Ynt: Mountainbiker's Photos
19 subat 2012 itibariyle antalya da DOYRAN goletini ziyaret ederek gezerek bikac yil once benim lada ile gittigim yolu teftis ettik.yol diye bisey kalmamis yagmurlardan sonra,onemli degil,zaten bizde pek yol aramiyorduk.kisa ama guzel bi macera oldu.bu arada her zaman tartismasi yasanan disk fren ile tubeless lastik kullaniminin nasil bir anda dag basinda yolda biraktigini bizzat yasadik.allahtan tecrubeli (!) arkadasim tecrubesini konustursada.....bayagi eziyet cekti.
))yarilmis olan lastige once yama ardindan ic lastik takildi.bunu takiben on diskin balatalarindan birinin dustugu farkedildi(!)..sadece arka fren gucu ve tek balata ile ancak geri donduk.ben de mi?hic bisey yok
)))v-frenlerimle ve cift katli 2,40 ritcheylerimle mutluyum...18 senedir.....geri kalanlara allahtan sabir....heleki su disk fren ve tubeless lastik modasina kendini kaptiranlara daha cok....
not:ic lastiginde 6 tane delik vardi 4 u yarik 2 delik.subabi araba subabi degildi.bendeki tum yamalari kullanmamiza ragmen extra delik daha cikti,onuda yolda farkettik.ama yapicak bisey yok lastige hava basa basa eve vardi
)) bendeki arac subabli lastik ona uymadi.ayrica son sans jant uzerinde gidebilirmisin sorusunada maalesef cevap olumsuzdu.cunku kullandigi jant pahali ama buna musait degildi.ancak bisikleti cok pahali hafif karbon full suspansiyon down hill bisikleti idi,marka vermiycem.
bisiklet alirken pahali bisiklet iyi bisiklet demek degildiri hatirlatmak istedim.dogada hazirliksizsan hele tecrubende yoksa.....bol sans....fotolara gelelim.