My FZJ80 or VX80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan The Ugly King Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,931

Etiketler

Ynt: My FZJ80 or VX80

[attachment=1]

sa.jpg

Güzel olmuş..
sanki sizin araçla benim araç ikiz gibi duruyor. ;D

[attachment=1]

KARA PANTER(175).jpg

Aracınızı iyi günlerde kullanın titiz çalışmalarınız sonucu çok güzel bir araç ortaya çıkarmışsınız.

Aracınız çok güzel olmuş, Allah kazadan beladan korusun, iyi günlerde kullanın inşallah.

Bende sizin kafadayım, öncelikle yürümeyi, kamp yapmayı ve fotoğraf çekmeyi severim.
Aracımı öyle sağa sola saplamaktan hoşlanmam, pek zorlamayı sevmem.
Siz de benim gibi düşündüğünüzü anlatmışsınız ama gerçekten iyi emek harcamışsınız;
sanki ağır koşullarda kullanılacak gibi.
Elinize sağlık, tekrar güle güle kullanmanız dileğiyle ...

Gerçekten nefis emsallerinden sıyrılan bir araba canlı görmek nasip oldu hemen tanıdım. emeğinize sağlık.

gezgin HC' Alıntı:
Aracınız çok güzel olmuş, Allah kazadan beladan korusun, iyi günlerde kullanın inşallah.

Bende sizin kafadayım, öncelikle yürümeyi, kamp yapmayı ve fotoğraf çekmeyi severim.
Aracımı öyle sağa sola saplamaktan hoşlanmam, pek zorlamayı sevmem.
Siz de benim gibi düşündüğünüzü anlatmışsınız ama gerçekten iyi emek harcamışsınız;
sanki ağır koşullarda kullanılacak gibi.
Elinize sağlık, tekrar güle güle kullanmanız dileğiyle ...

Bütün herkesin iyi dilekleri için çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım

çok temiz ve güzel bir araç özellıkle motor dairesi 10 numara maşallah keyıflı suruşler

altay41' Alıntı:
hocam ,cam ve kapi fitillerini nereden siparis ettiniz,mumkunse adresi verirmisiniz
selamlar

Sn. Ismail Bey,
Bahsettiğiniz yedek parçaları ve diğer bütün yedek parçaları Toyota'dan temin ettim.
Bu parçalar Toyota'nın Belçika deposunda geliyor ancak o depoda eksik olanlar ise diğer ğlkelerdeki Toyota depolarından temin edilip bir şekilde Türkiye'ye gelebiliyor.

Bu durumda tercih ettiğiniz bir Toyota servisi ile irtibata geçip parçaları sipariş edebilirsiniz.
Max. 40 gün üçünde parçaları teslim alabilirsiniz.

Bu arada adım Özcan ve mesleğim hocalık değil

Saygılarımla,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR