Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tekrar merhaba
15 gün önce arabayı servise gönderdik. bütün bakımları yapıldı vs. fakat 3-5 gündür ilk çalıştırdığımda ve devam eden ilk marşlarda pis bir kayış sesi geliyor. sinir olmamak elde değil. daha önce (kayışlar eskiyken) böyle bir ses asla yoktu. ne yapmalıyım. havalar soğudu ondandır mı demeliyim. yoksa servise gidip cırlamalı mı?
günaydın arkadaşlar... sayfaya epeydir uğramamıştım bir bakayım dedim... serkanx kayış gevşek olabilir tekrar kontrol ettir ...kışın sabahları zaman zaman ses cıkartabilir hemen servise ugra sesini hallediyorlar benimde başıma geldi vede ses serviste kesildi... ama ne yaptılar sormadım vall...
otomatık vites oldugu için navaralarda bi sakıncası olmuyo ama manuellerınde problem yaratabilir.... tamponlar asagıda kalıcak onların tekrar elden geçmesı lazım
onun ıcın ben ilk önce yukseltme işini hallettım ondan sonra tamponu ve basamakları yaptırdım.... hilux larda nekadar body lıft yapılabılıyo bilmiyorum ama maslakta atilla ustaya yaptırdım ben gayet memnunum tavsıye ederım ömer bey