Muğla'da Yaz Kampı 8-22 Ağustos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,708
Ynt: Muğla'da Yaz Kampı 8-22 Ağustos

cidowsky' Alıntı:
sayın şafakk öncelikle sitemize ailemize ve hatta bu etkinlik sayfasına hoş geldiniz. ne güzel ailemize yeni fertler katılıyor. kimse cevap vermediyse şunu bilki bu sayfanın henüz çok yeni olmasından ve mesajının görülmemiş olmasındandır. tabiki bu etkinlik yapılırsa-yeterli katılım koşullarıyla- katılabilirsin ve herkesde memnun olur bundan.

efe abi tarihler nelerdir. ben yarından itibaren 2 hafta yıllık izindeyim bu tarihler arasına uyarsa bende yanınıza zıplarım yarın akşam istanbula geliyorum 1 hafta kalmayı düşünüyorum sanada ugrarım konuşuruz.

Çiğdem,

1-15 Ağustos olarak planladık. Korkarım sana uymuyor. Fakat yıllık iznini buna göre alırsan neden olmasın. İstanbul'a gelince görüşürüz.

Etiketler

Abi sen bi yer önerisi diye konu açtın etkinlik olmaya başladı olay :smiley: yalnız şöyle bir durum var. Sana hep acemi kampcılar geliyor :smiley: Bir nevi hocalık yapacaksın bu durumda :smiley:

STLMS.DZMN' Alıntı:
Abi sen bi yer önerisi diye konu açtın etkinlik olmaya başladı olay :smiley: yalnız şöyle bir durum var. Sana hep acemi kampcılar geliyor :smiley: Bir nevi hocalık yapacaksın bu durumda :smiley:

Yaparız evelallah. Fakat umduğum kadar ilgi yok. Herkes çoktan tatil planını yaptı tabii, hatta tatile çıktı. Biz geç kaldık.

efe abiciğim bu yıl yıllık izin olayım bana bağlı olmayarak 15 temmuz 2 ağustos arası verildi bile bu arada bu yaptıgım en uzun tatil olacak zaman nasıl geçecek bilmiyorum valla :D

cidowsky' Alıntı:
efe abiciğim bu yıl yıllık izin olayım bana bağlı olmayarak 15 temmuz 2 ağustos arası verildi bile bu arada bu yaptıgım en uzun tatil olacak zaman nasıl geçecek bilmiyorum valla :D

Sabah yürüyüşleri yap. Ama uzun mesafe ve hızlı adım yürü. Gün doğumunda uyan. Bol bol fotoğraf çek. Sabahın o saatinde ışık çok güzeldir. Yanına kitabını al. Yorulunca otur bir çay bahçesine. Çayını iç. Kitabını oku.
Al çadırını, atla otobüse. Doğru Antalya birkaç gün denize gir, güneşlen.
Uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını ziyaret et.

Benim önerilerim bunlar.
Sevgiler

Tekrardan merhabalar, Öncelikle hoşgeldin mesajları için teşekkür ediyorum:smiley:
Efe Bey DAHA ÖNE HİÇ KAMP YAPMADIM. Hatta iki yıldır doğru düzgün tatil de yapmadım. Ama ruhuma en uygun etkinliğin bu olduğuna karar verdim ve sizin gibi tecrübeli kampçılarla bu işe cesaret etmenin daha kolay olduğunu düşündüm. Zira çevremde kampa gidiyorum dediğim vakit- ki daha demedim- bana delirdim gözüyle bakacak bir sürü insan var:smiley:)
Gerçekten de talihiniz tecrübesiz kampçılardan yana imiş sizin aleyhinize bizim lehimize bir durum:smiley:
Bu arada ben kampın iki haftasına katılamam sadece 1 haftasında olabilirim muhtemelen. Ama uzatmaya çalışacağım.
Ben bence çadır ve çantayla araştırmama başlayayım. Nasıl bir çadır olması daha iyi olur bilgi verir misiniz. Outdoor mağazaları bana sağlam bilgi verir mi acaba. Ankara' da bildiğiniz bir mağaza var mıdır?
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim:smiley:

Şafakkk' Alıntı:
Tekrardan merhabalar, Öncelikle hoşgeldin mesajları için teşekkür ediyorum:smiley:
Efe Bey DAHA ÖNE HİÇ KAMP YAPMADIM. Hatta iki yıldır doğru düzgün tatil de yapmadım. Ama ruhuma en uygun etkinliğin bu olduğuna karar verdim ve sizin gibi tecrübeli kampçılarla bu işe cesaret etmenin daha kolay olduğunu düşündüm. Zira çevremde kampa gidiyorum dediğim vakit- ki daha demedim- bana delirdim gözüyle bakacak bir sürü insan var:smiley:)
Gerçekten de talihiniz tecrübesiz kampçılardan yana imiş sizin aleyhinize bizim lehimize bir durum:smiley:
Bu arada ben kampın iki haftasına katılamam sadece 1 haftasında olabilirim muhtemelen. Ama uzatmaya çalışacağım.
Ben bence çadır ve çantayla araştırmama başlayayım. Nasıl bir çadır olması daha iyi olur bilgi verir misiniz. Outdoor mağazaları bana sağlam bilgi verir mi acaba. Ankara' da bildiğiniz bir mağaza var mıdır?
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim:smiley:

Şafak,

Malzeme seçimi için aşağıdaki başlığa gözat:

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=292.0

Ankara'da alpinist, bahriyeli, decathlon, adrenalin outdoor mağazaları var diye biliyorum.

Efe Bey güzel bir etkinlik düşünmüşsünüz. İzin ayarlayabilirsem 1 hafta olarak katılabilirim.

Sayin Dalgic Kardesler;Cirali'ya ne dersiniz,Deniz kenari sifir,Milli Park agaclar bol,10 TL. geceligi.Engin Kamping o da aynen 10 TL.
Adrasan Karagoz Kamp. Ortakent Kaktus Kamping.Inca Kamping.Botunuzu sahile cekersiniz.Selamlar

Ercument Ozbek' Alıntı:
Sayin Dalgic Kardesler;Cirali'ya ne dersiniz,Deniz kenari sifir,Milli Park agaclar bol,10 TL. geceligi.Engin Kamping o da aynen 10 TL.
Adrasan Karagoz Kamp. Ortakent Kaktus Kamping.Inca Kamping.Botunuzu sahile cekersiniz.Selamlar

Ercüment,

Tavsiyelerin için teşekkür ederiz. Hepsini inceleyeceğim.

Selamlar

Çok güzel bir kamp olacağı belli,
Bu yıl karavan yapımı nedeniyle
uzun gezilerimizi iptal etmeseydik,
Bu kampa belki katılabilirdik.
Artık seneye nasipse,
İyi eğlenceler, Paylaşımları bekliyoruz.
Selamlar,

yugun' Alıntı:
Çok güzel bir kamp olacağı belli,
Bu yıl karavan yapımı nedeniyle
uzun gezilerimizi iptal etmeseydik,
Bu kampa belki katılabilirdik.
Artık seneye nasipse,
İyi eğlenceler, Paylaşımları bekliyoruz.
Selamlar,

Teşekkürler

Gökovada kamp yapacak arkadaşlara veya daha önce gitmemiş arkadaşlara küçük bilgi vermek isterim.Geçen yıl gökova akyakadaydım.kamp yerlerine baktım.kamp yerleri ideal sakin ve aile ortamında kamp yapılabilecek güzel bir yer.Ama denizi çok rüzgarlı.Eğer denize girmeyi seviyorsanız orayı tavsiye etmem.rüzgarsız bir gününe raslamadım.sadece sabahları denizi sakin oluyor.ama diğer yönüyle güzel bilginize

EKARAIS' Alıntı:
Yaparız evelallah. Fakat umduğum kadar ilgi yok. Herkes çoktan tatil planını yaptı tabii, hatta tatile çıktı. Biz geç kaldık.

Aynen dediğiniz gibi tatil planları çoktan yapıldı. Ben şu an Marmaris'teyim
Böyle bir kamp olacağını bilseydim, tercihimi bu yönde kullanırdım
Sizlere iyi tatiller iyi eğlenceler diliyorum

Sukuşu' Alıntı:
Aynen dediğiniz gibi tatil planları çoktan yapıldı. Ben şu an Marmaris'teyim
Böyle bir kamp olacağını bilseydim, tercihimi bu yönde kullanırdım
Sizlere iyi tatiller iyi eğlenceler diliyorum

Ayça, sana da iyi tatiller.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR