Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,416
Ynt: Navara Kullananlar

öncelikle turgay bey ve bülent bey iyi dilekleriniz için teşekkürler.

aracın fotolarını henüz çekmedim ama ilandaki iki resmi koyayım şimdilik. cam filminden filan sonra detay fotoları koyarım inşallah.

1.jpg

2.jpg

Etiketler

Sinbad' Alıntı:
Sende taktırdın yani :smiley:
Onu biliyorum ve yapıyorum da ama motor durduktan sonra kilitliyor galiba, galiba diyorum çünkü kontrol etmedim

abı ben 4 aydır falan kullanıyorum sadece sana bahsettıgım alarm ucunu takmamıstım ben
onun yerıne bole bı cozum buldum. anahtarı cıkarıp kıtleme tusuna basıp kapıyı yapatırsan kıtlıyo abı merak etme ;D

Bende aracı satmayı düşünüyorum, fikir vermesi açısından ne kadara aldınız söyleyebilir misiniz?

Otomatik almayı düşünüyorum Tolgacım, hem hanımında kullanmama için bahanesi kalmayacak böylece ;)

ama bu araba biraz yavaş bence. diğer 174 lükte 32 lastik olmasına rağmen bastın mı fırlıyor ayrıca onun sesi de daha jeepvari. bu, bildiğin pickup.

belki de 174 hp olduğundandır bilmiyorum ama sanırım navara olacaksa arazili bir le olmalı :smiley:

kısaca : 144lük yavaş :D

mstdgbkn' Alıntı:
ama bu araba biraz yavaş bence. diğer 174 lükte 32 lastik olmasına rağmen bastın mı fırlıyor ayrıca onun sesi de daha jeepvari. bu, bildiğin pickup.

belki de 174 hp olduğundandır bilmiyorum ama sanırım navara olacaksa arazili bir le olmalı :smiley:

kısaca : 144lük yavaş :D

2 sinide kullanmış birisi olarak katılıyorum

hadi bakalım yine alışverişler başlamış...hayırlısı olsun... :D da kim satıyor kim alıyor... ;) desemde gidişat belli ...... ;D

ooo güzel o zaman ...araba hazır desene... senin araba Doğuş a gidecek gibi ha.... ;) hayırlısı.....

kısacası gaz kesmekten bıktım geri vitesi söktürüp devamlı ileri gitmek hoplayıp zıplamaktan korkmamak istiyorum :D

Oooo Bülent Abi baksana Doğuş her zamanki gibi formunda, projeleri de süper ötesi, benim araç gibi ufak projelerle ilgilenmez adam :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR