Nasipse Frontera 2.2 GLS alacağım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan daf95xf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,551

daf95xf

Kamp II
Yer
Eskişehir
Merhaba ben Eskişehir'den katılıyorum,kamu kurumunda memurum 25 yaşındayım,Passat marka aracımı sattım geçen gün ve uzun süredir Frontera ilanlarına bakıyorum,3.2 V6 modeli hem vergi hem yakıt açısından eledim ama 98 model özellikle yeşil renkte olan 2.2 GLS modeli çok hoşuma gidiyor,performans beklemiyorum açıkçası,ağır ve hantal olması daha güvenilir benim için...sadece canım sıkıldığında yağmurda çamurda araziye çıkmayı düşünüyorum,bir de yaz tatilinde 1300 km'lik uzun yola gidecem,sizce baş ağrıtır mı,canımı sıkar mı

Etiketler
Ynt: Nasipse Frontera 2.2 GLS alacağım

Neyse nasip oldu ve aldım :D olumsuz tüm yorumlara aldırmadan gittim aldım ve neye dayanarak bu kadar kötü yorum yapıldı bilemiyorum,içi dışı pırıl pırıl tertemiz ilk sahibi sayılan birinden aldım,herkese teşekkürler

yaşa ve anlat bakalım inşallah bide ben alacağım artı ve eksilerini sizden duymak isterim hayırlı ugurlu olsun

Valla nette bu araçla ilgili o kadar olumsuz yorum var ki araca karşı ön yargım oluşmuştu ama şundan eminim,aklında hoşuna giden almak istediğin bir araç varsa söylenenlerin hiçbirine kulak asmayacaksın,aracım 223.000 km'de ve İstanbul'da diş hekimi bir hanımefendiden aldım 14.000 TL'ye,araç 98 model,sunroofu çok düzgün çalışıyor,kliması buz gibi soğutuyor,arazi vitesleri sorunsuz,en sevdiğim tarafı da yüksek oluşu,iri yapısı ve güven verişi,lpg hiç takılmamış,içi dışı gerçekten tertemiz,ustam da çok şaşırdı bu kadar temizi nasıl olur diye,performans dersen 1.6 Vectra'yla aynı sayılır,TEM otoyolunda gelirken 150'ye kadar çıktım deneme amaçlı,tek takıldığım ise gelirken boğaz köprüsü trafiğinde hararetin 90'ın üstüne çıkması ama uzun yolda 90'da sabit kalıyor,bu araç için normalmiş diye duydum,söylenenlerin aksine çukura falan girerken sarsıntı falan olmuyor,araba çok homurtulu çalışıyordu 15 TL'ye manifold contasını değiştirdim (opel vectra parçası) sesi falan kalmadı gayet düzgün şu an.şu an bir sıkıntı yok umarım zamanla da olmaz

iyi günlerde kullanın.
Aldığınız aracın fiyatı çok çok iyi. İçinize sindikten sonra dediğiniz gibi kimin ne demesi önemli değil.

Sağolun teşekkür ederim,ne zaman hoşuma giden bir araç almaya kalksam nette o araçla ilgili bir sürü olumsuz yorum görüyorum ne hikmetse,Mercedes bile olsa millet laf edecek bir şey bulabiliyor

tekrar hayırlı olsun bende almak üzereyim bakacaz artık

Merhabalar,
Arkadaşım yeni arabanı güle güle kullan vede keyfine bak, hayatın tadını çıkart.
Bakın en yakınınızdakiler bile aracınıza binip gitseler bile size bu aracı kötüleyeceklerdir, yani beğenmeyip filan markayı alsaydınya diyeceklerdir duymayın ve aldırmayın.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

daf95xf' Alıntı:
Neyse nasip oldu ve aldım :D olumsuz tüm yorumlara aldırmadan gittim aldım ve neye dayanarak bu kadar kötü yorum yapıldı bilemiyorum,içi dışı pırıl pırıl tertemiz ilk sahibi sayılan birinden aldım,herkese teşekkürler

hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız sürüşler, keyifli günler dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR