Motorumu Satmak Zorunda Kaldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meteeor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,014

meteeor

METEEOR'UM ve BEN..
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
Reşadiye
7 AY önce çok begenerek severek aldığım.Bu sure zarfında bınmeye doyamadığım,bakmalara kıyamadığım..
oto yolda slalom yaparken mükemmel keyf aldığım motorum.
kırmızı BMW 1100 gs mı ekonomık nedenlerden dolayı satmak zorunda kaldım.
çok üzüldüm,çok bocaladım.eve geldığımde o garajı boş görmek bene fena koydu.
ve motoruma olan aşkımı bılenler sattığımı duyunca inanamadılar...
ALLAH ALANA KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER NASIP ETSIN..GÜLE GÜLE KULLANSIN.

Bu nedenle bir surelığıne aranızda olamıycam,
tum gezenbilir motor camıasına kazasız belasız gunler dileğiyle.

1.resim morotumu satma sebebim.
ve işte morotumun..

P1460511.jpg

P1470773.jpg

P1470783.jpg

P1430460.jpg

P1440866.jpg

Etiketler
Ynt: Motorumu Satmak Zorunda Kaldım

üzülmeye gerek yok alırız sanada bir vitara, dağlara vurdukmu kendimizi sorun kalmaz ;D

Şefim.. Motosikletini satmana gerçekten üzüldüm ama bu değildir ki yarın aynı motora sahip olamıyacaksın. Bugünler çabuk geçer senin sağlığın sıhhatin moralin yerinde olsun yarın bi bakmışız yeni makinanla fotoğraflarını yayınlamışsın burda.

Sen yine aramızadasın bir yere gittiğin yok...

Kocaeli'den Selamlar

her şeyde bir hayr vardır.sizi tanımıyorum ama konuya yakın olduğum için bu temenni de bulundum.Gecen da aynen sizin gibi bir arkadaş daha sattı.Bir kapıyı kapayan bin kapıyı açar.

her işte bir hayır vardır üstadım.canını sıkan bir durum ama bir süre sonra atlatıyor yeni planlar yeni projeler için elleri sıvıyorsun.
Allah daha iyisini nasip eder sizlere sıkmayın canınızı;)

saglık olsun hocam insallah cabuk kavusursun yeni motoruna

tüm ii dilek sahiplerine sonsuz teşekkurler...çok sürmez inşallah yakında dönerim aranıza..

ne yalan söyleyeyim honda xl 200 benimde ilgimi cekmiyor degil :smiley:

freegraf' Alıntı:
galiba bu aralar fiyatlar yükseldi

Mevsim geldi, havalar güzelleşti millet motosiklete saldırınca otomatikman fiyatlarda arttı. Aslında hükümetin Motosiklet ve motosiklet ile ilgili ürünlere ek vergi koymasını anlamış değilim bütün dünyada motosiklet kullanma teşvik edilmesine rağmen. Onların motosiklete pek sempati ile bakmadığını içlerinden biri söylemişti bana ellerinden gelse yasaklıyacaklar. Aynı ek vergi Fotoğraf makinası ve techizatlarına da geldi bu yüzden birkaç firma iflas etti. Hükümet istiyor ki vatandaş Fotoğraf çekmesin, Motosiklete bilmesin, mal gibi yaşasın, kendilerine oy versin...

fazla Çin malı girince yerliler i zora soktu babalarda vergiyi fısatı kara cevirdiler.ortalık motor kaynıyor,bilinsizce.allah korusun hiç te affetmiyor.

Çin motorları piyasayı biraz hareketlendirdi, büyük markaların da motosiklet fiyatlarına zam yapmasını engelledi. Extra gelen vergi de cabası.

Haklısın.. Ehliyeti olan olmayan ucuz fiyata çin motorlarında aldı, yakında türkiye çöplüğe dönecek. Birçok çin motoru kullanıcısı, motosiklet kullanmaktan ve kurallardan bihaber Allah'a emanet geziyorlar. Kendi hayatlarını tehlikeye attıkları gibi bizi de tehlikeye sokuyorlar. Geçenlerde iki çinli(!) kapışıyorlardı, az kalsın üzerime çıkacaklardı. Attım kendimi kaldırıma, ilerde biri tepekelndi düştü zaten sonra ne oldu bilmiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR