Valla dostlar... Motosiklet alırken birden fazla kriteri göz önünde bulundurmak gerekiyor her motorun ve modelin kendine göre avantajları ve handkapları mevcut. Bu sebepten motosiklet almak isteyen kişi ile karşılıklı sohbet etmekte, kafasındakini öğrenmekte fayda var ayrıca motosiklet tecrübesi de önemli bir kıstastır. Her motosiklet almak isteyen kişinin birtakım beklentileri vardır bunları karşılayabilecek en iyi modeli seçmek gereklidir. İyi bir motora yanlış lastik seçimi bile o kişiyi motordan soğutabilir.
MT 21 lastikleri ben pek sevmedim. Asvaltta frenajda biraz sıkıntı yaratabilir sana Seda. Ayrıca benim gibi Enduro ile Racingçiler gibi virajlarda yatıyorsan uygun bir lastik değil ama anladığım kadarıyla safi cross amaçlı kullanacaksın. Ben MT90 benzeri desenli lastik kullanıyorum gayet te memnunum. Ben cross yapmıyorum ama daha çok enduro amaçlı dağ, dere, tepe, orman, patika, yokuş, taş toprak gibi parkurlar ilgimi çeker. Yeni lastiklerini güle güle kullan.
Boy konusunda hepimizin az çok sorunları olmadı değil. İlk aldığımda bende devirdim makinam durduğum yerde çünkü honda oldukça yüksek bir makina. Selesinin süngerini değiştirdim ancak parmak uçlarım değmeye başladı böle idare edicez artık Enduro'dan dönüş yok. UFUKK abümüzü de aramıza kattık mı kadro tamamdır
Murat VURAL