tenekekutu
Kamp II
Hasan Kola, Alanya. Facebook'tan kendisini bul,meramını anlat sana istediğin özelliklerde Def bulur,güvenilir ustadır sorun yaşamazsın.
Low2garage de satılık puma motorlu defender var. Facebook ta da ilanı var. Satan arkadaş ıbrahim ipek tavsiye ederim.Merhabalar,
Hala defender arayışım devam ediyor, Def ile ilgili herşeyi okuyor izliyorum offroad kulüplerine üye oluyorum tek eksiğim bir defender))
bütçem max 45 bin 300 tdi arıyorum öncelikli ama sanırım bulamicambu yüzden 2.5 düz dizelede sanırım razı olucam çünkü baktığımda normal bir arabayla zaten 80km-100km hızı geçmiyorum
)
Sahibinden.com dan ilanları takip ediyorum tüm araçları ezberledim nerdeyse, ama bu araçların ilandan başka satıldığı bir yerlerde mutlaka omalıdır.
Sizlerin varmı bildiği satılık defender bulabilceğim alternatif yerler ?
Sanayi olur ? def ustası olur ? başka internet siteleri olur ? facebook ? instagram ?
Varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim.)
iyi günler
Çok Teşekkürler,Hasan Kola, Alanya. Facebook'tan kendisini bul,meramını anlat sana istediğin özelliklerde Def bulur,güvenilir ustadır sorun yaşamazsın.
Land Rover DEFENDER - DİSCOVERY - RRC TÜRKİYE Herkese Açık Grup | Facebookfacebook adresini alabilirmiyim ?
Selam,al . 2.5benzinli lpg li zaten 110 -120 km hızla gidiyor hem bakımı kolay hem sessiz 1990 model yukarısı otomobil ruhsatlı al istediginde satarsın zaten facebook da defender discovery türkiye ye üye ol bircok arac var defender piyasası var oraya gir bulursun bişey