Gökçukur mevkisi nerede tarif edermisin çok güzel yermiş inşallah hep birliktede gideriz.basrail' Alıntı:Arkadaşlar beni bağışlayın siz tarih belirleyinceye kadar ben bugün dayanamayıp kartopu amaçlı gökçukur mevkiine çıkmaya çalıştım. allah sanki ceza verdi kara saplandık kaldık. aracı kurtaralım derken yolun kenarındaki bankete kaçırdık arabayı. sağolsun mert arkadaşım tam teçhizatlı aracıyla beni kurtarmaya geldi. buradan ona sonsuz teşekkürlerimi iletmeyi borç bilirim.
teşekkür ederim ....hsn' Alıntı:Land çok hoşuma gitti maaşallah
Tarifinize göre eartdan baktım çok güzel bir yermiş fazla uzakta değilmiş.mertkabul' Alıntı:yer yücel kerestenin oradan kozağaç köyünden devam edilir soğuk su geçilerek göktepe yoluna çıkılır yol kavaklıdereye kadar uzannır.
2. 15 i pazar günü gelecegim OKTAY landrover 1967 series IIgsx1400' Alıntı:Evet el atan yok galiba konuya
Mugla yilanli ayin 15 i pazar
Bolgeyi bilin birisini ve 5 araci tamamlarsak gidelim
1- serhat uyanik cherokee 5.9
Haber bekliyorum gelecekler lutfen yazsin ama kesin gelecem yada gelebilirim belki ddiye belirtin lutfen
yılanlı dağı veya gök tepe de olabilir....saat 11:00 otogarın önüdeki saat kulesinde (dört yol) toplanalım ne dersiniz....mertkabul' Alıntı:arkadaşlar yer olarak nereye gidelim tam olarak saat kaç gibi çıkmamız lazım