Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,747
Ynt: Mountainbiker's Photos

[attachment=1]

CIMG0484.jpg

Etiketler

bu yazi ve fotolari takip eden dostlar icin...
kimlerle asik attigimi sezon sonunda hatirladigimda,kendim bile huzursuz olucam...kimseyi tanimam etmem ama ,benim yanimda tura gelenlerin harbi sporcu olduklarini ogrenince kendimden utanmaya basladim.ote yandan sevidim onlari tanimakdan.gerisini sormayin.....

1. kare ilk denemede inisim.iyi.....basarili...
[attachment=1]
buad kotu 2. denemede ucusum... kotuuuuuuuuuu,hemde cokk

CIMG0491.jpg

saglik nedeniyle ara vermek zorunda kaldim ancak cok yakinda yine araniza donemey caliscagim,antalya yoresinden fotolarla.....

resimler çok güzel paylaşım için tşkler bisikletle gezmek motorlu araçlardan alınan zevkten farklı ve insanın sporcu kimliğini ortaya çıkarıyor.

Büyük geçmiş olsuni
inşallah sahnelere çabuk dönersin.
büyük sözü dinler konmayı öğrenmeden uçmaya kalkmazsın.
unutma seni yaylaya bekliyorum.
velespiti bagaja koyar çıkarsın inerken türkü çığırırsın.

saolasın...sahnelere dondum ancak ısden gucten artık fırsat bulamıyorum ....sadece sabah aksam 15 er km ev-ıs.......ıs-ev arası ....herseyden sogudum....hayattan bıle.....makınemı de sattım.bısıkletı bıle bırakmayı dusunmeye basladım.
eskıden antalyada bır ıkı kere yolda kufur edecek pozısyon gorurken artık her 100 mt de bır e dustu ....ıskenceye dondu bısıklete bınmek... o nedenlerden dolayı ....hoscakalın...

MOUNTAINBIKER' Alıntı:
saolasın...sahnelere dondum ancak ısden gucten artık fırsat bulamıyorum ....sadece sabah aksam 15 er km ev-ıs.......ıs-ev arası ....herseyden sogudum....hayattan bıle.....makınemı de sattım.bısıkletı bıle bırakmayı dusunmeye basladım.
eskıden antalyada bır ıkı kere yolda kufur edecek pozısyon gorurken artık her 100 mt de bır e dustu ....ıskenceye dondu bısıklete bınmek... o nedenlerden dolayı ....hoscakalın...
bunlara rağmen ben varım diyemiyorsan .ben altmışında bile alayına rest çekerken.
Sen şimdididen havlu atıyorsan.
biz arakamızda kimlere ne bırakmaya gayret edeceğiz.
unutma bahara seni yaylaya bekliyorum .
çıkarken bagaja koyarsın inerken TÜRKÜ ÇIĞIRIRSIN....

selam,
antalya da ki en buyuk doga sporlari magazasini siz doga severlerin hizmetine sokmak uzereyiz....ozellikle bisiklet ve kis sporlari ile out door uzerine olacak magazamizda herseyi bulabileceksiniz.
onun disinda bendeniz yakin bir tarihde meraklisi icin extreme bisiklet turlarina devam edecegim.fotolari takip edebilirsiniz....
ATLETICO SPOR MAGAZASI herkese hayirli ugurlu olsun.....

HERKESIN 2012 YILINI DA AYRICA KUTLARIM.....

MOUNTAINBIKER

406097_235020323238167_235017896571743_571165_1731728115_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri