Ne Almalıyım Lütfen Yardım ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Baturay1907 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,964
Hasan Kola, Alanya. Facebook'tan kendisini bul,meramını anlat sana istediğin özelliklerde Def bulur,güvenilir ustadır sorun yaşamazsın.

Merhabalar,

Hala defender arayışım devam ediyor, Def ile ilgili herşeyi okuyor izliyorum offroad kulüplerine üye oluyorum tek eksiğim bir defender :smiley:))

bütçem max 45 bin 300 tdi arıyorum öncelikli ama sanırım bulamicam :( bu yüzden 2.5 düz dizelede sanırım razı olucam çünkü baktığımda normal bir arabayla zaten 80km-100km hızı geçmiyorum :smiley:)

Sahibinden.com dan ilanları takip ediyorum tüm araçları ezberledim nerdeyse, ama bu araçların ilandan başka satıldığı bir yerlerde mutlaka omalıdır.

Sizlerin varmı bildiği satılık defender bulabilceğim alternatif yerler ?

Sanayi olur ? def ustası olur ? başka internet siteleri olur ? facebook ? instagram ?

Varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim. :smiley:)

iyi günler
Low2garage de satılık puma motorlu defender var. Facebook ta da ilanı var. Satan arkadaş ıbrahim ipek tavsiye ederim.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

al . 2.5benzinli lpg li zaten 110 -120 km hızla gidiyor hem bakımı kolay hem sessiz 1990 model yukarısı otomobil ruhsatlı al istediginde satarsın zaten facebook da defender discovery türkiye ye üye ol bircok arac var defender piyasası var oraya gir bulursun bişey

al . 2.5benzinli lpg li zaten 110 -120 km hızla gidiyor hem bakımı kolay hem sessiz 1990 model yukarısı otomobil ruhsatlı al istediginde satarsın zaten facebook da defender discovery türkiye ye üye ol bircok arac var defender piyasası var oraya gir bulursun bişey
Selam,
ford puma motorlu almayı düşünüyorum var bitane 88 model ona bakacağım
ne düşünüorsun for puma motorlu def hakkında ?
lpg işine pek girmek istemiyorum

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,908
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR