Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 532,418

Etiketler

Ynt: Neden Dacia Duster?

desterin paketini pek gözüm tutmadı bu yaştan sonra macera neyimize bizim ben bu konunun kutusunun açılmasını istiyorum M ali bey

Kürşat bey'den de anlamlı müzikler geldi, forumun bu bölümü tadından yenmicek duruma geldi. Ben burda Adminleri sorumlu tutuyorum, işi bu noktaya kadar bıraktılar. Bu yöntem bizi foruma bağlayıcı bir nitelik yada gidişat oluşturmaz, aksine bizi soğutur. Beni soğuttu, haberder etme butonuna tıkladığım halde, hala mail hala mesaj geliyor. Dacia duster ile ilgili hiç birşeye bakmak istemiyorum artık bilgide paylaşmam umrumda da değil, bari daha fazla bu siteden soğumadan şu haberder etme butonunun calıstırsınlar.

Anlam veremediğim, Forum genelinde ki tüm diğer başlıklar seviyeli insan kaynarken, dacia markası içinde geçen heryerinde bi ukalalık, bir savsaklık, bi kendini bilmemişlik hakim. Neyse düzelir umarım, beklemekten başka çaremiz yok.

SERKANEFE' Alıntı:
Kürşat bey'den de anlamlı müzikler geldi, forumun bu bölümü tadından yenmicek duruma geldi. Ben burda Adminleri sorumlu tutuyorum, işi bu noktaya kadar bıraktılar. Bu yöntem bizi foruma bağlayıcı bir nitelik yada gidişat oluşturmaz, aksine bizi soğutur. Beni soğuttu, haberder etme butonuna tıkladığım halde, hala mail hala mesaj geliyor. Dacia duster ile ilgili hiç birşeye bakmak istemiyorum artık bilgide paylaşmam umrumda da değil, bari daha fazla bu siteden soğumadan şu haberder etme butonunun calıstırsınlar.

Anlam veremediğim, Forum genelinde ki tüm diğer başlıklar seviyeli insan kaynarken, dacia markası içinde geçen heryerinde bi ukalalık, bir savsaklık, bi kendini bilmemişlik hakim. Neyse düzelir umarım, beklemekten başka çaremiz yok.

Serkanda kafa karışık...

Var mı sende Dastır macera paketi...
derdine derman olabilir....
Recep taktırmış mesela...

Daha 20 li sayfalardayken ben bu muhabbet saçma yerlere gidiyor diye uyarmıştım, ama dinletemedim Duster sevenlere. sonunda iş çığrından çıktı. Etki tepki doğurur .

Neden Dacia Duster? çünkü kahve kupası aparatı takabiliyorum, neden daica Duster çünkü kliması var gibi şeyler yazıldıkça Neden Dacia Duster başlığının ciddiyetini malesef yine Duster cilar bozdu.

Oysa ben sadece 1 satfa yazı ile neden Dacia Duster i anlatırdım çok mantıklı şekilde :smiley: Duster çok sempati duyduğum almayı düşüneceğim bir araçken sırf bu forum yüzünden antipati duyamaya başladım. Bir ara ben oturum 4x4dergi için duster yazısı yazıcam .

"Neden Dacia Duster? çünkü kahve kupası aparatı takabiliyorum, neden daica Duster çünkü kliması var gibi şeyler yazıldıkça Neden Dacia Duster başlığının ciddiyetini malesef yine Duster cilar bozdu. "

baba ne kadar güzel ifade etmişsin...

http://www.youtube.com/watch?v=4KkJkcEUvgo
Böyle insanlar dünyanın heryerinde vardır, çoğu markanın reklamlarıda bu şekildedir, artık özgürsün dünyayı bu 3210 ile kurtarabilirsin tadında..

Bırakın insanlar kendilerini bu şekilde tatmin edebilsinler, bazılarının Porshe 'si vardır 6 ay aracını yıkamaz, bazıları vardır akşama yağmur yağacagını bildiği halde bile aracını yıkar,kurular.. Bunlar tercih meselelerini oluşturur ama bu insanlara kimseye hakaret etme yada ürünlerini küçük görme hakkı tanımaz,çünki bu şeyler özelleridir.

Serkan bey, burda kimse kimseye hakaret edemez , eden olursada moderatörlere bildirdiğinizde gereken yapılır. Ama bir forumda bişey için iyi diyorsanız, o forumda başka birilerininde buna kötü deme hakkı olduğunu ve bunu göze alarak yaparsınız.

Üşenmesem de buraya ilk yazdıklarımı bulsam, neden Dacia Duster en fazla 10-15 sayfada biticek bir konu. Çünkü Dusterin avantajları dezavantajları zaten sır değil belli şeyler. Segmentinde en uygun fiyatlı araç, en uygun fiyatlı dizel 4x4 araç, en az yakıt tüketimi olan 4x4 araç vs vs vs.

ama bu konu 10-15 sayfada bitmeyip uzadıkça geyiğe dönmesi, saçma yerlere muhabbetlerin gitmesi kaçınılmazdır. Artık ben bile dayanamayıp rafet el romanın klibini koymak ihtiyacı hissetiysem herkeside suçlayamıyorum :smiley:

bazen fazla övgü kötü etki yapar.

Sıfır arazi araçları içerisinden en iyilerinden birisi belki en iyisi olan Rubicon için Neden Rubicon diye başlık açsak eminim 10 sayfadan fazla gitmezdi :smiley:

Bu forumun eski topiclerine bakıldığında, forumun en bilgili insanların bu tarz saçma diyaloglar yüzünden buraya girmediklerini biliyor musunuz?
Geçenlerde bir yerlerde yazmıştım. Artık ciddi teknik konularda sorulan sorular havada kalmaya başladı.
Neden? Çünkü o sorulara cevap verecek nitelikteki insanlar genelde bu tarz tatsız diyolaglar yüzünden soğumuşlar forumdan...

Diğer konuya bir daha yazmıyacağım dedim, Burayada yazmıyacam.
Lütfen alıntı yapıp alakasız yerlere çekmeyin...

bu sayfa açıldığında Dacia Markası yoktu forumda, herkez bu sayfada birleşti, konuştu, tartıştı, araç aparatları tanıtıldı vs vs.. Daha sonra dacia markası açılınca bu sayfada durdu bitti, miladını tamamladı. Yani abartma unsuru olarak 70 'li sayfalara bu yüzden gelmedi, yokluktan böyle oldu, zaten Danıacia markasına girerseniz, bu 70 sayfalık yazıların bazı bölümlerini yeni bir konu başlığı altında bulabilirsiniz, Dacia Duster Rüzgarlık gibi ama bu 70 sayfanın içinde bi yerlerde daha önce paylaşılmıştı, gibi..

Birşeyin olumlu yanı varsa olumsuz yanıda olucak, "ATMASYON" olmıcak. Alır kullanır nalet olsun araç şöyle der bu tamam, diğer türlü yani bilmeden etmeden bi kaç kez konuşur adam dediğin, yada birşeye gıcık gitmiştir, yazar, "TAKINTI HALİNE" getirmez.

Ayrıca bir insan birşeyi sevdikçede abartır gözünde, ben gerçekten araçları çok seviyorum kendi arabama bayılıyorum, tam istediğim birşey mi tabikide hayır, Range X5 dururken mesela, eminim ki yarın birgün X5 aldığımda duster, hım evet öyle bir aracım vardı benim ilkimdi ama bu X5 'te yani tek geçerim dicem, başka bir araç daha alırsamda onun için dicem bu böyle kısır döngü gider..

Tempus' Alıntı:
Serkan bey, burda kimse kimseye hakaret edemez , eden olursada moderatörlere bildirdiğinizde gereken yapılır. Ama bir forumda bişey için iyi diyorsanız, o forumda başka birilerininde buna kötü deme hakkı olduğunu ve bunu göze alarak yaparsınız.

Üşenmesem de buraya ilk yazdıklarımı bulsam, neden Dacia Duster en fazla 10-15 sayfada biticek bir konu. Çünkü Dusterin avantajları dezavantajları zaten sır değil belli şeyler. Segmentinde en uygun fiyatlı araç, en uygun fiyatlı dizel 4x4 araç, en az yakıt tüketimi olan 4x4 araç vs vs vs.

ama bu konu 10-15 sayfada bitmeyip uzadıkça geyiğe dönmesi, saçma yerlere muhabbetlerin gitmesi kaçınılmazdır. Artık ben bile dayanamayıp rafet el romanın klibini koymak ihtiyacı hissetiysem herkeside suçlayamıyorum :smiley:

bazen fazla övgü kötü etki yapar.

Sıfır arazi araçları içerisinden en iyilerinden birisi belki en iyisi olan Rubicon için Neden Rubicon diye başlık açsak eminim 10 sayfadan fazla gitmezdi :smiley:

Kürşad Bey haklısınız Nedenler kısmı 10-15 sayfada biter ama bu başlık altında sadece nedenler yazılmadı ki. Ana başlık olduğu için haberler güncel bilgiler vs. ler burada paylaşılmaya başlandı. Moderatör biz olsak kilitleriz konuyu kimse de birşey yazamaz. Bence başlığa fazla takılmamak lazım. İyisiyle kötüsüyle Duster kullanıcıları bilgilerimizi burada paylaşıyoruz. Qashqai ne ise Duster da öyledir diyoruz. Arazide de gider diyoruz. Duster'ın abilerini sevmekle birlikte onlara saygı duyuyuyoruz, idealimizdeki araçlar olarak görüyoruz. Ama birileri çıkıp da başlık offroadçu duster diye, yok neymiş duster'dan offroadçu olmazmış, Biz sadece o başlıkta yurt dışında olan offroad uygulamlarını paylaşıyoruz ve tartışıyoruz. Türkiye'de aynısını uygulamıyoruz. Gidip de diğer forumdaki 4x4 kullananlara çamur atmıyoruz aksine saygı duyuyoruz, sizleri üstad olarak görüp sizlere soru sorup tecrübelerinizden istifade edip, sizlerin tavsiyelerine uyuyoruz. Sonra da birileri çıkıp forumu kirletiyor. Söyleyin Kürşad Bey biz nerede hata yapıyoruz? Kendimizi ifade mi edemiyoruz yoksa yanlış mı anlaşılıyoruz. Gerçekten aynı şeyleri yazmaktan sıkılıyoruz artık

Serkan bey bence şöyle yapalım, bu forumu Neden Daci duster yerine Duster'cılar Muhabbet köşesi gibi bir başlığa çevirelim, yada burayı böyle bırakıp öyle bir başlık açalım orda muhabbete devam edin. Genelde ehr markanın böyle forum başlıkları var. Toyotacılar Muhabbet köşesi, Land Rover Kahvesi filan gibi .

Ve sizde mesela Duster için rüzgarlık , Duster için kahve fincanlığı, duster için macera kiti, gibi konuları burda doldurmak yerine hepsine yeni başlık açın. Duster alacaklar içinde böylece gerçekden bir kaynak oluşur. Bu haliyle kim yazılanları bu başlık altında arayıp bulucak ben kendi yazdıklarımı bile bulamadım.

Yok ama böyle mutluysanız bu başlık iyice geyiğie dönüyor ve karşılıklı muhabbetlerde doğuyor buna katlanıcaksınız hakaret olmadığı sürece.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR