Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,436
Ynt: Navara Kullananlar

şnorkel işini arabayı deldirmek istemediğimden takmıyorum abi , keşke kaput üstü olsaydı hava emişi... skystar hilux dmax patrol vs hepsi kaput üstü

Etiketler

kaputun ustundekı hava fıltesı degılkı doğuş ;D ;D ;D intercooler ;D

ozdemiry' Alıntı:
yükseltme , şnorkel ve vinç takmak gelecek planlarım içinde var ...

ironman 40mm kiti güzel. alacaktım dolar uçunca vazgeçtim bende gittim orjinal amortisör seti aldım üstüne get koydum. getle yükseltmeye hiç bulaşmayın derim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-nissan-navara-d40-icin-arka-makaslar-haric-40mm-yukseltme-kiti-55756123/detay/

hava fıltresıyle ne alakası war kardes orda turbonun sogutma radyatörü war ;D

tolgas' Alıntı:
hava fıltresıyle ne alakası war kardes orda turbonun sogutma radyatörü war ;D

kardes , 45cm su derinliği diyorlar kitapçığında hadi 50cm oldu diyelim yükseltme ile.. fakat patrollerin 70 cm sadece araç yükseklikleri aynı bu fark nerden geliyor diye sorduğumda kaputun üstünü gösterdiler bana.. tabi o zamanlar yeni yeni bu işlerin içersindeydik aklımda öyle kalmıs hiç konuda açılmadı yanlıs biliyormusum demekki

darktreys' Alıntı:
şnorkel işini arabayı deldirmek istemediğimden takmıyorum abi , keşke kaput üstü olsaydı hava emişi... skystar hilux dmax patrol vs hepsi kaput üstü

:D :D :D Bende seni tam işinpiri oldu artık bu cocuk derken şimdi yanbastın :mad:

2006 model otomatik vites se donanımlı navara alındı. motor sanzıman diferansiyel çok iyi. bazı parçalarda boya var. mükemmel bir araç.

şuan elimizdeki 3üncü navara :smiley:

mstdgbkn' Alıntı:
2006 model otomatik vites se donanımlı navara alındı. motor sanzıman diferansiyel çok iyi. bazı parçalarda boya var. mükemmel bir araç.

şuan elimizdeki 3üncü navara :smiley:

birazda pozitif realitye doğru bir akım gösterseniz

red34' Alıntı:

materyal yok ortada materyal... resim yani resim ;D , tek eğlencemiz resim zaten burda 3 tane navaramız var diyor arkadaşımız benim kadar resim yayınlamıyor biraz resim yayınlasında fikir sahibi olalım. mesela ben bu offroad işine tolganın arabasını canlı görünce baslamıstım...

Günaydın Arkadaşlar,

Mstdgkbn, aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim

2 gün önce aracın rutin bakımına ek olarak carbon clean ve otm turbo timer montajını yaptırdım. Carbon clean işlemini düşünenler için dün İstanbul'dan Manisa'ya geldim ve araç normalde yaktığından %30 daha az yakıt harcadı, bakımında illaki etkisi vardır ama işlemin yararının olduğu kesin.

Birde turbo timer taktırmayı düşünen varsa bence hiç beklemesin, yol sonrası beklemeye gerek kalmadan araçtan çıkıp gidiyorsunuz, tek handikapı siz anahtarı kontaktan çıkardıktan sonra cihaz motoru durduruna kadar açılan kapıların kilitlenmemesi, ancak motor durduktan sonra kapılar kilitlenebiliyor

Onunda cozumu war abi kontaktan anahtari cikariyosun kapini aciyosun sonra konsoldaki kitleme tusuna basiyosun arabadan iniyosun kapatiyosun kapiyi ;D butun kapilar kitli kaliyo ;D

Sende taktırdın yani :smiley:
Onu biliyorum ve yapıyorum da ama motor durduktan sonra kilitliyor galiba, galiba diyorum çünkü kontrol etmedim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri