KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
sabah tamirci geldi cihaza bagladık herhangibi bir hata yok ama tekleme ve sönme yine yaptı orjinal mazot filtresini bulup taktım bakalım sabah devam edecekmi arıza
inanırmısınız sabah 8 den beri arabayla ugrasıyordum 25 saat sonra bitirebildim arabayı sonunda. presle takarken keçeye zarar verdik yenisini bulana kadar göbeğim çatlağı be sonunda taktım yerine. arka dif yağı değişti şimdi yağ kaçağı vs kalmadı. 1 hafta içinde birşey olmazsa birdaha kaçak olmaz zaten ama hala şüpheneliyorum aracı fazla zorlayamıyorum. resimeri sonra ekleyeceğim. sabah dağalrdayız.
sabah tamirci geldi cihaza bagladık herhangibi bir hata yok ama tekleme ve sönme yine yaptı orjinal mazot filtresini bulup taktım bakalım sabah devam edecekmi arıza
4-5 saat calısmadıgında araba ilk hareket ederken sanki mazot gelmiyormus gibi yapıp mazot bastıgım halde devir saati yukselmiyor ve ardından sönüyor sonra calıstırıyorum ve hiç bir problem yok cihaza baglandıgındada herhangibi bir hata kodu cıkmıyor filtreyi degistirdigimde sabah calıstırdıgımda yapmadı daha sonra bu aksam ilk defa yaptı bir turlu cözemedim
4-5 saat calısmadıgında araba ilk hareket ederken sanki mazot gelmiyormus gibi yapıp mazot bastıgım halde devir saati yukselmiyor ve ardından sönüyor sonra calıstırıyorum ve hiç bir problem yok cihaza baglandıgındada herhangibi bir hata kodu cıkmıyor filtreyi degistirdigimde sabah calıstırdıgımda yapmadı daha sonra bu aksam ilk defa yaptı bir turlu cözemedim