Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 654,341
Ynt: Navara Kullananlar

red34' Alıntı:
evet doğrudur resmi iyice inceleyince ortaya cıkıyor zaten yukarıda da belirttiğim gibi tercih eden olacaktır muhakkak.......
Size direkt araç üzerindeki resmini atacağım.. Orada tam olarak nasıl olduğunu anlatabileceğim..

Etiketler

Profesyonel yükseltme kitleri...
Bir süredir bilgisayar başına oturamuyorduk. Arkadaşlar ve yeni katılan arkadaşlar Elementtrade olarak neler yaptığımızı görsünler istedik.

Tüm yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.. Eskilere ayrıca selamlar

Herkese Günaydın,
Bülent nasıl oldun
Bu kitler tam profesyonel , menşei , markası ve üsteki salıncaklara benzeyen siyah aparatlar nedir merak ettim ???

selamlar

Herkese Günaydın,
Ne yazıkki iki gündür İstanbul'da Hadımköy, Halkalı, İkitelli taraflarında müşteri ziyaretlerini bir peugeot partner'la yaptık. Vakit darlığı nedeniyle uçakla gittim. Resmen acı çektim. Bülent Abininde dediği gibi yollar offroad'a dönmüştü, tam Navaralık olmuştu. Aracımın değerini bir kez daha anladım.
Bülent abi yanına Navarasız gelmek istemedim ;D Şaka bir yana biraz yoğun bir programdı, ama bir sonraki seyahatimi araçla gelicem. Umarım o zaman görüşürüz.

Bu arada Turgay abi daha bunamadım ;D
Bülent abinin tam olarak ne bahsettiğini anlamak istemiştim Ben şimdilik o işi servisten aldığım havuz ile çözdüm. Ancak bu geçici bir çözüm. Bir süre sonra bende xtremeliners'ın yaptığı polyurea uygulamasını düşünüyorum. İncelediğimde dayanıklı bir malzeme olarak gözüküyordu.

günaydın arkadaşlar.... allahhhhh yaw bütün sırlarımız acığa cıkmış yükseltme kitleri bagaj vs vs leri yandık valla... ;D bizde millete hava atıyorduk .... Berk ne zaman istersen buradayım kardeşim her zaman beklerim yemeğimiz çayımız kahvemiz daim hazırdır bilgilerinize....... şaka bir yana bu işi profesyonellerle yapmak bir başka oluyor ne diyim... ;D

Ahmet kardeşim günaydın .. fena değilim işi hallettik gibi ama az da olsa kırıklık var idare edicez artık fazla ağlamaya gerek yok .... benim soba borusu gelmiş ( snorkel ) birazdan onnu taktırmaya gidicem bakalım nasıl olacak ondan sonra gelsin okyanus geçişleri..... ;D ;D

Ben oldum abi,hemde fena oldum.
Cumartesi çıktık pazar akşamı döndük,yine demirköy tarafları.
Araçlarla uğraşırken kendimizi unuttuk.Islak kazak yaklaşık 2-3 saat üstümde kalınca,bende meftaaa.

TEKİLA TANRISI .... ;D güzel kardeşim geçmiş olsun sana aman dikkat et ya sen bize lazımsın ... biraz istirahat et bakalım azıcıkta ilaç takviyesi iyi gelir sana ve tekrar gecmiş olsun......

birazda benim off-road parkurundan görüntüler koyayım sayfaya ...