Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 387,916

Etiketler

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

MasterF.K.' Alıntı:
merhabalar ben kerem.yaş 21 ankarada ikamet etmekteyim.son üye olan bazı arkadaşların da bildiği üzere ısrarla 68 model MZ es 175/2 toplamaya çalışıyorum.saygılar efenim...

oo kimler gelmiş hoş geldin Kerem

hoşbulduk hacı.bizde buralardayız unutulmayalım deyü

Haklısın Kerem.. Zatem motosiklet gezilerimi genelde tek tabanca yapıyorum ben. Katılmak isteyen olursa yada davet eden. katılıyorum onlara, Gezilerde az ve öz olmakta fayda var. Herkesle yol alınmıyor.

Ne güzel yaa herkes birbirini tanıyor burda... Kocaeli'den kimse yok burda beni tanıyan da

bende mi Ankara'ya yerleşsem napsam. bana bir iş bulun orda geleyim yanınıza dostlar..

Murat VURAL
KOCAELİ

mrtvural' Alıntı:
Ne güzel yaa herkes birbirini tanıyor burda... Kocaeli'den kimse yok burda beni tanıyan da

bende mi Ankara'ya yerleşsem napsam. bana bir iş bulun orda geleyim yanınıza dostlar..

Murat VURAL
KOCAELİ

Abi ben Ankara'dayım değilim ama

MasterF.K.' Alıntı:
hoşbulduk muhittin abey

Naber usta görüşemedik hiç? Müzik ne alemde ? Motorun restorasyonu nasıl gidiyor?

valla bi ara göçtük abi ama bi kaç güne kadar işe başlıyorum tekrar.herbişeye hız veririm artık sen nasılsın?

Selam arkadaşlar. Ben Ankaradan gürcell. Yaş 32. Beni tanıyanlar genelde tatlı su motorcusu derler.

Aramıza hoş geldin Gürcell... tatlısı tuzlusu fark etmez.. Dostluk arkadaşlık önemlidir bizim için. Motosiklet dostluğu, dayanışmasıdır esas olay.

Ankara'ya Selamlar

Murat VURAL
KOCAELI