Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır hiç yaptırmadım, maslaktaki Bosch servisine sordum usta daha önce yapmadıysanız o riski almak size kalmıştır dedi, konu kapandı... Mayıs ayında geleceğim zaten aracımla. Olmazsa artık dediğiniz yere götürebilirim.
Selamlar,
Bende 2008 model 4x2 otomatik var. Şehir içinde ortalama 12.5 litre/100 km nin altına düşmüyor, biraz gaza yüklenirseniz 14 litrelere tırmanıyor. Şehir dışında 8.5 litrelere kadara düşüyor.
Chip tuning ile bugüne kadar 3 araç kullandım. Yakıtla ilgili yaklaşık %5 daha ekonomik olduğunu bizzat yaşadım. Şuanki aracımda da var. ford c-max ve hyundai getz de turbo bozuldu. Ama chipten dolayı bilemedim.
bendede vardı at 2008 model ve sırf 11-9 arası kaldığım için kızıp sattım.
Ammaaa onun uzerine 3araç değiştirmeme rağmen halaaa arıyorum tadını bazen hatuna kızıp hafif yuklendimmimiydi yarma gülüme (kendisiyle böle konuşurdum) totosunu nereye atıcağını şaşırırdı değme 320 bmw eline su dokemezdi caddede mexican hipop dinlemenin bile keyfi bi başka idi aAaaah aaaah kendimi gördüm bi an sende....
Şuanda şehir içi kökledim an 13-14 litre şehir dışı 100 e sabitlediğimde 7 litre bende yakaladım. Birde şu chip olayını bir bilen arkadaş açıklarsa sevinirim.