Muğla Civarında ki Off Roadçılar

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Baki Ö. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,559
Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar

velicanöz' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar
Muğla - Gökova yakınlarında yaşıyorum, acaba 4x4 lerle doğa gezileri yapan arkadaşlar varmı. Varsa haberdar ederseniz sevinirim.
merhaba arkadaşlar baki arkadaşımla beraber gökova yakınlarında ikamet ediyoruz :smiley: yakın bir zamanda gezi organize yapalım...

Oktay0942
 

Etiketler

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar

merhaba arkadaşlar yeni 4*4 araç alınca dağlarda yeni parkurlar keşif etmek istiyorum daha doğru toplu şekilde pazar günleri eğlenmek yeni ekpler ile tanışmak istiyorum ford-ranger 4*4 araçım muğla merkezden mert
 

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar

yılanlı civarındaki hemen hemen coğu bölgeyi biliyorum bazen başka bir yere çıktım zmnlarda oluyor ama olsun =)
 

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar

Bende fethiye gocekteyim haber bekliyorum gezi için kar olan bir yer olursa sevinirim sandiras dagpida iyi neyse bir ortak nokta belirleyelim artik
 




Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar

arkadaşlar bana her gün uygun. pazar günleri müsait olan arkadaşlar kendi aralarında bir tarih ayarlayıp buradan paylaşırsanız ben de mutlaka dahil olurum.
 

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar

Evet el atan yok galiba konuya
Mugla yilanli ayin 15 i pazar
Bolgeyi bilin birisini ve 5 araci tamamlarsak gidelim
1- serhat uyanik cherokee 5.9



Haber bekliyorum gelecekler lutfen yazsin ama kesin gelecem yada gelebilirim belki ddiye belirtin lutfen
 

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar

Haşmet Gezici Muğla Merkez Hyundai ,bir aksilik olmazsa gelicem
 

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar

Bu ayın 13 ünde senelik izne ayrılıyorum Konya'ya gidecem. 2hafta yokum bu yüzde şu sıralar gezi organize işnde pek aktif değilim. ben yokken bir gezi olursa, Muğlada böyle bir etkinlik olduğu için hem sevinirim hemde katılamadığım için üzülürüm.
Bu gün azmak kenarında ve Gökçe ormanında bir gezinti yaptım. Fotoğrafları: ....

IMG 3863


IMG 3909


IMG 3927
 



Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar

ayın 15i bana uyar, mert kabul arkadaşımız da bi aksilik çıkmazsa kesinlikle gelecektir.
 

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar

Arkadaşlar beni bağışlayın:D siz tarih belirleyinceye kadar ben bugün dayanamayıp kartopu amaçlı gökçukur mevkiine çıkmaya çalıştım. allah sanki ceza verdi kara saplandık kaldık. aracı kurtaralım derken yolun kenarındaki bankete kaçırdık arabayı. sağolsun mert arkadaşım tam teçhizatlı aracıyla beni kurtarmaya geldi. buradan ona sonsuz teşekkürlerimi iletmeyi borç bilirim.
 


Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar

Debelendikçe battık:D Paletli kar aracı yanımızan 2 kez geçmesine rağmen kendimiz kurtulacağız bu saplandığımız yerden diye inat ettik. üstüne kar ve rüzgaz da artıp üşümeye başlayınca mert arkadaşımızı aramak zorunda kaldık. mert i de çok uğraştırdık ama sayesinde de kurtulduk:D Aşagıya inince de muhteşem bir dere manzarasında kısa bir mola verdik. yanımızdaki arkadasımızın acil işi cıkması sebebiyle evlerimizin yolunu tuttuk. mertlerin sucuk mangal partisine katılamadığımız için cok üzgünüz....

IMG 1781 1


IMG 1783 1


IMG 1792 1


IMG 1810 1


IMG 1820 1
 

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar

çok keyifli bir gün oldu hepimiz çok eğlendik. inşallah daha kalabalık olarak hepberaber böyle güzel geziler güzel vakitler geçirmek dileğiyle...
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,251
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst