Mountainbiker's Photos

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 963
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 329,947
Ynt: Mountainbiker's Photos




BU konuyu ziyaret eden 18000 kisinin magazamizda sahsen bizleri ziyaret etmesini de dilerim...alis veris bahane,maksat muhabbet olsun

406097 235020323238167 235017896571743 571165 1731728115 n
 

Etiketler
Ynt: Mountainbiker's Photos

evet mıllet.....
2012 nın ılk turu ıcın sımdıden hazırlık yapmaya basladım....havanın duzelmesıyle beraber yakın cevrede uygun bır faalıyet yapacagım.bu konuda meraklıların arttıgınıda gorunce cıddı bır sey yapmak gerektıgı kanaatındeyım....
ancak....DAG BISIKLETI dagda bınılır sozune herzaman sadık kalmak sartıyla....ıstısnaı durumlar harıc. heheheeeee .....
 


Ynt: Mountainbiker's Photos

aslina bakarsaniz bu profesyonellik isi ve satis vs. pek bana gore degil....hicbir sekilde bisiklete zaman ayiramaz oluyorum.gene eski islere donup bunuda yine eglencelik yapmam lazim.heleki ukala ve egosu yuksek insanlarla ugrasmak pek bana gore degil...uzgunum.
kac aydir adam gibi bir tur yapamadim bile.ustune ustluk cok iyi bilenlerle (!) muhatap olmanin verdigi yuk iyice yordu...bir foto bile cekecek zamanda olmadi.pek yakinda gene kendi yoluma donucem.
aksi halde bu konu basligina gereken onemi de veremiyecegim bunuda istemiyorum.
 











Ynt: Mountainbiker's Photos

19 subat 2012 itibariyle antalya da DOYRAN goletini ziyaret ederek gezerek bikac yil once benim lada ile gittigim yolu teftis ettik.yol diye bisey kalmamis yagmurlardan sonra,onemli degil,zaten bizde pek yol aramiyorduk.kisa ama guzel bi macera oldu.bu arada her zaman tartismasi yasanan disk fren ile tubeless lastik kullaniminin nasil bir anda dag basinda yolda biraktigini bizzat yasadik.allahtan tecrubeli (!) arkadasim tecrubesini konustursada.....bayagi eziyet cekti.:smiley:))yarilmis olan lastige once yama ardindan ic lastik takildi.bunu takiben on diskin balatalarindan birinin dustugu farkedildi(!)..sadece arka fren gucu ve tek balata ile ancak geri donduk.ben de mi?hic bisey yok :smiley:)))v-frenlerimle ve cift katli 2,40 ritcheylerimle mutluyum...18 senedir.....geri kalanlara allahtan sabir....heleki su disk fren ve tubeless lastik modasina kendini kaptiranlara daha cok....
not:ic lastiginde 6 tane delik vardi 4 u yarik 2 delik.subabi araba subabi degildi.bendeki tum yamalari kullanmamiza ragmen extra delik daha cikti,onuda yolda farkettik.ama yapicak bisey yok lastige hava basa basa eve vardi :smiley:)) bendeki arac subabli lastik ona uymadi.ayrica son sans jant uzerinde gidebilirmisin sorusunada maalesef cevap olumsuzdu.cunku kullandigi jant pahali ama buna musait degildi.ancak bisikleti cok pahali hafif karbon full suspansiyon down hill bisikleti idi,marka vermiycem.
bisiklet alirken pahali bisiklet iyi bisiklet demek degildiri hatirlatmak istedim.dogada hazirliksizsan hele tecrubende yoksa.....bol sans....fotolara gelelim.

CIMG1280
 


Ynt: Mountainbiker's Photos

bu kisim basit olan bolum.ama....antalya da down hill yapmayi isteyen meraklilar icin de barajin bendi cok guzel bir adrenalin noktasi.bi hatirlatiim dedim. ;) :D :D cok uzaklara gitmeye gerek yok. ;D

CIMG1292


CIMG1294


CIMG1296
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,247
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst