My FZJ80 or VX80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan The Ugly King Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,937
Ynt: My FZJ80 or VX80

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
fotolar ve arac harika olmuş.fakat bir 80 ile araziye girmicem demek kutuptaki bir ayıyı antalyada 5 yıldızlı bir otele mahkum etmek gibi birsey sanırım

Öncelikle teşekkür ederim mesajınız için.

Evet iyi bir örnek!

Ancak benim ilgi alanım Off-Road değil, Tracking.. Yani kilometrelerce yürümeyi tercih ediyorum.
Bu aracın araziye çıkması için sırt çantama alıp yürümem gerekecek...

Selamlar,

Etiketler

Aracınızda LPG var sanırım..

ne marka ..nasıl memnun musunuz ?

yakıt durumu nedir ?

mdr' Alıntı:
Aracınızda LPG var sanırım..

ne marka ..nasıl memnun musunuz ?

yakıt durumu nedir ?

Merhaba,

Evet LPG var.
BRC Marka ve AT90-E Modeli
55 Lt. Stepne tanklı

2 A Mühendislik tarafından takılmış.
Tüketim ; 500 TL/KM (eski para birimi ile)

Ancak 77 Lt tank takmak ta mümkünmüş. Siz düşünürseniz şayet 77 Litre olmasında fayda var.

Selamlar,

altay41' Alıntı:
eminmisiniz,ben teleflex taktirmistim,en son 460tl yakiyordu km de,degistirdinizmi lpg sistemini?
Merhabalar ;

Kilometre tüketimi kullanım koşullarına göre değişebiliyor. 2 A ile görüştüm ve onlardan edindiğim bilgi neticesinde bazı notlar almıştım. 124.000 Mil'de takılmış. O zamanlar aracın plakasi 34 SU diye geçiyormuş. Bu araca takılan LPG sisteminin kodunu onlar vermişti.

The Ugly King' Alıntı:
Merhabalar ;

Kilometre tüketimi kullanım koşullarına göre değişebiliyor. 2 A ile görüştüm ve onlardan edindiğim bilgi neticesinde bazı notlar almıştım. 124.000 Mil'de takılmış. O zamanlar aracın plakasi 34 SU diye geçiyormuş. Bu araca takılan LPG sisteminin kodunu onlar vermişti.
Ancak kullanılan bazı kelepçeler DIN 3017 normlarına uygun değildi. Bu nedenle onlar KALE marka DIN 3017 normundaki paslanmaz çelikten üretilmiş kelepçeler ile değiştirdik.

The Ugly King' Alıntı:
Merhabalar ;

su an aracinizda teleflex takili ;),onun hikayesini de anlatayim ,araci istanbuldan aldik kardesimle ki kendisi amerikada master yapti,neyse yoldan lpg aldik depoyu doldurduk,bir iki gun sonra kardesim geldi ,abi bu araba km de 1000tl eski parayla yakiyor dedi,ben de o hizla eski lpg sistemini sokturdum teleflex taktirdim,fakat kafam da suphe vardi,bu arac mil gosteriyordu,kardesimi sordum sen km ye baktiginda kac gosteriyordu diye
yuuuz dedi,ben de aferin dedim 100 mili ,100km yaptin diye :mad: :mad:,olan 2500tl me oldu ozaman.
selamlar

altay41' Alıntı:
su an aracinizda teleflex takili ;),onun hikayesini de anlatayim ,araci istanbuldan aldik kardesimle ki kendisi amerikada master yapti,neyse yoldan lpg aldik depoyu doldurduk,bir iki gun sonra kardesim geldi ,abi bu araba km de 1000tl eski parayla yakiyor dedi,ben de o hizla eski lpg sistemini sokturdum teleflex taktirdim,fakat kafam da suphe vardi,bu arac mil gosteriyordu,kardesimi sordum sen km ye baktiginda kac gosteriyordu diye
yuuuz dedi,ben de aferin dedim 100 mili ,100km yaptin diye :mad: :mad:,olan 2500tl me oldu ozaman.
selamlar
Sizi üzmek istemem ama, ileri ki süreçte LPG sistemini tamamen söktürüp orjinal haline dönmek gibi bir niyetim var. Çünkü haftada bir gün kullanacağım aracı.

altay41' Alıntı:
selamlar

Aracınızı sizden sonra teslim ettiğiniz kişi bence yanlış işler yapmış.

Polyemit bir parça ile aracı yükseltmek,
Tavan bağaj montajı nedeni ile tavan çıtalarının kırılması,
Gereksiz bagaj üstü lambalar,
Kalitesiz kablo kılıf boruları,
Araç içine döşenmiş telefon kabloları,
Orjinal olmayan uzaktan kumanda kapı kilit sistemleri,
Bagajdan çamurluğa uzanan paslanmaz görünümündeki ucuz halatlar,
Akü kutup başına bağlanan gereksiz kablo papuçları,
Deforme olmuş hortumların arızalarını izolebant ile gidermek,
Kapı içi koruma naylonlarının hiçe sayılıp onarımdan sonra takılmaması,

Bütün bunlar ; bilmeyen birine sadece araç satışı yapmak için iyi bir yöntem ancak; severek ve orjinal halinde binmek isteyenler için üzücü şeyler.
Bence ticari kaygılar yüzünden bu tür araçlar kurban edilmemeli ki geleceğe bırakılacak bir değer olabilsin.

Bu nedenle bütün çaban aracın orjinal halini koruması hususunda oldu.

Saygılarımla,

Bu tür araçlar orjinalliğini korur ise güzel ve klasik olurlar.

aracınızı iyi günlerde kullanın
sizin titiz çalışmalarınız sonucu ortaya harkulade bir araç çıkmış. kazasız kullanmanız dileklerimle..

Detaylara önem vermişsiniz... Elinize sağlık...İyi günlerde kullanın...

Ellerinize sağlık,
Allah kazalardan korusun.
yaşınızı bilmiyorum ama siz bana eski amerikancıları hatırlattınız.
Ben bu kadar titizliği onlarda gördüm.Her ne kadar zamanında bende amerikan hastası olsamda onlar kadar olamadım.
en güzel günlerde kullanmanız temennileriyle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri