Ne Kadar Sık Kullanırız ''Açlıktan Öldüm'' Cümlesini. Oysa...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amaç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,520

amaç

Kamp II
Yer
istanbul
Ramazan ayında, bir kadın ve bebeği açlıktan ölmek üzereyken bulundu. Kadın "ölmemek için son bir nefeste" dilenmeye çıkmıştı. O da bebeği de iskelete dönmüştü.

Mersin'de dilencilik yapan 30 yaşındaki Emine Balkar ve açlıkla boğuşan, bir deri bir kemik kalan 10 aylık oğlu İbrahim'i görenler, polise ve sağlık görevlilerine haber verdi. Anne, "Yanlış anlamayın. Açlıktan ölmemek için dilenmeye çıktım" dedi.

Alıntıdır.

asrds.jpg

asrds.jpg

Etiketler

Ynt: Ne Kadar Sık Kullanırız ''Açlıktan Öldüm'' Cümlesini. Oysa...

benim gözümde istisna bir durum... allah yardımcıları olsun... :(

istanbulluyum ve trafikte nerdeyse her ışık başı bir dilenci ile karşılaşıyorum... o kadar gülünecek olayla karşılaştım ki.. artık kurunun yanında yaşta yansın diyorum...

gerçekten ihtiyacı olanı ayırt edemiyorum artık..bir hafta kör diger hafta sagır ve dilsizi oynayanımı dersiniz..sadaka verdigim insanın bir hafta sonra çok güzel bir evi oldugunu ögrenip o eve en üst teknoloji lcd televizyonu alıp adres yazdırırken benim tavrımdan baglı oldugum firmaya şikayetci olanımı? :mad:

:mad:

allah ihtiyacı olanın yanında olsun..

Ben onu bunu bilmem. Zekatımı da oraya buraya, bilmem ne kurslarına da vermem. Bildiğim veya gösterilen yoksun insanları bulur yardımımı sadece onlara yaparım.

Bu kadını ve çocuğunu haberlerde izledim, daha doğrusu izleyemedim. Yanlış hatırlamıyorsam (!); yardım kuruluşlarının yaptığı "yardım" teklifini 3 kere reddetmiş. Dilenirken vitrin oluşturabilmek için, bilinçli olarak çocuğu aç bırakmış.

Jeep34' Alıntı:
Ben onu bunu bilmem. Zekatımı da oraya buraya, bilmem ne kurslarına da vermem. Bildiğim veya gösterilen yoksun insanları bulur yardımımı sadece onlara yaparım.
al bendende o kadar.gözümle görücem,nasıl yaşadığını bilicem.

UFUKK' Alıntı:
al bendende o kadar.gözümle görücem,nasıl yaşadığını bilicem.

Katılıyorum. Önce bir süre takibe alırım, emin olurum, öyle gereğini yaparım. Çünkü, bir de dilencilik yapmasalar da HAYIR işlerinden geçim sağlamayı alışkanlık haline getirenler de var. Bu da rahatsız edici bir durum, bana göre tabii :smiley:...

ekiNoks' Alıntı:
Katılıyorum. Önce bir süre takibe alırım, emin olurum, öyle gereğini yaparım. Çünkü, bir de dilencilik yapmasalar da HAYIR işlerinden geçim sağlamayı alışkanlık haline getirenler de var. Bu da rahatsız edici bir durum, bana göre tabii :smiley:...
haklısınız dilencilik yüzünden gerçek ihtiyaç sahibimi değilmi ayıramıyoruz,gerçek ihtiyaç sahip,lerinidekendimiz bulup elden desteklemeliyiz gezenbilir olarak bir hayır kurumuna gidebilsek ne gizel olurdu,DARÜLACAZE,ye mesela veya kimsesiz cocukllara,

allah kimseyi muhatç etmesin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR