MTV'nizi İndirimli Ödemek İstermisiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,756
Ynt: MTV'nizi İndirimli Ödemek İstermisiniz?

Bende yarın gidicem, bakalım ne kadar hafiflicez ;D ;D

;) ---Aslan besleyen, yemini düşünmez--- ;)

Ama,
Bide,

;D ---Vermeyince Mabut, Neylesin Sultan Mahmut--- ;D

Diye bi laf Var! ;D

Etiketler

2010 temmuzu yatırmamıştım geçen hafta ümraniyeye hem geçtiğim temmuz 2010 hemde bu yıl için verdim dilekçeyi ama geçen yılki tahakkuku düzeltmemişler ocak 2011 i düzeltmişler ...telefonla da ulaşmak mümkün değil ümraniyeye...sanırım tekrar gideceğim.

mertbirincioglu' Alıntı:
2010 temmuzu yatırmamıştım geçen hafta ümraniyeye hem geçtiğim temmuz 2010 hemde bu yıl için verdim dilekçeyi ama geçen yılki tahakkuku düzeltmemişler ocak 2011 i düzeltmişler ...telefonla da ulaşmak mümkün değil ümraniyeye...sanırım tekrar gideceğim.
Kolay gelsin....
Aklıma geldi....

üyelere bi hatırlatma/bilgi verelim...
Bu sigorta şirketinden aldığımız kağıtla vergi dairesine gidip düzeltme işlemini senede bir kere yaptırmamız yetiyor...
Ama her sene yenilemek gerekiyor...

Bu işlemi sene başında yapınca
Temmuz ayında ikinci taksidi bankaların atm lerindern bile düşük ödeyebiliriz

Alfonse' Alıntı:
Kolay gelsin....
Aklıma geldi....

üyelere bi hatırlatma/bilgi verelim...
Bu sigorta şirketinden aldığımız kağıtla vergi dairesine gidip düzeltme işlemini senede bir kere yaptırmamız yetiyor...
Ama her sene yenilemek gerekiyor...

Bu işlemi sene başında yapınca
Temmuz ayında ikinci taksidi bankaların atm lerindern bile düşük ödeyebiliriz

ama aracı ocak vergisinden sonra aldıysanız benim gibi temmuzda tekrardan dilekçe vermek gerekiyor

mertbirincioglu' Alıntı:
ama aracı ocak vergisinden sonra aldıysanız benim gibi temmuzda tekrardan dilekçe vermek gerekiyor

hadi ya....

Plaka kayda geçmiş olmuyormu, güya otomasyona geçen bi memlekette yaşıyoruz :smiley:

2010 temmuzu eger yatırmadıysanız,yatırmayın vergi affından sonra yatırırsınız bosu bosuna faiz vermeyin hemde taksitede baglayabilirsiniz ;)

ttos' Alıntı:
2010 temmuzu eger yatırmadıysanız,yatırmayın vergi affından sonra yatırırsınız bosu bosuna faiz vermeyin hemde taksitede baglayabilirsiniz ;)

ama mart ayında muayenem geliyor yatırmam gerekecek gibi...gerçi hala düşmediler tahakkuku ama bilmiyorum.taksit işi kolay zaten world bonus 5 taksit yapıyor mtv ödemesine ama faiz kısmı canımı sıkıyor açıkçası

mertbirincioglu' Alıntı:
ama mart ayında muayenem geliyor yatırmam gerekecek gibi...gerçi hala düşmediler tahakkuku ama bilmiyorum.taksit işi kolay zaten world bonus 5 taksit yapıyor mtv ödemesine ama faiz kısmı canımı sıkıyor açıkçası
evet fazla faiz odiyeceksiniz o zaman maalesef yinede son ana kadar bekleyebiliyorsanız bekleyin mart a kadar haydi haydi cıkar kanun hatta subatın ilk haftası bile olabilir diye duymustum konusmalarda,taksitlendirmede de en son bildigim 18 ay uzerinden ama her iki ayda bir odeme olacaktı yani 36 aya tekabul ediyor oda.

