STLMS.DZMN
Kamp I
Ynt: Muğla'da Yaz Kampı 8-22 Ağustos
Ben bu arada yüzme bilmiyorum ne olacak
Ben bu arada yüzme bilmiyorum ne olacak
STLMS.DZMN' Alıntı:Ben bu arada yüzme bilmiyorum ne olacak
kılıç78' Alıntı:efe kardeşim ne güzel yaz planları yapılmışş bizde gelmek isterdikk ancakk mesafe olarak oralar bizlere biraz uzak kalıyor.Sizden imrenerek bende bu hafta sonu akçakocada kamp yapmayı ve dalmayı düşünüyorum.YAz sonunda uygun bir yerde bir dalış programı ayarlasak aslında süper olur.
EKARAIS' Alıntı:Bozburun camping ile konuştum. Bozburun'un içinde bir okul bahçesini kiralayarak kamp haline getirmişler. Resimleri facebook'ta var. Denizle arasında yol geçiyor. Sahilde rıhtım görünüyor.
Sanırım bize uygun değil. Biz botumuzu kıyıya hemen çadırımızın önüne çekebileceğimiz, denizle aramızda kumsal ya da çakıltaştan başka bir şey olmayan bir kamp yeri arıyoruz.
Evcan camping daha uygun gibi görünüyor.
KAZAKJR' Alıntı:Selamlar.Hisarönü 'Angora camping' i tavsiye ederim .Önü 0 kumsal.Geçmişte çok kereler gitmişliğim var.Ayrıa çevresine gezip-görülecek çok yerler var.
STLMS.DZMN' Alıntı:Bu kamp alanları kendilerine neden güzel bir site yaptırmıyorlar anlamıyorum. Şöyle bol fotoğraflı bol açıklamalı. Bakıp anlayıp ona göre karar versek fena mı olur.
Yaz olan imkanları, yaz yerini, yaz fiyatını, koy fotoğraflarını insanlar baksın gelsin.
Sonuçta kampa gidecek olan insan o sitelere bakacak, tek avantajı daha kolay karar verebilir insanlar nereye gideceklerine bu kampçıların sayısını artırmaz diye düşünüyorum.EKARAIS' Alıntı:Haklısın. Ben de aynı dertten muzdaribim. Bir yandan da çok insan gelmesin diye düşünüyorum. Çünkü kamp yeri büyüyor, kalabalıklaşıyor, çevre kirleniyor. Keşke doğa hiç bozulmasa.
EKARAIS' Alıntı:Tavsiye için teşekkür ederim. İnternetten resimlerine baktım. İstediğim gibi bir yer. İnşallah kalabalık değildir.
Şafakkk' Alıntı:Ben de gelebilir miyim. Fazla zaman kaybetmek ya da ertelemek istemiyorum ama çok da cahilim. Ekipman hakkında da bilgim yok. Bilgi verebilirseniz belki katılabilirim. Teşekkürler...