nasıl bir araç biliyorsanız Duster da öyle bir araç

+iç kalitesi düşük. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR