Sinbad' Alıntı:Biri Tolga'ya dur desin, yine kaşıntısı tutmuş anlaşılan bu sefer ne yaptın hele bir anlatta bizde bilelim...
tolgas' Alıntı:Turgay abi rotil degistirelim die gittik bi baktim 7 cm daha yukseltmisiz arabayi ;D
tolgas' Alıntı:Turgay abi rotil degistirelim die gittik bi baktim 7 cm daha yukseltmisiz arabayi ;D
aferim sana doğuşş ;Ddarktreys' Alıntı:Bugün epey bir gezdim ve hayat kurtardım galiba... Feslikanın üstünden açık sadece yaz aylarında açık olan fakat hala çamur olan yoldan Saklıkente giderken birde baktım emekli bir ihtiyar renault 19 ile çamurdan çıkmaya çalışıyor paspası koymuş tekerin altına üstü başı berbat araba berbat.. hemen çektim hayır duasını aldım.. arkasında eskort olarak asfalta kadar eşlik ettim..resim çekemedim ama bir dahaki sefere hava ne kadar kavurucu olursa olsun o dağlara kısa kollu ve şortla gitmeyeceğim.. hava merkezde 40 derece iken 2000+ metrede 13-15 dereceydi...
tolgas' Alıntı:biri beni durdursunnnnnnnnnnnnn ;D bu arada erkan abi sana ugrasam haftaıcı şu balans tozu işini çözermiyiz