Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,436

Etiketler

Ynt: Navara Kullananlar

4x2 deyken ağır devire geçmeye çalışıyordu , müşurun içi çamur dolmuş araba yolda saçmalıyordu o kadar çok çamur çıktıki al götür kanal dolgusu yap neyse söktük wd40ladık problem yok artık

http://www.dailymotion.com/video/xjljxz_navara_auto

geçmiş olsun doğuş abi :smiley:

önceki araçta (skystar SSS ) kaput üzerinde rüzgarlık dediğimiz zımbırtımız vardı pathfindera bulamıyorum bir türlü hep navaraya uygun var ;D
şu üründen
2011_nissan_pathfinder_ti_550_australia_04-4cb6ab8302caf.jpg

ayrıca bu cam üstü spoilerde gerekli ama ülkemizde bulunmuyor sanırım nereden temin edebilirim bilgisi olan varmı :smiley:
3_600.jpg

onlar yönlendiriyolar cunku ellerınde olmasa bile aykutcum

akt' Alıntı:
geçmiş olsun doğuş abi :smiley:

önceki araçta (skystar SSS ) kaput üzerinde rüzgarlık dediğimiz zımbırtımız vardı pathfindera bulamıyorum bir türlü hep navaraya uygun var

Aykut navara pathfinder aynı ürünü kullanıyor benim rüzgarlığın altında pathfinder yazıyor mesela

Resim 007.jpg

gozukara' Alıntı:
Aykut navara pathfinder aynı ürünü kullanıyor benim rüzgarlığın altında pathfinder yazıyor mesela

aynen zaten kaput camurluk far pnjur falan aynı sadece tampon bıraz degısık

kaputtaki ortasında pathfinder yazan pathfinder'ın orjinal aksesuar larından biriymiş isteğe bağlı olarak takılıyormuş ancak arka camın üstündekide orjinal nissan ekipmanı olmasına rağmen sadece avustralyada bulunuyormuş enterasan :-\

aynen aynen bu rüzgarlığın aynısı benimki 4 tane bağlantı yeri var 2 tanesi sabit diğerleri hareketli... siyah klipslerle tutturuluyor

1-2 yerde sordum pick-up aksesuarcıları vs vs hep üstünde navara yazan model var en iyisi servisten getirttirmek :-\

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR