Muğla'da Yaz Kampı 8-22 Ağustos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,708

Etiketler

Ynt: Muğla'da Yaz Kampı 8-22 Ağustos

Bozburun camping ile konuştum. Bozburun'un içinde bir okul bahçesini kiralayarak kamp haline getirmişler. Resimleri facebook'ta var. Denizle arasında yol geçiyor. Sahilde rıhtım görünüyor.

Sanırım bize uygun değil. Biz botumuzu kıyıya hemen çadırımızın önüne çekebileceğimiz, denizle aramızda kumsal ya da çakıltaştan başka bir şey olmayan bir kamp yeri arıyoruz.

Evcan camping daha uygun gibi görünüyor.

efe kardeşim ne güzel yaz planları yapılmışş bizde gelmek isterdikk ancakk mesafe olarak oralar bizlere biraz uzak kalıyor.Sizden imrenerek bende bu hafta sonu akçakocada kamp yapmayı ve dalmayı düşünüyorum.YAz sonunda uygun bir yerde bir dalış programı ayarlasak aslında süper olur. :D

kılıç78' Alıntı:
efe kardeşim ne güzel yaz planları yapılmışş bizde gelmek isterdikk ancakk mesafe olarak oralar bizlere biraz uzak kalıyor.Sizden imrenerek bende bu hafta sonu akçakocada kamp yapmayı ve dalmayı düşünüyorum.YAz sonunda uygun bir yerde bir dalış programı ayarlasak aslında süper olur. :D

Emrah olur gideriz dalmaya. Marmaris - Kaş bize de uzak aslında. Ancak senede bir kez gidebiliyoruz. 2 hafta kalacağımız için uzun yola rağmen değiyor.

EKARAIS' Alıntı:
Bozburun camping ile konuştum. Bozburun'un içinde bir okul bahçesini kiralayarak kamp haline getirmişler. Resimleri facebook'ta var. Denizle arasında yol geçiyor. Sahilde rıhtım görünüyor.

Sanırım bize uygun değil. Biz botumuzu kıyıya hemen çadırımızın önüne çekebileceğimiz, denizle aramızda kumsal ya da çakıltaştan başka bir şey olmayan bir kamp yeri arıyoruz.

Evcan camping daha uygun gibi görünüyor.

Selamlar.Hisarönü 'Angora camping' i tavsiye ederim .Önü 0 kumsal.Geçmişte çok kereler gitmişliğim var.Ayrıa çevresine gezip-görülecek çok yerler var.

KAZAKJR' Alıntı:
Selamlar.Hisarönü 'Angora camping' i tavsiye ederim .Önü 0 kumsal.Geçmişte çok kereler gitmişliğim var.Ayrıa çevresine gezip-görülecek çok yerler var.

Tavsiye için teşekkür ederim. İnternetten resimlerine baktım. İstediğim gibi bir yer. İnşallah kalabalık değildir.

Bu kamp alanları kendilerine neden güzel bir site yaptırmıyorlar anlamıyorum. Şöyle bol fotoğraflı bol açıklamalı. Bakıp anlayıp ona göre karar versek fena mı olur.
Yaz olan imkanları, yaz yerini, yaz fiyatını, koy fotoğraflarını insanlar baksın gelsin.

STLMS.DZMN' Alıntı:
Bu kamp alanları kendilerine neden güzel bir site yaptırmıyorlar anlamıyorum. Şöyle bol fotoğraflı bol açıklamalı. Bakıp anlayıp ona göre karar versek fena mı olur.
Yaz olan imkanları, yaz yerini, yaz fiyatını, koy fotoğraflarını insanlar baksın gelsin.

Haklısın. Ben de aynı dertten muzdaribim. Bir yandan da çok insan gelmesin diye düşünüyorum. Çünkü kamp yeri büyüyor, kalabalıklaşıyor, çevre kirleniyor. Keşke doğa hiç bozulmasa.

EKARAIS' Alıntı:
Haklısın. Ben de aynı dertten muzdaribim. Bir yandan da çok insan gelmesin diye düşünüyorum. Çünkü kamp yeri büyüyor, kalabalıklaşıyor, çevre kirleniyor. Keşke doğa hiç bozulmasa.
Sonuçta kampa gidecek olan insan o sitelere bakacak, tek avantajı daha kolay karar verebilir insanlar nereye gideceklerine bu kampçıların sayısını artırmaz diye düşünüyorum.
Türkiye çapında kamp alanlarının kendini tanıtacağı bir site yapmayı bile düşünüyorum şuanda. Denemişler ama en fazla 10-15 tane kamp alanı tanıtılmış onda da yarım yamalak ve güncel değil.

Marmaris Bozburun ve Bozukkale ile Antalya Kaş civarında kamp yerleri konusunda tavsiyeler bekliyoruz.

EKARAIS' Alıntı:
Tavsiye için teşekkür ederim. İnternetten resimlerine baktım. İstediğim gibi bir yer. İnşallah kalabalık değildir.

Pansiyon gibi kiraya verdikleri toplam 4 odası var.Ayrıca karavan ve çadır için kısıtlı bir alana sahip.3 karavanla beraber belkide 3çadır ancak sığar.Zaten buraya gelenler mekanın müdavimleri ve hepside sakinlik arayan tipler.Bilmeden gelen pek azdır,en kalabalık halinde bile sakindir.

Ben de gelebilir miyim. Fazla zaman kaybetmek ya da ertelemek istemiyorum ama çok da cahilim. Ekipman hakkında da bilgim yok. Bilgi verebilirseniz belki katılabilirim. Teşekkürler...

Neyse kimse cevap vermedi. Gelmesem de olur:smiley:) Ama hepiniz bir zamanlar amatör değil miydiniz:smiley:)

sayın şafakk öncelikle sitemize ailemize ve hatta bu etkinlik sayfasına hoş geldiniz. ne güzel ailemize yeni fertler katılıyor. kimse cevap vermediyse şunu bilki bu sayfanın henüz çok yeni olmasından ve mesajının görülmemiş olmasındandır. tabiki bu etkinlik yapılırsa-yeterli katılım koşullarıyla- katılabilirsin ve herkesde memnun olur bundan.

efe abi tarihler nelerdir. ben yarından itibaren 2 hafta yıllık izindeyim bu tarihler arasına uyarsa bende yanınıza zıplarım yarın akşam istanbula geliyorum 1 hafta kalmayı düşünüyorum sanada ugrarım konuşuruz.

Şafakkk' Alıntı:
Ben de gelebilir miyim. Fazla zaman kaybetmek ya da ertelemek istemiyorum ama çok da cahilim. Ekipman hakkında da bilgim yok. Bilgi verebilirseniz belki katılabilirim. Teşekkürler...

Şafak,

Aramıza hoşgeldin. Tabii gelebilirsin. Daha önce hiç kamp yaptın mı? Çadır, mat, tulum (yazın daha çok pike), yemek hazırlamak için basit bir ocak, bir iki kap kacak gerekiyor. Kamp malzemesinin sonu yok. Kamp malzemesiyle ilgili sitede listeler var. Ara bölümünden bulabilirsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR