Kolay gelsin....mertbirincioglu' Alıntı:2010 temmuzu yatırmamıştım geçen hafta ümraniyeye hem geçtiğim temmuz 2010 hemde bu yıl için verdim dilekçeyi ama geçen yılki tahakkuku düzeltmemişler ocak 2011 i düzeltmişler ...telefonla da ulaşmak mümkün değil ümraniyeye...sanırım tekrar gideceğim.
Alfonse' Alıntı:Kolay gelsin....
Aklıma geldi....
üyelere bi hatırlatma/bilgi verelim...
Bu sigorta şirketinden aldığımız kağıtla vergi dairesine gidip düzeltme işlemini senede bir kere yaptırmamız yetiyor...
Ama her sene yenilemek gerekiyor...
Bu işlemi sene başında yapınca
Temmuz ayında ikinci taksidi bankaların atm lerindern bile düşük ödeyebiliriz
mertbirincioglu' Alıntı:ama aracı ocak vergisinden sonra aldıysanız benim gibi temmuzda tekrardan dilekçe vermek gerekiyor
ttos' Alıntı:2010 temmuzu eger yatırmadıysanız,yatırmayın vergi affından sonra yatırırsınız bosu bosuna faiz vermeyin hemde taksitede baglayabilirsiniz
evet fazla faiz odiyeceksiniz o zaman maalesef yinede son ana kadar bekleyebiliyorsanız bekleyin mart a kadar haydi haydi cıkar kanun hatta subatın ilk haftası bile olabilir diye duymustum konusmalarda,taksitlendirmede de en son bildigim 18 ay uzerinden ama her iki ayda bir odeme olacaktı yani 36 aya tekabul ediyor oda.mertbirincioglu' Alıntı:ama mart ayında muayenem geliyor yatırmam gerekecek gibi...gerçi hala düşmediler tahakkuku ama bilmiyorum.taksit işi kolay zaten world bonus 5 taksit yapıyor mtv ödemesine ama faiz kısmı canımı sıkıyor açıkçası
Alfonse' Alıntı:Dün hallettim..
Sigortacıdan kasko bedel kağıdını aldım...
(Sigorta dedimde, aklıma geldi: Tayfun abi ve Mert selamlar )
Yeğenbey vergi dairesine gittim, evrak no aldım, düzeltme işlemini yaptırdım... Saat 16:32' ydi. Vezne 16:30' da kapanmış ;D
Neyse, bilgisayardan düzeltme işlemini yapılınca anında bankaların sistemine geçiyor yeni rakam...
Akşam Garanti Atm' den yatırdım...
Taksitle ve/veya kredi kartı ile öde seçeneği gelmedi...
Vadesize para ekleyip ödeme yaptım...
(Zaten taksit, KK felan istemiyordum)
Yani, heralde ATM makinasından sadece vadesiz hesaptan taksitsiz oluyor....
Mert, benim arabaya kasko lazım, tanıdık şirket olmayınca eski araca yapmıyorlar yada çok pahalı...
Tayfun abi uğraşıyordu ama hala net cevap alamadım....
Bi sen kurcalar mısın şu işi... Trafik Sigortasınıda Tayfun abi yaptı Trabzon' dan, ergo' dan.... Yani müşterisiyim Ergo' nun... Belki kaskoda %90 indirim felan? hı..? ;D ;D ;D
Yav Mert, Tayfun abi sigortacı değil ama sigorta sektöründeki işini biliyorsun.....mertbirincioglu' Alıntı:tayfun abi de sigortacı mı bilmiyorum.............
Tayfun abiyi biliyorum ama Isini bilmiyorum soyadımız aynı ama akraba değiliz en azından birkAc kusak eski akrabayiz sanırım kökler zamanında ayrılmış falan ne is yapıyor tayfun abi?Alfonse' Alıntı:Yav Mert, Tayfun abi sigortacı değil ama sigorta sektöründeki işini biliyorsun.....
Tayfun Candan Birincioğlu' ndan bahsediyorum....
Yanılıyor muyum yaf... Allah..... Allah....
Aaaaaaaaaaaaa............ ??? ??? ???mertbirincioglu' Alıntı:Tayfun abiyi biliyorum ama Isini bilmiyorum soyadımız aynı ama akraba değiliz en azından birkAc kusak eski akrabayiz sanırım kökler zamanında ayrılmış falan ne is yapıyor tayfun abi?
Alfonse' Alıntı:Aaaaaaaaaaaaa............ ??? ??? ???
Ben Tayfun abi' yi biliyorsun zannedyorum aylardır.... :-\ ;D ;D ;D
Hatta soyadını görüp sana ilk mesajı attıktan sonra Tayfun abi bana "vaayyy benim yeğenimle tanışmışsın demişti? ??? ??? ???
Yav karıştırıyormuyum acaba... Sitede başka "birincioğlu"' mu var ki?
Çok salak hissediyorum şimdi kendimi.... aylardır salaklardaymıymışım nedir ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Neyse, anladım...
Tayfun abi Trabzonlu... Tayfun Candan Birincioğlu... Troff (Trabzon Off-Road Klubünün Kurucusu ve başkanı... Benim çok sevdiğim bi dost abim...
Bi sigorta şirketi için çalışıyor...
Gizli değil diye biliyorum ama genede işini özelden atayım...
vay be......
tayfun abi sevdiği için yeğenim demiştir....yüzyüze tanışmasak da kanımız kaynadı birbirine diye düşünüyorum ;D hoş bi tesadüf...