Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 538,956

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

önder bey basamakları ümraniye sanayide ahmet usta yaptı sıze numarasını verim isterseniz bi görüşün 0532 797 93 52....... bnm adımı sölersenız size yardımcı olacaktır

çok ii bi ustadır resmini verdiğiniz herseyi yapabilir sepette bitti birazdan sepetinde resimlerini koyucam ;D

evet arkadaslar buda yeni sepetimiz ;D yeni tampon pek yakında ;D

resim 001.jpg

resim 002.jpg

resim 003.jpg

resim 004.jpg

Tolgacim artik f-350 calisiyorum :smiley: bu kadar yeter. Hazirliklar artik yeni f-350 ye. :smiley:. Yukseltmeler ve orjinal parcalara calisiyorum ve sen biraztest yap duruma gore bakariz ...

şöyle bişeymi olur kendileri bülent abi ;D bu bildiğin kamyon abi zaten ruhsattada komyon yazıyomus ;D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-f-ford-f-450-super-duty-lariat-28740215/detay

Dogrudur Tolgacim:smiley:. Tsk fark benimki 350 model cift kabin ve rengi sari 450 ler fazla buyuk ormanda sikisip kalirim valla :smiley: fazla abartmadan 350 yi getirticem birde 18 inc yukseltmesi var eh bu kadari da yeter herhalde:smiley:. Birde benim battigimi dusun sen,cem,mert sirayla asilirsiniz artik.. ;D. Sakasi bile korkunc valla :p

paletli bişey alıp kasaya koyman lazım bülent abi başka türlü senı kımse cıkaramaz ;D

Ben arabayi getireyimde gerisinide bakariz Tolgacim ;). Kolay kolay batmayiz amaaa batarsakta buluruz bir formul bosver :D

Merhabalar,

Tüm Arkadaşlarımın ve Sevdiklerinin Ramazan Bayramını kutlarım, herşey gönlünüzce olsun...

Turgay

Turgaycim bende senin bayramini kutluyorum kardesim:smiley: bayram sonrasi istanbuldayim arkadasa haber verebilirsin gorusebiliriz...

Tamam Abi sağolasın,
Arkadaş almış arabayı, gitte araç modifiye edilince nasıl oluyor bir gör dedim, bayramdan sonra uğrar sana :smiley:

herkezın bayramını kutlarım arkadaslar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR