tugsan75' Alıntı:Abi sipariş ver 2 ayda geliyor.Benimkiler geldi ama artık kışa takacağım. 8)
Felice' Alıntı:Tuğsan teşekkür ederim,
sadece 5 lastik getirmiyorlar,
önümüzdeki sevkiyat için yazdırdım ama sevkiyatın ne zaman olacağı belli değil.
umarım kışa kadar gelir .....
selamlar.
discovery-V8' Alıntı:Mesut, benden sana öneri , jantları 15 inch e in, ben sonunda pes ettim, 16 da ebat lar çok sınırlı, tuhaf cadde lastikleri getiriyorlar mt getirmiyorlar, sipariş mipariş çok zor, birini yarsan 2-3 ay lastik beklersin, 15 inch jant aldım LR için artık 16 ları sadece şehir içinde kullanıcam. 15 te her cins her ebat her marka kolaylıkla bulunabiliyor. Dünya varmış valla ;D
Selamlar
discovery-V8' Alıntı:Mesut, benden sana öneri , jantları 15 inch e in, ben sonunda pes ettim, 16 da ebat lar çok sınırlı, tuhaf cadde lastikleri getiriyorlar mt getirmiyorlar, sipariş mipariş çok zor, birini yarsan 2-3 ay lastik beklersin, 15 inch jant aldım LR için artık 16 ları sadece şehir içinde kullanıcam. 15 te her cins her ebat her marka kolaylıkla bulunabiliyor. Dünya varmış valla ;D
Selamlar
tugsan75' Alıntı:Mesut abi 15 jant takıp(Bulabilirsen tabiki) 16 lar boşa çıkarsa ben talibim. ;D ;D ;D
Felice' Alıntı:hadi bakalım gelde çık işin içinden şimdi,
1 inç 2,54cm olduğuna göre 15' e inildiğinde kaybedilen bu ölçüyü geri kazanmak için 285 75 16 ya çap açısından en yakın ölçü 33 12,5 15' oluyor sanırım
bu ölçü ile yüksekliği yakalıyoruz ama kesit genişliğide 3,3cm artıyor, araca extra yük demek, bu tekeri döndürürmüki bizim kocaoğlan!
ayrıca yanak yüksekliğide 285 75 16 ya göre 1,3x2=2,6cm artıyor, arazide sorun olurmu acaba!
Tuğsan neden sıcak bakmadın 15' e dönmeyi?
selamlar.
Mesut
kemal52' Alıntı:bu ebatı ben kullanıyorum goodyear wrangler mtr çokta memnunum istersen goodyear a bir bak
Felice' Alıntı:Yavuz, sen daha önce bahsetmeyince bende cd derginin içinden düştümü yolda kayboldumu acaba diye düşünmüştüm, bana Birden den öyle geldi ben de ayırmamayayım son sahibine birlikte gitsinler istedim, beğenmişsindir umarım,
selamlar.
ben geçen sene ordu da goodyear bayisinden almıştım fabrikadan gelmişti gerçi kalmamış olabilir herhangi bir goodyer bayisine giderseniz fabrika stok drumunu onlar bilgisayardan bakıyorlar yoksa ne zaman gelebileceğini söylüyorlar kolay gelsinFelice' Alıntı:goodyear a da baktım ancak onunda şu an TR ye gelmediğini öğrendim,
siz ne zaman ve nereden almıştınız lastiklerinizi?
selamlar.
Mesut
kemal52' Alıntı:ben geçen sene ordu da goodyear bayisinden almıştım fabrikadan gelmişti gerçi kalmamış olabilir herhangi bir goodyer bayisine giderseniz fabrika stok drumunu onlar bilgisayardan bakıyorlar yoksa ne zaman gelebileceğini söylüyorlar kolay gelsin