Ynt: Nasipse Frontera 2.2 GLS alacağım
Valla nette bu araçla ilgili o kadar olumsuz yorum var ki araca karşı ön yargım oluşmuştu ama şundan eminim,aklında hoşuna giden almak istediğin bir araç varsa söylenenlerin hiçbirine kulak asmayacaksın,aracım 223.000 km'de ve İstanbul'da diş hekimi bir hanımefendiden aldım 14.000 TL'ye,araç 98 model,sunroofu çok düzgün çalışıyor,kliması buz gibi soğutuyor,arazi vitesleri sorunsuz,en sevdiğim tarafı da yüksek oluşu,iri yapısı ve güven verişi,lpg hiç takılmamış,içi dışı gerçekten tertemiz,ustam da çok şaşırdı bu kadar temizi nasıl olur diye,performans dersen 1.6 Vectra'yla aynı sayılır,TEM otoyolunda gelirken 150'ye kadar çıktım deneme amaçlı,tek takıldığım ise gelirken boğaz köprüsü trafiğinde hararetin 90'ın üstüne çıkması ama uzun yolda 90'da sabit kalıyor,bu araç için normalmiş diye duydum,söylenenlerin aksine çukura falan girerken sarsıntı falan olmuyor,araba çok homurtulu çalışıyordu 15 TL'ye manifold contasını değiştirdim (opel vectra parçası) sesi falan kalmadı gayet düzgün şu an.şu an bir sıkıntı yok umarım zamanla da olmaz