Dün hallettim..
Sigortacıdan kasko bedel kağıdını aldım...
(Sigorta dedimde, aklıma geldi: Tayfun abi ve Mert selamlar :smiley:)
Yeğenbey vergi dairesine gittim, evrak no aldım, düzeltme işlemini yaptırdım... Saat 16:32' ydi. Vezne 16:30' da kapanmış ;D
Neyse, bilgisayardan düzeltme işlemini yapılınca anında bankaların sistemine geçiyor yeni rakam...
Akşam Garanti Atm' den yatırdım...

Taksitle ve/veya kredi kartı ile öde seçeneği gelmedi...
Vadesize para ekleyip ödeme yaptım...
(Zaten taksit, KK felan istemiyordum)

Yani, heralde ATM makinasından sadece vadesiz hesaptan taksitsiz oluyor....

Mert, benim arabaya kasko lazım, tanıdık şirket olmayınca eski araca yapmıyorlar yada çok pahalı...
Tayfun abi uğraşıyordu ama hala net cevap alamadım....
Bi sen kurcalar mısın şu işi... Trafik Sigortasınıda Tayfun abi yaptı Trabzon' dan, ergo' dan.... Yani müşterisiyim Ergo' nun... Belki kaskoda %90 indirim felan? hı..? ;D ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
Dün hallettim..
Sigortacıdan kasko bedel kağıdını aldım...
(Sigorta dedimde, aklıma geldi: Tayfun abi ve Mert selamlar :smiley:)
Yeğenbey vergi dairesine gittim, evrak no aldım, düzeltme işlemini yaptırdım... Saat 16:32' ydi. Vezne 16:30' da kapanmış ;D
Neyse, bilgisayardan düzeltme işlemini yapılınca anında bankaların sistemine geçiyor yeni rakam...
Akşam Garanti Atm' den yatırdım...

Taksitle ve/veya kredi kartı ile öde seçeneği gelmedi...
Vadesize para ekleyip ödeme yaptım...
(Zaten taksit, KK felan istemiyordum)

Yani, heralde ATM makinasından sadece vadesiz hesaptan taksitsiz oluyor....

Mert, benim arabaya kasko lazım, tanıdık şirket olmayınca eski araca yapmıyorlar yada çok pahalı...
Tayfun abi uğraşıyordu ama hala net cevap alamadım....
Bi sen kurcalar mısın şu işi... Trafik Sigortasınıda Tayfun abi yaptı Trabzon' dan, ergo' dan.... Yani müşterisiyim Ergo' nun... Belki kaskoda %90 indirim felan? hı..? ;D ;D ;D

tayfun abi de sigortacı mı bilmiyorum ama yaş nedeniyle yapsak bile hem rakam yüksek olacak hem de hasarlarda 15 yaş üstüne eskime payı adı altında bir kesinti yapılacak....bence pek istemezsin...benim %65 hassarsızlık indirimim var ve muafiyetli yaptığım halde 750 tl ödedim kaskoma..sen hesapla artık.yani hasarsızlık indirimin yok ise 1700 tl civarında bir kasko primi ödemek muhtemelen seni rahatsız edecektir. MEsela ben dün 1500 tl motorlu taşıt vergisi yatırdım inanılmaz rahatsız oldum. çok koydu... ;D

mertbirincioglu' Alıntı:
tayfun abi de sigortacı mı bilmiyorum.............
Yav Mert, Tayfun abi sigortacı değil ama sigorta sektöründeki işini biliyorsun.....
Tayfun Candan Birincioğlu' ndan bahsediyorum....
Yanılıyor muyum yaf... Allah..... Allah....

Alfonse' Alıntı:
Yav Mert, Tayfun abi sigortacı değil ama sigorta sektöründeki işini biliyorsun.....
Tayfun Candan Birincioğlu' ndan bahsediyorum....
Yanılıyor muyum yaf... Allah..... Allah....
Tayfun abiyi biliyorum ama Isini bilmiyorum soyadımız aynı ama akraba değiliz en azından birkAc kusak eski akrabayiz sanırım kökler zamanında ayrılmış falan ne is yapıyor tayfun abi?

mertbirincioglu' Alıntı:
Tayfun abiyi biliyorum ama Isini bilmiyorum soyadımız aynı ama akraba değiliz en azından birkAc kusak eski akrabayiz sanırım kökler zamanında ayrılmış falan ne is yapıyor tayfun abi?
Aaaaaaaaaaaaa............ :eek: :eek: :eek: ??? ??? ???
Ben Tayfun abi' yi biliyorsun zannedyorum aylardır.... :p :p :-\ ;D :D ;D :D ;D :D
Hatta soyadını görüp sana ilk mesajı attıktan sonra Tayfun abi bana "vaayyy benim yeğenimle tanışmışsın demişti? ??? ??? ???
Yav karıştırıyormuyum acaba... Sitede başka "birincioğlu"' mu var ki?
Çok salak hissediyorum şimdi kendimi.... aylardır salaklardaymıymışım nedir ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Neyse, anladım...

Tayfun abi Trabzonlu... Tayfun Candan Birincioğlu... Troff (Trabzon Off-Road Klubünün Kurucusu ve başkanı... Benim çok sevdiğim bi dost abim...
Bi sigorta şirketi için çalışıyor...
Gizli değil diye biliyorum ama genede işini özelden atayım...
vay be......

Kasko' da eskime payı diye bi kloz var... primini ödesekte hasar ödendiğinde parça başına düşen ödeme indiriminden kurtulsak olmuyor mu?

Sağol...

unuttum...
tesadüfe bakki, Tayfun abinin ablası var İstanbul' da...
Ablasının oğlu ve bide Grand Cherokee leri var senin gibi..

;D ;D ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
Aaaaaaaaaaaaa............ :eek: :eek: :eek: ??? ??? ???
Ben Tayfun abi' yi biliyorsun zannedyorum aylardır.... :p :p :-\ ;D :D ;D :D ;D :D
Hatta soyadını görüp sana ilk mesajı attıktan sonra Tayfun abi bana "vaayyy benim yeğenimle tanışmışsın demişti? ??? ??? ???
Yav karıştırıyormuyum acaba... Sitede başka "birincioğlu"' mu var ki?
Çok salak hissediyorum şimdi kendimi.... aylardır salaklardaymıymışım nedir ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Neyse, anladım...

Tayfun abi Trabzonlu... Tayfun Candan Birincioğlu... Troff (Trabzon Off-Road Klubünün Kurucusu ve başkanı... Benim çok sevdiğim bi dost abim...
Bi sigorta şirketi için çalışıyor...
Gizli değil diye biliyorum ama genede işini özelden atayım...
vay be......

Kasko' da eskime payı diye bi kloz var... primini ödesekte hasar ödendiğinde parça başına düşen ödeme indiriminden kurtulsak olmuyor mu?

Sağol...

eskime payı klozunu zaten 15 yaşa kadar primini ödeyerek alıyorsun ama 15 den sonra parada işlemiyor ;D ;D

tayfun abi sevdiği için yeğenim demiştir....yüzyüze tanışmasak da kanımız kaynadı birbirine diye düşünüyorum ;D hoş bi tesadüf...

mertbirincioglu' Alıntı:
eskime payı klozunu zaten 15 yaşa kadar primini ödeyerek alıyorsun ama 15 den sonra parada işlemiyor ;D ;D

tayfun abi sevdiği için yeğenim demiştir....yüzyüze tanışmasak da kanımız kaynadı birbirine diye düşünüyorum ;D hoş bi tesadüf...

:smiley: :smiley:
anladım, sağol...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR